722

Питайте я

преди 2 години

От коя земя идва кирилицата в Русия? Обиждат ни, тъпчат ни, а даже има мазохисти българи, които им се кланят. Вън рашистите от България.

721

тя

преди 2 години

Поредната българска глупосг , която маже да направиме!

720

ники

преди 2 години

Мутрофанова да хваща чемодана, да се мята на возкала и в перьод към психиатричната клиника Кремъл.

719

Цветанов

преди 2 години

Аз само да кажа, че поведенито на ДП също е в разрез с десните принципи, *** кво да кажем ние избирателите....бел.авт. прегръдката с БСП хахахаха

718

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Всички големи беди в България идват от две страни - Турция и Русия. Който не го знае, значи не е учил история. По-далеч и от двете!

717

Анонимен

преди 2 години

опетков сложих ти плюс по погрешка за минус си

716

Анонимен

преди 2 години

До опетков. В голяма заблуда си. Да териториалната цялост на крайна ще бъде гарантирана но ако поиска мир тук и сега. Ако иска война както изглежда никой не може да и помогне. Нито Русия нито Америка но и тогава ще има териториална цялост но малко по по друг начин.

715

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Rrr *** интелигентните знаеха от самото начало, а последния месец за света стана ясно кои са нацистите -дивашкия рашистан

714

Анонимен

преди 2 години

Долния си дете нали глупав си.

713

Анонимен

преди 2 години

До колегата то Русия сега сама ще стигне до границата на нато. Факт.

712

Малко за политика

преди 2 години

До опетков: Да, имаше преди Минските споразумения и Будапещенски споразумения. Но ако ще се връщаме толкова назад, трябва да кажем че имаше и обещание от САЩ че НАТО няма да се разширява на изток. А НАТО вече подготвяхе приемането на Украйна, с което щеше да опре до самите граници на Русия. А Зеленски вече говореше за разработването на ядрено оръжие. И имаше осем годишен обстрел на Донбас и Луганск. Войната беше станала неизбежна. А колкото до "цивилизованите държави" САЩ не е от баш от тях.

711

Анонимен

преди 2 години

Изгонете и Мутрафонова , и Мустафа ! Сега е момента да се направим на мъже хахаха

710

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против руснаците, но таз тъпоглава вещица да я разкарат е добра идея. Да пратят някоя поне малко симпатична, не им липсват.

709

опетков

преди 2 години

До Малко за политика А имаше ли преди Минските, Будапещенски споразумения? И Русия не подписа ли, че ще гарантира териториалната цялост на Украйна в замяна на отказ от ядрено оръжие? Русия не само ще загуби войната, но и ще бъде зачеркната от списъка на цивилизованите държави. И това ще бъде урок за всички кандидат-диктаторчета.

708

Мюмюн

преди 2 години

До Стига глупостиА как да расъждавам бе брато по рашистки ли изкаш ? Свърше се вече тая ! По добре ориента от колкото мрачната и дивашка Русия !!

707

Нищо ново

преди 2 години

До опетков: Ти си народа "Опетков", говори от негово име. Точно твоят народ е"тъ*па, полуобразована, мързелива и манипулирана тълпа".

706

Мюмюн

преди 2 години

До Митрофанова каза:Кой ли вече руснак не заплашва нас българите !То не беше Жириновски то не беше руският поп от кгб дето размахваше пръст на страхливия ни президент то не беше Мутрафонова !! Нещата ще се оправят тогава когато нямаме русофилски правителства в България !

705

Стига глупости

преди 2 години

До Мюмюн: Разсъждаваш по ориенталски. Министерският съвет не е хамам. Приказки от Хиляда и една нощ ли ще си разказваме?

704

опетков

преди 2 години

До Анонимен760 Не се насилвай да говориш от името на "народа". Няма такъв, има една тъ*па, полуобразована, мързелива и манипулирана тълпа. Едва десетина процента могат да мислят с главите си и да отстояват принципи, основани на морал, етика, знание. Останалото е , зомбиран от глупостите на БСП, Възраждане, Атака. И правителството ни е отражение на тази неграмотност и ме. И Митрофанова отдавна трябваше да бъде изгонена.

703

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 764: Фашисти са украинските неонацисти. Осем години обстрелваха Донбас и Луганск. Имаше ли мирно решение на конфликта. Да, Минските споразумения, но Украйна отказваше да ги изпълнява. Войната я направиха неизбежна украинците. И те разстреляха мирни жители на Буча с бели ленти на ръкавите. Затова Украйна ще загуби Донбас и Луганск, така ще завърши войната. ..................................................... Не че има връзка с темата на статията.