9

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че новата Студена война щеу свърши по-бързо от старата. Резултатът ще е същият - разпад на фарсовия Путински СССР!

8

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 години

До 7: Това е много умно написан коментар от човек, който няма никакви психични отклонения и притежаващ дълбоки познания по география.

7

Анонимен

преди 2 години

Не студена, а гореща...

6

пасарела

преди 2 години

Вече като се каже руснак , това значи завоевател ,националист , мръсен човек по душа /къде е сега Робева , има пари , да вземе дете и жена украинка , да помогне , нали е широка руска душа , не да се спотайва в Трудовец / , хората от цял свят вече мразят руснаците заради този кагебист Путин !! Като се чуе руска реч , всеки обръща гръб и бяга далеч от тая чума !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Не студена, а гореща. Точно затова натиснаха толкова продажниците у нас да даваме самолети и ракетни комплекси, които щяха да бъдат поразени от Русия по пътя им до Украйна. Целта на САЩ е да ни вкара в тази касапница и колкото повече славяни загинат, толкова по-добре за тях.

4

.

преди 2 години

Студената е в ход още преди микро топлата. Иде мега топла!

3

Анонимен

преди 2 години

Студена война има от 10 години. Забелязва се разделение на света и при гласуване в ООН и при икономически санкции и мита . Тва си върви отдавна но сега ще се изостри . Важно е къде отиват парите ? И Бил Гейтс и фолксваген предпочитат съседна Турция за инвестиции за милиарди а не България само защото сме член на ЕС . ЕС ту пъди бизнеса ;) Докато не напуснем четвъртия райх ще става все по зле .

2

Анонимен

преди 2 години

Щорите вече се спускат но до Путин...Източна Европа е в ЕС...Те...руснаците.....откакто се помнят са си в ...Лагера...така че това няма да е нещо ново за тях....Да си стоят там.....в тундрата.....

1

Анонимен

преди 2 години

Задава се, в Европа вече започна, ше стоят на студено и ще воюват с Путин