12

Анонимен

преди 2 години

Скъпи българи, копувайте само произведено в България, Дайте си шанс, освен ако не печелите парите си по другият начин

11

Само

преди 2 години

за който не знае да поясня. В Турция за менте храна или алкохол има затвор. Ефективен, без само глоби, или отнемане на лиценз или условни присъди. Е ФЕК ТИ ВЕН! И качеството на горивото било в бензиностанция в Анкара или в селце до Трабзон е едно и също! Това дето тук за сега е утопия.

10

Анонимен

преди 2 години

Като си включат и разходите по пътуването,къде е Киро?На кирия.

9

Анонимен

преди 2 години

Явно ходят хора от пограничните райони.Такива който препродват после в България на завишени цени.Аз лично от София няма да се надигна да отида за шампоан,нито за нещо друго.

8

BGexit

преди 2 години

Е как така? Нали сме в ЕС и взимаме милиарди годишно за земеделие? Или може би ЕС си купува послушанието на продажните ни политици, като си затваря очите за източването на фондовете, и е вече крайно време да напуснем този прогнил от корупция съюз.

7

изключително

преди 2 години

сте ***, хората винаги ще ходят там защото е по-евтино, а и е качествено, там има контрол и всяка храна е истинска не да ти пише по стандарт и без стандарт, храната си е храна не добавки и примеси и гмо-та!!! Вместо да вземете пример само плюете! Турците са ви виновни че сте калпави!!

6

Хаха

преди 2 години

Коментара с шлякавицата То с твоя интелект където и да си ще бъдеш гладен ! Аз съм доволен около 10 000 лв . месечна заплата , такива като теб му мислете !

5

Анонимен

преди 2 години

що така бе, нали в ЕС е много убаво?

4

Анонимен

преди 2 години

Do idiota otdoly xorata xodqt zajoto v prognilata dypka Bulgariq i da rabotich 6 dena nqmach pari za xlqb

3

бай Ламби

преди 2 години

До Въпрос Абе има ги ама друго е да си ги купиш от чужбина.Явно тва ни е останало като манталитет от 45 годишното съветско робство.А относно качеството, купих си един килограм турски кашкавал от прехваления да го пробвам, и аз кът другите,и кво да кажа, оказа се жив гьобек!Ама дет се вика за 12 лева толкоз!Струва ми се че стадния ефект играе по-голяма роля за пазаруването в Туркията отколкото ниските цени и по-доброто качество на стоките.Ама както е модерно да се каже - "Секи сам си преценя!"

2

Въпрос

преди 2 години

Защо ми изтрихте коментара като попитах защо ходите да пазарувате и пълните джоба на обичаните ни братя турците?Какво лошо казах за братския ни народ :)

1

психо

преди 2 години

Е то българина е така, национален предател. Обяснява за робство, вяра, език, култура, страшен традиционалист и за запазването на българското. Все са му виновни Великите сили и Турция а Русия е братската държава. Обаче ходи на пазар в Турция Гърция и Сърбия. Ходи на море в Турция и Гърция, използва всички блага от запада. Натега на сръбска и азиатска чалга и нергелета. Ама иначе славянин бил, на 3-ти март е отворен патриот. Ама не ходи в Сочи на море. А децата, децата по прогнилия запад.......