20

Анонимен

преди 2 години

До О чуденПри днешната пропаганда логика няма - всяко нещо, което въображението може да роди, ако се връзва със заповедите отгоре се представя като новина. "Това е така, защото е така и защото х казва, че е така" - такава е логиката.

19

Глобалист

преди 2 години

Премахването на населението от територията на бъдещия Нов небесен Йерусалим върви по план!

18

ZZ Top

преди 2 години

Зеленски Пикчърс представя: "Живите мъртви от Буча",еп.2

17

Ужас

преди 2 години

Режима в Киев е като змия която най хапе преди смърта си,такива провокации се очакваха,жалко за жертвите на наци Украйна.

16

факт

преди 2 години

Избити от нацистките батальони.

15

Украинска правда

преди 2 години

"Твърди се, че са убити от руски войници " !? Нещо като: "Една съседка каза че един неин познат и казал че бил видял......Кой ли се връзва на глупостите които сътворявате за един пробит долар от Козяк ?

14

Анонимен

преди 2 години

А то още какви ли не неща могат да бъдат намерени в гаражи, ремонтни работилници, мазета и прочие.... Все УЖ забравени от руснаците. Може отрови да намерят, презервативи може да "намерят", може забравени клипчета да намерят..... ама доколко са автентични - *** че разбери! А Джени Псахи само за това пита - "Автентивно ли е?"

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва независим патолог да установи времето на смъртта! Ще се окаже, че са убити след като руснаците са си тръгнали.

12

Анонимен

преди 2 години

А, ми ако са им хвърляли бутилки с *** ще ги гръмнат много ясно. Всички видяхме в началото как цивилните се мобилизират с коктейли ***.

11

Сателитко

преди 2 години

До Анонимен 6 От сателитите всичко на открито си се вижда, гледат го всички и Китайци, даже Индийци .... :-)

10

Анонимен

преди 2 години

че около 400 жители на Гостомел са в неизвестност и властите имат намерение да започнат издирване в складови помещения.---------кви са тея складове, бря?

9

Наминаващ

преди 2 години

А кога в българска медия ще прочетем, че в блокирания мариупол между украинските военни има военни съветници от натовски държави, за които са водени преговори за коридори и напускането на града, да се знае тези съветници на частни начала ли са се договаряли с Украйна или са изпратени от нато, изобщо българските медии са ***българските политици п. о. *г.и.

8

ники

преди 2 години

За жалост джуджето няма да го видим осъден. Ще го намерят умрял в бункера.

7

на война

преди 2 години

като на война , кой се прави че не разбира и обяснява, оправдава и т.н. няма връзка с реалноста. А един ден като свърши всичко любимото ви джудже ще е пред съда, дотогава хляба ви ще е 5 лв

6

Анонимен

преди 2 години

Украинците вече трябва да бягат, за да спасяват живота си когато украинската армия "си връща контрола" над някой град...

5

Анонимен

преди 2 години

Явно от Пентагона са им се скарали, че се вижда като товарят труповете на камиона и ги мятат на улицата и почнаха да ги "намират" в складовете си.

4

xoxo

преди 2 години

А нещо за затворниците,които пуснаха в Киев и им раздадоха оръжие?Освен наемниците които привикаха украинците?

3

Светозар

преди 2 години

Труман едно време трябваше да използва момента, докато рашките още нямаха от дяволското оръжие и да реши проблема. Нямаше и комунизъм да има, Корейска война, Виетнамска война, и сегашните руски изпълнения. Ама, де да знае човека.

2

xoxo

преди 2 години

Постановка,отново.Не вярвам на украинската пропаганда.

1

Анонимен

преди 2 години

Смърт на Украинските фашисти!