61

Браво, Орбан!

преди 2 години

Време е и у нас!

60

Анонимен

преди 2 години

От 66.Но пък има бавно движение и в тази посока.В момента ЛГБТИ се използват от САЩ и марионетките им за пропаганда на определен вид ценности, а на тези дето поръчват гейпарадите, реално не им дреме за гейовете, те им трябват като маша, която да прикрива активното мероприятие по насаждане на полуткоректни американски ценности, точно както Сидеров и атака някога бяха откритие за насаждане на ценностите на Путин.А как трябва да е? Ние да си избираме ценностите и да не ни се бъркат, като Унгария.

59

Анонимен

преди 2 години

Орбан велик политик,защо и ние си нямаме един такъв!

58

Анонимен

преди 2 години

Пък за референдума трябват ни общо пет референфума, първо, за промяна на изборния закон и депутатските заплати, както и броя депутати, второ, за промяна на конституцията към пряка демокрация, трето за забраняването на всякакви форми на тоталитаризъм, извратенящина и работа за чужди посолства, като държавна измяна, четвърто, за приемане на минимален задължителен доход и пето за създаване и преминаване първо към балкански и после към нов източноевропейски съюз.Лошото е че не го виждам скоро май.

57

Анонимен

преди 2 години

Прекрасни новини!

56

Анонимен

преди 2 години

Их сега какво ще правят унгарските последователи на тамошните версии на Киро Простото с гей приложението на телефона и разните американоогъзени с гейоатлантическите ценности? Чудех се какво все ме тормози отвътре, то това било.И знаете ли какво стана като разбрах? Ми спря въобще да ми дреме и спах като пън.Проблема не е в това кой с кого спи, а в това, че едни ЛГБТИ герои се опитват да обяснят, че всички, ако може задължително, първо трябва да се наваксат по възможност и после да станат гейове.

55

Анонимен

преди 2 години

Кога и у нас ще се проведе такъв референдум да си кажем мнението по въпроса най-накрая?

54

popa ot razgrad

преди 2 години

едно от малкото полезни неща които направи Орбан...

53

Анонимен

преди 2 години

не да се присъединяваме към някои ако изгоним шорошите и ги забраним тук лгбт като не получават пари ще мирнат или go usa

52

БРАВО НА ОРБАН !

преди 2 години

ЕТО ЗАПОЧВА СЕ ! ДНЕС ВЪВ УНГАРИЯ , УТРЕ ВЪВ ЦЯЛА ЕВРОПА !!!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Като знаят тези изврътеняци че НЕ СА ПРИЕТИ СРЕД ОБЩНОСТА И УНГАРСКИЯ НАРОД И НАЦИЯ , що се натискат да прокарват изврътеноста си ? Що искат да посягат на децата ? В едно нормално общество дневния ред се диктува от МНОЗИНСТВОТО а не от малцинството. Всички знаем СО-РОС как се опитва да дестабилизира деградира и унищожи Европа ,но е време Европа да се върне на гражданите й. Всичко да става ЧРез референдуми- глас народен глас Божи. Наясно сме че ДИКТАТОРИТЕ в Европа са против това но те могат само

50

Анонимен

преди 2 години

позицията не ми пречи е погрешна влезте в сайта а билитис имат анонимен чат с ученици ??? и линк към лгбт хъб Уведомена е комисията за защита на децата която не взима отношение??????

49

Малко са ни ПП

преди 2 години

сега и тези са се запътили да напълнят България! Господ да ни е на помощ!!

48

Анонимен

преди 2 години

Ами те от ЛГБТИ постоянно си демострират и натрапват 'ценностите' та не е чудно, дето викаше баба - да би мирно седяло, не би чудо видяло!

47

Анонимен

преди 2 години

да направим референдум за присъединяване към Унгария!

46

Браво

преди 2 години

Браво!

45

Анонимен

преди 2 години

да ходят в Украйна да спират със задница руската агресия!

44

Слава

преди 2 години

Слава на Унгария! Орбан министър председател на България!

43

ПП ще

преди 2 години

ги Приеме и тези от Унгария в България, няма проблем!

42

345

преди 2 години

На мен не ми пречи ,кой с кого си ляга, ако ще и с офца да е,стига да не го афишира пред децата ми и да си налага избора.