46

Анонимен

преди 2 години

До ПенсионерНямаха образовние, но при тях бензинът не беше 4 лв като про вас и цените не бяха тройни като про вашето бандитско управление.

45

Анонимен

преди 2 години

Няколкостотин граждани днес сутринта бяха блокирали входа на София от АМ Тракия,ч заради незаконния завод на Даниел Лорер от фирмата му Насекомо . Всички плакати бяха с надписи, Насекомо вън от Лозен

44

Анонимен

преди 2 години

Същият казус като с двойнито гражданство на Петков. Отново слушаме оправдания в стил върховенството на закона е за другите, не за нас.

43

Анонимен

преди 2 години

Кой е този Минчев? някакво адвокатче, приятелче на просто/то киро.

42

Пропадането продължа

преди 2 години

Пропадането продължава! ПП, ДБ, ГЕРБ, ИТН - деца и внуци на комунистически продажници продажници с висока скорост продължават съсипването на България! Има надежда и тя зависи от бързото изхвърляне на тези наглеци от парламента,

41

Анонимен

преди 2 години

До евроатлантикНо направи България май-силната държава на Балканите и най-силната икономика след Турция, нали?

40

Анонимен

преди 2 години

Току-що Русия е изпратила до нашето правителство официално искане газътв вече да се заплаща в рубли.Поздравления за руснаците!

39

Анонимен

преди 2 години

Това правителство дойде на власт с документна измама, върши в момента документална измама с фалшивата диплома на американският храненик Гюров и ще си отиде от власт пак с документна измама.

38

Народът и политиците

преди 2 години

Хората се интересуват от инфлацията,скъпотията,как да оцелеят.Политиците в някои страни помагат(италия,Гърция-мораториуми на цени,ваучери,намаляване ДДС,безплатни лекарства за 60+годишни в Англия...)У нас-замитане на тези проблеми под килима, отвличане на общественото мнение от политиците чрез медийния слугинаж и занимаването ни с война,мигранти,битки на институциите една с друга,лъжи как имаме всичко(но на каква цена?).Няма по-долно от политик-популист,но ние си ги избираме с рядък мазохизъм.

37

перко

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш! И двамата не стават за шеф на БНБ!

36

Анонимен

преди 2 години

Мамин Кольо, вие като цяло сте изкуствено създадено правителство, което час по-скоро трябва да се махне.

35

Пенсионер

преди 2 години

Хора, да си припомним за Калинките на ББ. Те нито имаха образование, нито познания. Безотговорни хора на отговорни длъжности.

34

Анонимен

преди 2 години

Минчев, остави на Гюров дипломата, дай за твойта да си поговорим. Я кажи как се влиза право в Софийския с две двойки на приемните изпити и как се избутва после от един посредственяк като тебе с връзките на мама?

33

Като свински черва

преди 2 години

Няма нужда като Матросов да се хвърляш за умряла кауза. И децата разбраха, че тоя с поправената дисертация и обикновен мошенник

32

перко

преди 2 години

Едно е да искаш, друго е а можеш, а трето и четвърто да го направиш! И двамата не стават за шеф на БНБ!

31

Допълвам 17Анонимен

преди 2 години

1/Съгласно Българските закони кандидат за придобиване на Образователна и научна степен "доктор" трябва да притежава Образователно-квалификационна степен "магистър";2/В САЩ Австрия докторат се пише като дипломна работа без изискване за ОКС "магистър"3/Като всяко Образование за придобиване на Образователна и НС "доктор" има срок - Мах 4 години4/Този Гюро Михайлов толкова е ... че за 15 години не е написал Дипломата си и затова стои още Главен асистент;5/Заслужава заплата 25 хиляди като сме балъци!

30

Анонимен

преди 2 години

Колко, много хора, които лъжат в България. От началото, на демокрацията ги пребройте, колко хора са минали през управлението.

29

Анонимен

преди 2 години

Според бившия управител на булбанк и двамата кандидати не стават и нямат капацитет.Просто политически номинации.

28

Нане

преди 2 години

Айде наиграхте се, марш от парламента утепляци...)))

27

Анонимен

преди 2 години

Има грешка в заглавието, дипломата на въпросния е произведена от изкуствен интелект, който му е написал дипломата и му е взел изпита.