345

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

344

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата за зверствата на руските терористи се трупат. Систематично се документира всяко тяхно отделно престъпление, и ще се търсят както конкретните извършители, така и техните непосредствени командващи. За най-високостоящите е ясно, че ще отговарят като цяло за извършените престъпления. Никой няма да избяга от правосъдието, независимо колко време ще се опитват да се крият от него. Да припомним, че нацисти бяха хващани над половин век след като бяха извършили същите зловещи деяния.

343

Анонимен

преди 2 години

поне труповете да не мърдаха като ги снимат, можеше някой да им повярва.

342

Анонимен

преди 2 години

Нека се оправдаваме като лекари: Вижте статистиката при всяка война - има убити и разрушения. Ние не сме богове. Прочетете кратката характеристика на войната. Всяка война има странични ефекти, ние не сме виновни.

341

2

преди 2 години

Трупове не се виждат (два дни по-рано кметът дори е направил усмихнато изявление, че градът е чист от руско присъствие и не е разказал за никакви масови убийства - виж второто видео), местните се радват на украинските гвардейци, но не говорят за никакво руско клане или тормоз. Възможно ли е улицата с труповете да е останала два дни незабелязана и незаснета, и държана в тайна, докато се придвижат насам екипите на Франс прес? Сами си отговорете.

340

1

преди 2 години

Малко кадри за размисъл, ако изобщо някой иска да размишлява, вместо просто да вярва като зомби на всичко, което му подхвърлят. Буча, 2 април. Откъс от видео на украинската национална гвардия, влизаща в градчето след напускането на руските войски. Това е ден преди появата на кадрите с труповете по улиците и разкритията за руски зверства, изнасилвания и убийства.

339

Анонимен

преди 2 години

На видео записано от спецчастите на националната гвардия на УКРАЙНА, които са влезли първи в града няма никакви трупове по улиците!!!

338

Рушки *****

преди 2 години

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...

337

Анонимен

преди 2 години

Медийната война беше тест за интелигентност за голяма част от хората. Русофобите машинално вземат страната на Украйна без изобщо да се замислят за отколешните проблеми с нацистите заради които и Амнести Интернешънъл биха камбаната. Зеленски е нает да играе ролята на президент в този фарс и никой не се и сеща да се запита този човек какъв капацитет изобщо има да бъде управляващ страната си. А това, че оръжие беше раздадено на всякакви отреп.ки, пуснати от затворите обяснява цивилните жертви.

336

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

335

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са най-добри в убийството,отравянето и унищожаването на хора.Като пример товариш Сталин успял е да унищожи само 35 милиона руснаци.товариш Путин върви по неговите стъпки.А иначе Русия е от много години във война,като се почне от Корея,Виетнам,Чечения,Грузия,Сирия и сега Украйна!

334

митко

преди 2 години

2 април 12ч.-всички пред парламента.

333

Анонимен

преди 2 години

Тест за интелигентността или липсата на такава на троловете.Изтролете една единствена логична или смислена причина Русия да избива цивилни в град, който е била овладяла. Какво "печели" Русия от цялата работа? П.П. Въпросът е риторичен - ясно ми е че освен дежурното копи/пейст на заучени обиди и епитети нямате какво да кажете.

332

Анонимен

преди 2 години

Докато лекувах ранените, чух разкази за млади мъже - влачени с вериги зад камиони. Чух за руски авиатори, които изхвърляха чеченски затворници с писъци от хеликоптерите си. Имаше изнасилвания, но беше трудно да се разбере колко, защото жените се срамуваха твърде много, за да ги докладват. Едно момиче е било изнасилено пред баща си. Чух за един случай, в който наемникът грабнал новородено бебе, хвърлил го е помежду си като топка, след което го застрелял във въздуха.

331

Анонимен

преди 2 години

Чеченски хирург Хасан Баев лекува ранен в Самашки веднага след операцията и описва местопроизшествието в книгата си: "Десетки овъглени трупове на жени и деца лежаха в двора на джамията, която беше унищожена. Първото нещо, върху което попадна окото ми, беше изгореното тяло на бебе, легнало в положение на плода. Появи се жена с диви очи от изгоряла къща с мъртво бебе. Камиони с трупове, натрупани отзад, се търкаляха по улиците по пътя към гробището.

330

Анонимен

преди 2 години

За руснаците това не е новина. "Съобщава се, че между 7 и 8 април 1995 г. в село Самашки, в западната част на Чечня, е станало клане над 100 души, главно цивилни. Според сметките на 128 очевидци, федерални войници умишлено и произволно са нападали цивилни и цивилни жилища в Самашки, като са стреляли по жители и са изгаряли къщи с огнехвъргачки. По-голямата част от свидетелите съобщават, че много войници на OMON са били пияни или под въздействието на наркотици. "

329

Анонимен

преди 2 години

Аз гледам доста руски телевизии и там казаха, че тия хора са били помагачи на фашистите, които са избили 14 хиляди руснака и са изгорили някакви хора в Одеса.

328

Анонимен

преди 2 години

До бгза клането в Катин гГорбачов се извини официално на Полша.но Путин като старчекист продължава да отрица вече признатото.

327

бг

преди 2 години

До руска работа както вПрофесор доктор Станишев , които уаства в международната комисия поклането в Катин от българска страна веднага след идването на руските войски в София е разстрелян -защото е знаел истината. лепват му етекета фашист , какото сега на украинците

326

руска работа както в

преди 2 години

Когат при настъплението спрез 1942г.германските войски се накътват на труповете на избитите от нКВД-тожгавашното КГБ 20 хиляди полски офицери -мобилизирани учитеми архитекти , ингенери и пр. в гората Катин руснаците отричат да са те и обвинват германците.Германия вика международна комисия , която проверява всички съдебномедицински данни и по намерените в труповете писма , както и куршумита-пленниците са разстрелвни в тила че авторите на клането са руснаците .След ВСВ те продължаваха да отричатз