70

Анонимен

преди 2 години

Войните са спомени от близкото минало - от Белград, до Багдат, Кабул и Дамаск. Само че папата е бил потънал в молитви и не е забелязал. И войната в Украйна се води вече 8 години, ама папата едва сега си отваря очите.

69

Анонимен

преди 2 години

До113.Къса ви е паметта.Преди него,един Друг Президент,който има и куфарче и копче заплашин СВЕТА,че неговото копче работи и изстреля крилати ракети в Сирия от корабите на сатанизма в Средиземно море,срещу мирен и работлив народ в Сирия,с друга религиозна нагласа, без да бъде предизвикан за да сплаши и друг един народ,борещ се за справедливост,които също не споделя сатанизма.Сгрешил си адреса.

68

Анонимен

преди 2 години

Тука некакви си дращят "зверства" и прочие... Зверства а няма ни едно достоверно видео за тия зверства... А за Виетнам имаше, за бомбардировките на Дрезден имаше, за бомбардировките на Рака имаше, за бомбардировките на Белград имаше... Мога да продължа но и тоя стигат. Във всеки един случей от споменатите населението беше унищожавано ... И все от САЩ... Та да не говорим за Хага а??? Иначе хамериканците ще трябва да бъдат осъдени безброй пъти

67

iiii с масло

преди 2 години

До Анонимен108 Абе ти от коя колоака изпълзя. Кога някой друг, освен император Палпатин е размахвал куфарчето и да разправя на всякъде, че имал ядрени ракети. Страхлива руска ***. Време е всички IP-а от посолството да си ходите в ГУЛАГ

66

Анонимен

преди 2 години

Сатанистите вярват,че душата умира с тялото,защото тази вяра им дава умопомрачението,че могат да вършат злодеянията сиНо грешатТялото умира но душата му,ако е била праведна,остава като спомен в душата на живитеЗатова и честваме хилядолетия наред спомена и саможертвата на Бога,благодетеля на живите а не на сатанистите,продали се на измамата и взели сребърниците,за да унищожат вярата в праведността у живитеПочитайте вярата,която ви дава силата на достойните за живота а не на тези,които я погубват

65

Анонимен

преди 2 години

Възмущението на папата е породено от САЩ които водят информационна война с Русия... Присъщо на САЩ е повечето пъти да печелят тая война благодарение на медиите които безкритично подкрепят позицията на САЩ. Тоя път войната ще е по - интересна, доста големи са залозите... По принцип не вярвам на поповете и техните приятели политиците.... Така че попа (папата) си губи времето .

64

Анонимен

преди 2 години

Русия много скъпо ще си плати за тези зверства които извършва спрямо Украйна!

63

Путин

преди 2 години

е рептил.......

62

Анонимен

преди 2 години

Възможно е да е имал предвид Зеленски или Байдън

61

Анонимен

преди 2 години

РУСОФИЛИ, АНАТЕМА, АНАТЕМА, АНАТЕМААААААА!!!!

60

До 103

преди 2 години

Те винаги са били животни, нищо ново под слънцето. Никаква воеена дисциплина, никакви морал и достойнство.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 Руската Църква с нейния шеф полковник Володя Гундяев /Кирил/ ли? Този който смятат за мафиота Япончик , пред който фигуранта стоеше мирно?

58

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, а и идват все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.

57

Изтънченият

преди 2 години

Рептил! Изчадие мазно!

56

Анонимен

преди 2 години

Никоя религия не насърчава унищожението на човешкия родА войната е дело на Сатанизма и неговите последователи.Сатанизма не признава реигиозната Святост и нравоученията за всички хора,а признава само зависимостта от златото,храната на алчността.Всички хора идват на тоя свят без нищо,така и си отиват от него.Само делата им остават.И от това зависи спомена за тях.Тях почитат живите,делата за благото на човешкия род,а не за унищожението му.Светец е всеки който почита праведния живот на другия.

55

Анонимен

преди 2 години

защо му прави комплименти, той и светът се убедиха, че Майло е дивак

54

Анонимен

преди 2 години

Нека папата си гледа католицизма и да не се бърка в дела които не разбира.Руската църква е тази която може да има отношение по делата на Русия.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако и Римо-католическата църка е поставила Златния телец,вместо кръста,на пиедестала,з начи Армагедон е неизбежен,защото не златото е храна а ХЛЯБЪТ НАШ,НАСЪЩНИЙ.Златото е храна на САТАНИЗМА.За всички хора на Планетата Земя,независимо от техните религиозни вярвания и религиозни обреди,ХЛЯБЪТ Е ХРАНА,а не златото.Той ни храни,благдарение на КРЪГОВРАТА в ПРИРОДАТА.Само на православните бог дава светлината на ВЕЛИКИЯ ДЕН.И не те го използват за пожари а за светлина в душите на всички хора.

52

Пенчо Кубадински

преди 2 години

Путин е диктатор, това е факт неуспорим. Много невинни хора ще пострадат от тази безумна агресия, която е започнало още през 2014 и сега ескалира. Но може би Путин ще предотврати нещо много по-страшно което се опитват да направят задокеанските ни "приятели". Поживьом увидем. Дано да има бъдеще за децата ни. Щастливо и мирно, не разруха.

51

Кръстоносните походи

преди 2 години

Кръстоносните походи са мащабни военни и религиозно-доктринални кампании през Средновековието, инициирани, подкрепяни и понякога ръководени от Римо-католическата църква. Това Е СЪЩО ДИВАЩИНА и ДА споменем СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ. Както и други извращения садо и мазо също и масово практикуваната хомосексуална педофилия с деца.