46

пенсионер

преди 2 години

В един коментар прочетох - единственното нещо на което вярвам е портомонето си -.Няма пари за пенсии А има за неща които УБИВАТ .

45

Анонимен

преди 2 години

Нацпредател -- къде ще се скриеш, вече си осветен.

44

Родопродажници

преди 2 години

Може ли толкова да са без всякакъв морал тези родопродажници? Ами ако някой прати оръжия да убиват нашите войници в Ирак, пак ли няма да има проблем или ще го унищожим по всякакъв начин?

43

Анонимен

преди 2 години

Просто застреляйте генералите и политиците, за да няма кой да ви праща на фронта за пушечно месо вас и вашите близки. Не чакайте народен съд и темподобни исторически минали събития да ви спасят, животът ви е във ваши ръце, историята не винаги се повтаря. Живеете тук и сега, няма смисъл да си давате живота за чекмеджето на Боко и за Ферарито на Чалгара.

42

Сата НАТО

преди 2 години

до Войн.... Кой ще те мобилизира тебе бе, по серко! :))) Ти не можеш да стъпиш на малкия пръст на украинските чичковци от териториалната отбрана. Кой ще ти повери нещо повече от кирка да копаш канавки?

41

Войн

преди 2 години

Евентуално мобилизиран - само ми дайте бойно оръжие в ръцете. Ще подпукам в гръб командирите и ще се предвижа спешно до България. Някое ЧСИ ще даде фира преди да ме отстреляте. Само ми дайте два пълнителя. Аз знам какво ще случи!

40

Бай Илийчо

преди 2 години

Почне ли мобилизация сичко ша бега ! Кой е луд дъ мрие за тоя дет клати горътъ ? Дъ одът тия дет носът фуражки ! *** те жа избегат пръви !

39

Анонимен

преди 2 години

Почне ли мобилизация, първите изстели ще са в парламента.

38

Анонимен

преди 2 години

Нямал лично мнение ? Абе вържете едно магар3 за МО, поне заплатата му ще е купа сено.

37

Snyag

преди 2 години

Защо всички се оправдават с "парламента". Никой не взема решение, но парламента го взема. Как така става, че камъните взимат решения вместо българите?

36

Изчезвай бе

преди 2 години

Навлек.

35

Най + обичам

преди 2 години

Коги по телевизията плъзнат натовски генерали. Едни мазни, със скъпи и прескъпи костюми и часовници. Продават и купуват.

34

м.ърша

преди 2 години

Заков отивай в киев като ти е толкова дерт !

33

Тоя па кой е?

преди 2 години

Аре къш!

32

Абе

преди 2 години

А българите кога ще подкрепите, продажници....

31

Питам се

преди 2 години

Ще се намерят ли след подобна варварска жестокост още Путински блюдолизци у нас ? Трябва да си голям ***, за да говориш за "неутралност"!

30

тъй, тъй

преди 2 години

С таз тлъста заплата...

29

стоян

преди 2 години

Мизерията и доходите в България са потресаващи,а тия продължават да се занимават с Украйна.Сряда 6 април,12ч.-всички пред парламената.

28

Бай Илийчо

преди 2 години

Кът ша го ядем с тия бежанци ......?!

27

Света се обърка

преди 2 години

БНТ репотражи по няколко часа правеше за избитите от украинската армия цивилни бесарабски българи ... "братята" ни украинци националните ни знамена късаха... Построихме им Български културен център в Одеса . Прекрасен.... Опожариха го. Българи живи изгоряха там... КАК ТАКА САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ТИЯ НИ СТАНАХА БРАТЯ ? Че и ги подкрепяме... че и им насипваме пари колкото НИТО ЕДИН български пенсионер или болно дете не са получавали... Или то щото заповед от еврейските ни Господари нямаше тогава...