46

Вдигай знамето над

преди 2 години

Ватикана и се боядисай в синьо - жълто, папи! Да не забравиш да преименуваш улицата в "Плява на хероите! " Винаги си бил фашага, както и тези папчета преди тебе, но сега на всички вярващи стана ясно, че си просто един от с***танягите! Няма да спрете, докато не унищожите хората, изр0ди!

45

Папата,

преди 2 години

да осъди порнографията и изнасилването на деца от неговите служители....А също и да престане да финансира настоящата ИГРА....

44

Смех

преди 2 години

Ако не сте виждали болен русофилистик, съдете по коментарите."То лудото само се обажда.." Елин Пелин

43

Хи хи хи

преди 2 години

Папата защо опростява сексуалните извращения на своите служители със малки деца ? Защо изобщо си стиска очите за това и мълчи , дори прикрива тези демуни ?

42

ЕЛКЕЕЕЕЕ

преди 2 години

АДМИНИТЕ КОЛКО СТЕ ПОДПРЯНИ ЗА ДА НАКЛАНЯТЕ КОМЕНТАРИТЕ СПОРЕД ВАШАТА ПОЗИЦИЯ И ВИЖДАНИЯ ?

41

bbb

преди 2 години

Папата да си гледа католическата църква, че там нещата с извращенията са по-зле и от войната в Украйна.

40

mlq

преди 2 години

Според руските ***, насилените жени са били помагачи на фашисти, които пък са избили 13 хиляди ли бяха 130 хиляди ли руснаци в ДоМбас.

39

Анонимен

преди 2 години

Клането в Сърбия Либия Ирак и ред други държави никъде не е упоменато папагал сатанински.

38

Анонимен

преди 2 години

Папата и той разпространява фалшиви новини, клането е украйнска инсценировка, след няколко дена никой няма да го помни, като ония родилки, които се оказаха фалшиви.

37

Анонимен

преди 2 години

До Руски от Варна Проблема е че българския русофил вярва само на Гаварит Масква. Така че българския русофил ще потърси информация за случващото се по света от друго място едва когато Таварит Масква замлъкне завинаги.

36

Анонимен

преди 2 години

Папапапапапагал

35

Анонимен

преди 2 години

Напълнило се е с *** на руската пета колона тук. То бива простащина, бива наглост, бива липса на разум и човечност, но това отношение към убийство на деца през два дни в Украйна е меко казано отвратително.

34

Руски от Варна

преди 2 години

Роднинско семейство със син наборник имам. От седмица лежи в Саратов с изваден далак и никой от нас не знаеше, че е в Украйна! На 6 месеца служба е, извадил късмет и е жив! Вече има телефон и всеки ден си говорим с него. Разказва ужасяващи немислими неща, другарите му по легло също! Каня всички русофили да видят и чуят с очите си истината, само кураж им трябва и железни нерви! И мозък да осмислят съществуването си.

33

До Христо Попхристов

преди 2 години

Къде са доказателствата за тези 13000 избити украинци в Донбас? Скин даваше оръжие на отцепниците там? Кой?

32

али

преди 2 години

Ситуацията за Русия става тежка,..... и ще става и още по тежка..... Това не е Сирия, Ирак или Ливан. Става въпрос за Европа и християни.....

31

Христо Попхристов

преди 2 години

На фейка реагира, а за избитите за 8 години 13000 жители на Донбас от украинските фашисти нито дума. Позор!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Умират цивилни и деца, а вие стоите по делото ваните си и в екстаз коментирате, броейки труповете и хвалейки руската армия за зверствата, които извършвала над "фашисти". Ми НЕ, НЕ СТЕ ХоРА!

29

Анонимен

преди 2 години

Възкръснали трупове няма! На единственото видео се видя капка вода от дъжда...

28

Анонимен

преди 2 години

Ах милия той - загрижил се за горките жертви. По-голяма фалшификация от добротата на католическата църква надали съществува.

27

Мишо

преди 2 години

До Азимов - ами да, как няма да възкръснат тя силата на вярата е велико нещо!