219

Анонимен

преди 2 години

Не случайно Чърчил ги наричаше хиените на Европа. Понеже руснаците винаги отвръщат огледално, след като полша блокира банковите сметки на руското посолство, руснаците блокираха банковите сметки на полското посолство. Доста ги заболя, взеха да скимтят. Сега след конфискуването на руска собственост, руснаците вероятно ще конфискуват полска собственост и много ми е любопитно каква песен ще запеят поляците след това.

218

Експроприатор

преди 2 години

Експроприиране на експроприаторите - този филм вече сме го гледали и нещата не завършиха добре първо в локален мащаб за Русия, а в последствие за целия свят. Отнемането на чужда собственост е престъпление, без значение от какво е предизвикано. Струва ми се, че ужасиите, които бяха при т.нар. комунизъм, се завръщат, но вече в по-глобален мащаб и отново Русия е провокирана и принудена да се превърне в ракета носител за прокарване и установяване на тези "нови порядки", превръщащи се в ужасии.

217

Анонимен

преди 2 години

А вие откъде знаете кой кого разстрелва? Откъде знаете, че азовците не разстрелват своите, за да го припишат на руснаците и да настройват света, ъм? На мен ми се струва напълно възможно, има и доста клипове в потвърждение на предположението ми.

216

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, има и убити жени, много от хората са растреляни с вързани ръце, а и се получават все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.

215

Анонимен

преди 2 години

трябва да се забрани на руснаци да стъпват в Бг! повечето са агенти и троянски коне!нямат място в натовска държава!!

214

Анонимен

преди 2 години

Мъдрият полският премиер Матеуш Моравецки изпрати постулат за "прекратяване на доставките на руски петрол, газ и въглища за ЕС", а шефът на оператора Conexus Улдис Барис вече рапортува, че от началото на този месец газът от Русия е престанал да постъпва в Трибалтийските умирати.

213

Анонимен

преди 2 години

А когато руските бандити заграбиха български заводи по масовата приватизация без да платят и една стотинка?Как се нарича това?

212

Българин

преди 2 години

На същото правно основание, на което *** задължава Европа да плаща в рубли или конфискува пътническите самолети за десетки милиарди.

211

Българин

преди 2 години

Не, кражба е, когато присвоиш нещо чуждо. Тук никой не иска да краде, а да използва руските пари за подпомагане на Украйна. Което е уникална идея. Подкрепям с две ръце.

210

Антонио Ресио

преди 2 години

Аре, писна ми! Пускай ядрените ракети и да се рестартира света. Сериозен съм. Аз ще загубя една панелка. Тия с палатите да му мислят.

209

Анонимен

преди 2 години

Това си е кражба

208

Men

преди 2 години

До бб май забравяш как сринаха цели градове в Ирак и Сирия нато и че сега Украйна ползва тактиката на идил и се крие зад цивилни или просто така руснаците стрелят по училища ,болници линейни.скоро видях снимка на Ал джазира в една линейка почти завод украинци и ако руснаците се стараят да пазят украинците понеже ги смятат за братя То надали ще е така с натовските държави включително и България

207

ПорЦелан

преди 2 години

Поляк не е националност а професия или по-скоро диагноза.

206

Анонимен

преди 2 години

Поляците са пичове. Те помагат най-много на Украйна, и се опъват здраво на путински ссср.

205

Хммм

преди 2 години

Някога, ако на някой му отнемеш имуществото не са му викали "конфискация", а "кражба". И ако окрадения по някаква случайност има военна сила, като нищо може да накаже "конфискуващият" ... т.е. "крадецът". Тема за размисъл си е.

204

Гогич

преди 2 години

И на какво правно основание ще го направот??? Аааа, забравих - то никой не признава вече правото и прави каквото си иска, вкл. и юрогейчетата. А после претендират за върховенство на закона!!!

203

Анонимен

преди 2 години

поляци и украинци са били най-доверените надзиратели в нацистките лагери от 33до45. полски автори споделят че поляците са избили повече евреи вПолша отколкото самите гестаци.Тези автори са прехвърляли горещатат новина на следвоенните комунистически правителства наВаршава.А сега немогат да се освободят от тези им декларации. Укеретясите в Укрухина саизбили повече поляци и полски евреи отколкото самите гермухи саликвидирали.много е объркана пустата му Стория в"УанВестУкроСтори"Гершуин ли е музикат

202

Very

преди 2 години

Малко ви мачка Хитлер *** поляци.Искате да ни запалите и нас,ама няма да стане ние сме с братушките,Ане с еврогейвете.Fuch of Zelensky.

201

НамираРаботаХаДруги

преди 2 години

Заглавието: Полша предлага: Конфискация на имуществото на Русия и олигарсите й. Полската гъска иска само да кълве без да снася и за това Полша предлага някой друг да конфискува а те да продават ябълки, картофи и лук на руснаците. Кво? друго немогат да произвеждат ли?

200

Анонимен

преди 2 години

От поляците по-злобни, по-гадни копчета няма! Адски противен народ !