62

Анонимен

преди 2 години

В тубата има снимки от демонстрациите в Сибир..... ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА РУСИЯ И ПУТИН.

61

Д-р Исня

преди 2 години

Изтеглят се само, за да си сменят пълните памперси. След три седмици като си избършат гомната от до шията, ще се върнат по-силни от всякога и за 78 минути ще превземат не Украйна, ами цяла Европа. Това са не кои да е, а руските въздушно-космически-междупланетарни-интергалактически-плазменоквантови сили! СИЛИ с главни букви! Съветският Съюз е велик и непобедим......ама изчезна яко дим!

60

Хохохоооо...

преди 2 години

Щом и Сибир иска напускане на РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, играта за Путин става дебела и МНООООГО корава.... ИМА И МАСОВИ ДЕМОНСТРАЦИИ.

59

пияница мистик

преди 2 години

Сега е момента, за апартамента :))) Запада и САЩ веднага да започват да вкарват в Украйна крилати ракети, самолети и западни специалисти, за да обучават украинските военни, за да може изр0дския агресор и убиец Путлараx като тръгне към Донбас да го унищожат за броени дни

58

Анонимен

преди 2 години

Мисля че са се разбрали за нещо в Турция ,....но не искат да си признават..

57

Българин

преди 2 години

Атаката към Киев беше с единствената цел да се създаде паника и евентуално опозицията или военните в Украйна да вземат властта. Иначе е ясно, че бой за Киев би отнел може и година и щеше да има прекалено много жертви.

56

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, но явно, че Киев им е цел. По-скоро ще го превземат за престиж. Да покажат, че могат., но по всичко личи, че не бързат.

55

да

преди 2 години

Идат като "аслани" връщат се ***!!

54

мало-Умници

преди 2 години

Абе..толкова ли ви е капацитета,та повтаряте опорките на Козяк..като зомбирани? Нямате ли аналитични способности,или всички сте се чалгазирали?! Токова е просто! Русия няма и не може да си позволи полвинчато решение. Нито да отстъпи,нито да се гъне като червей..с някакви "преговори". Русия ще победи..безусловно...и категорично. Сегашните събития са танго!!! Така се постига стратегическата победа. А..нагло-саксите да си говорят каквото искат.

53

Анонимен

преди 2 години

Сега и рашките които ги подкрепят да напуснат България и да се върнат в Раша

52

Анонимен

преди 2 години

Вън агресора! Свобода за Украйна!

51

Бляд

преди 2 години

Провизиите на блатниците свършиха, а за нови няма денги.

50

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА УКРАЙНА-----СИБИР ИСКА НАПУСКАНЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ..... ХАХАХААА....И НЕЗАВИСИМОСТ!

49

Друг

преди 2 години

Е няма вечно да ги гали с перце и да ходи на черупки от яйца около тях. Като свърши месото и метала се отваря път за по-крайните методи. А дори само да влизат и да излизат е тормоз, коя държавата може да издържи дълго.

48

изненада

преди 2 години

когато руските войници отворили пакетите от неприкосновения запас вътре се оказали стърготини и талаш.Е на това му се казва корупция.

47

Виктор Стоянов

преди 2 години

Руските войничета крадат като за последно телевизори и златни синджирчета, е тва ако е армия, бандитска работа на държавно ниво , А Путин и Песков отричат ли отричат всичко свързано с Украйна. Просто некадърници с големи вваттенки :)

46

noFreeman

преди 2 години

оттеглиха се защото киев вече не е административна единица... нищо не работи, 2/3 населението го няма начело с великите фашистки герои зелето тем подобни... ток има 4 часа на ден, вода хич... е барем кажете една истина бе... руските войски отиват да смажат 50 000 хилядната армия въоръжена до зъби на 30 км от Донбас... само се чудя защо Путин не ги претопи с въздуха ама ще ги обгражда и тем подобни глупости... да действа демократично... като оная пенсия зад океана..

45

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

СИБИР ИСКА НАПУСКАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ---РУСИЯ Е ПРЕД ТОТАЛЕН. РАЗПАД!!!

44

Анонимен

преди 2 години

В Киев яде бой , пак в Одеса къв бой ще ядат тея палячовци:)Още идея нямат.

43

Анонимен

преди 2 години

рус в украина ходи на пръсти да не убива ада чисти бендера как не сте разбрали още за колко време ще исравни украина с земята защо др.страни не се бъркат ---от страх то бг правителство трепери от страх рус да не ги нападне