22

Анонимен

преди 2 години

Два милиона и нещо пенсионери ще дръпнат най-малко 2 млн и нещо.Кой ти ги дава..И ълкът сит и агнето цяло.

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо не влак трябва .Защо не са заедно с пенсията ?Тука има вратка някой ще изгори и няма да получи .1000%

20

До 9

преди 2 години

Казвате, че за украинците дават 1200 лв/месечно плюс около 2200 за 30 пренощувки в хотел, заедно 3400 лв. Тези 2200 лв какви са? Да не сте в грешка? Не че 1200 лв са им малко. Нашите пенсионери средно толкова взимат за 3 месеца

19

Иван

преди 2 години

И колко комисионни ще одерат банките от тези 70лв.

18

Анонимен

преди 2 години

Голяма каша забъркаха с тези добавки. Справедливото решение е всяка година да се преизчисляват всички пенсии с осигурителния доход от предходната година. Ако има добавки, те трябва да са регламентирани и ясни, примерно по половин или една пенсия за Великден и Коледа.

17

До ташунко

преди 2 години

Пенсията си я получавам по банков път и е налична обикновено даже преди седми, макар че пише седми дата на превода от НОИ.

16

Ямболски цървул

преди 2 години

" Елита" си вдигна заплатите със 700 лв,още преди да беше съставено правителство.Всички в НС гласуваха ЗА,понеже така било планувано.Сега на пенсионерите им подхвърлят някаква еднократна огризка!

15

ДО ТАШУНКО

преди 2 години

И БЪЛГАРСКАТА И ЧУЖДАТА ПОЛУЧАВАМ ДО СЕДМОТО ЧИСЛО. ПО БАНКОВ ПЪТ. НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ. ОСВЕН ОКО Я ВЗИМАШ ОТ НЯКОЯ ПОЩА.

14

един българин

преди 2 години

Парите за пенсионерите и за болните деца в българия отидоха за украинците, ние сме бежанци в родината си.

13

Анонимен

преди 2 години

Другият път по 700 и да фалираме държавата, нали нямало такава дърважа, да я затрием.

12

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите ще се чудят къде да ги инвестират всички тези финансови потоци!

11

Анонимен

преди 2 години

35 евро.....в богата, европейска, демократична държава в 21 век.... Добре е.... Мухахаха.....

10

ПроСоТо

преди 2 години

До дедо Ташунко===Мой близък работи в Ерсте банк във Виена..Заплатата си получава на първо число на месеца,и при това - АВАНСОВО!!!!.. ПЪЛНАТА заплата!..Та само да те подкрепя за това,че са "от друго тесто замесени" пустите му шваби..А ние демонстрираме такова уникално БЕЗРЕДИЕ,че се чудя как сме успяли все пак да оцелеем до сега...Може би заради "присъствието",което е дисциплинирало дедите ни,а после и т.н. "комунизъм",при който имаше дисциплина...Сега вече не знам..

9

Анонимен

преди 2 години

До 6 дедо Ташунко НЕ ЗНАМ ЗАЩО ИМА ДОСЕГА ДВА МИНУСА? Според мен не трябва и един да има, ако четящите не са де би ли!

8

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да си украинец или -инка! 40лв на ден плюс платен хотел т.е. 1200 лв/месечно плюс около 2200 за 30 пренощувки в хотел, заедно 3400 лв БЕЗ ДАНЪЦИ - ЧИСТО! Българите да си пълнят бузките и да ги опразват с една забранена дума дух ат! Това сте избрали като политици СКЪПИ (СКЪПИ разбирай глупави) сънародници! Това което човек си направи и най-големия му враг не може!

7

Анонимен

преди 2 години

Тия 70 лв не са великденски ,а останали от непожелалите да се боцнат срещу еднократните 75 лв ! Кирчо уж който се бори с корупцията раздава подкупи за боцкане.Жалка история. Но и короната не е свършила , като дойде зимата пак ще им апълни болници и недостиг на места.Поспряха театъра замалко ,да се отпуснем!

6

Анонимен

преди 2 години

Добавките добре ,но каго уважаема г-жа Нинова наистина ще преизчислите старите пенсии. До тук нищо не направихте , увеличихте само минималната и максималната пенсии. Тези по средата едва с 5-6 %. А от НОИ казват увеличениета е с 10 лв. Моето н-р за 49 г. осигурителен трудов стаж е ... едва 3 лв. Прецакахте и категорийните работници от 1 и 2 категории. Кой ще ви поверва вече. Оставка.

5

дедо Ташунко

преди 2 години

Няма такава държава. Тука Слави е напълно прав. Получавам немска и българска пенсия, защото съм работил по 21 г. и в двете държави. Немската ми пенсия е 4 пъти по висока за същите прослужени години и я получавам до 30 число на предходния месец. Като по часовник! Българската пенсия идва до към 10 -то или 12 - то число на месеца, когато се наставят празници, или събота и неделя. Най-рано на девето число. От 1 година насам българската ми пенсия варира + или - , всеки месец... Няма такава държава!

4

До 1

преди 2 години

Защо от 15 април ли? Ми да не хукнем по Малдивите и после преди Великден пак да искаме. Не разбра ли - да могат търгашите преди празника още да надуят цените.

3

Анонимен

преди 2 години

На тази възраст зрението ме подвежда,пипане трябва..