151

До 191

преди 2 години

Денонощно съм готов. За отпор срещу агресора. Аз съм се прежалил. Смърт на болшевиките. А вие внимавайте да не си изкълчите пръстчетата на клавиатурите...фейсбук войводи. На ракийка и салатка е много лесно. И да лъскаш ножа и пушката пред жена си. Колко си силен и страшен пък с увиснала чурка. Хи хи хи.

150

stan

преди 2 години

Тя и руската армия е на почивка в Украйна ако слушаме и вярваме на Путин и компания

149

Анонимен

преди 2 години

На путин очичките са болшевишки и лъжливи. Душата на този човек е черна, като на Хитлер.

148

до 188

преди 2 години

Тая ,,опорка " на Москване мина ! Явно не си гледал и видял достатъчно? Чеченците и другите наемници,не прощават не прощават! .......Те руснаците и за Катин,колко години лъгаха и измисляха,докато се доказа истината!

147

Анонимен

преди 2 години

РуССия напада независима Украйна. Много грубо и специфично казва че ще коли и беси. Идват снимка как руССнаци колят и бесят. Пръдльото: пикачу фейс

146

Анонимен

преди 2 години

Между Русия и САЩ по-голямото зло е САЩ. СССР вече се разпадна на части и така реализира моята голяма мечта. Сега се мъчи да върне колелото на историята. Смърт за агресора. Победа за НАТО. Западен свят и социалистически лагер - това казва всичко - едното е свят а другото лагер. Да живее свободата. Не на диктатурата, особенно на пролетариата. За бясното куче - куршум. Всички да помогнат на Украйна. Свърши ли с тях - почва с Европа. И първо ще разтрела русофилите у нас.

145

Анонимен

преди 2 години

Труповете в Буча мърдат.

144

Анонимен

преди 2 години

След като една армия мародерствата, напълно възможно е, да е убивала и изнасилвала.От Беларус руските войници изпращат по спедиторски фирми тонове награбено от Украйна.И това ли не вярно таварищ Путин?

143

Анонимен

преди 2 години

Между Русия и Америка по голямото зло е Америка. Трябва да бъде разпадната на части. Това е моята най голяма американска мечта. И войните по света ще намалеят.

142

до 184

преди 2 години

Дано. Но може ли някой да гарантира поведението на психично болен човек?

141

мрачни времена

преди 2 години

са когато ,както заяви и папата, един диктатор може да затрие целия свят. Психично болния индивид ,начело на Русия / името му не следва да бъде споменавано/ рано или късно ще прибегне и до ядрена война. Но и тогава , криещите се в мазетата си близачи?! на оня /името му не следва да бъде споменавано/ ще твърдят, че Запада е виновен.

140

Луд диктатор

преди 2 години

Няма хора, които да му вярват на това *** джудже! Освен умопомрачените. То така казваше, че няма да напада Украйна.

139

Анонимен

преди 2 години

Опасявам се че *** си няма идея какви ги върши "славната" чекистка армия.

138

При специалната

преди 2 години

операция няма ранени и убити. Само временно и трайно нетрудоспособни. Бомбите не са оръжия. Те са хуманитарна помощ.

137

Анонимен

преди 2 години

В белгородска област на руска територия руснаците правят окопи .

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167Ако не беха съюзници на Раша САЩ, рашките щяха да умрат от глад, не че не са свикнали на геноцид монголците, Сталин умори 20 милиона население от глад, другите 27 милиона ги пожертва по време на войната....... :)))

135

Истината

преди 2 години

След руските зверства в Буча повече няма никаква руска култура, литература, кино, живопис, театър и балет. Има страна на ***, мародери, изнасилвачи и убийци. Диви същества, които нямат място в цивилизования свят!

134

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са мразели и Левски и Ботев. За тях ние сме просто християни, а не българи, винаги са искали да ни асимилират. Накрая на Живота си Вазов си дава сметка колко подли са руснаците и колко злини за българия са направили, и той се отрича от Русия. Учете историята, отворете си очите, не вярвайте сляпо на руските лъжи. Много по древен и културен народ сме полуазитската империя. от полуазиатска

133

Анонимен

преди 2 години

Аз лично не правя голяма разлика между това дали някой е убит с изстрел в главата или от ракета взривила блока в който живее. А такива ракети вече убиха хиляди цивилни. И те ли са инсценировка. И там ли украинската армия сама е обстрелвала украински жилищни сгради за пред телевизията. Не ми се вярва. Тъй че както и да го върти и суче Путин си е обикновен убиец опиянен от властта и почувствал се недосегаем.

132

Анонимен

преди 2 години

Както през Втората световна война дядото на Буш със своя съдружник от фирмата 'Буш-Хариман' продават танкове и друго оръжие на Хитлер, така и сега американците въоръжават нацистките батальони на Зеленски. Нищо ново под слънцето.