47

Тъй

преди 2 години

На тая нещо и има много е откровена Елена Бориславова

46

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ КИРЧО ХАРВАРДО,ЗАЩО НЕ СИ ОТВОРИЛ АНТИКОРУПЦИОННАТА ТЪРСАЧКА ГУГЪЛ ПРЕДИ ДА ПОДПИСВАШ МЕМОРАНДУМ??! А,АКО ТОВА Е САМОДЕЙНОСТ НА ТВОЯТ МИНИСТЪР АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ, ЩЕ ЧУЕМ ЛИ ДО ПОНЕДЕЛНИК,ЧЕ МУ КАЗВАШ GOODBYE КАКТО НА БИВШИЯТ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА?!!!!

45

х

преди 2 години

Тая се пипа по време нс заседанията

44

М даа

преди 2 години

Ето това е Нулева корупция.

43

Анонимен

преди 2 години

ама лъжете от първия миг

42

михаал

преди 2 години

Чавдарчето пак започна с оправдание. Ми то тъмно беше мамо не видях, малка бях и не разбрах как забременях........................

41

Анонимен

преди 2 години

Очаквам "Мариците - версия 2". Там потънаха 14 млрд., а тук колко ли ще са?

40

Анонимен

преди 2 години

От министерството на енергетиката отново потвърдиха (независимо от американското опровержение), че в преговорите е участвала Херо Мустафа. Какво прави едно посолство в търговски преговори, освен да оказва натиск за приемане на неизгодни за страната ни условия?

39

Анонимен

преди 2 години

Проф. Димитър Иванов нарече Gemcorp брокер и каза, че не може да се предлага на българската икономика един брокер. Според него има в основата руски капитали, но не го счита за беда. Не е ясно имало ли е конкурс за тая фирма. Счита, че трябва да се поканят големи фирми, стратегически производители като Самсунг, а не тези неизвестно какви. Който иска да го чуе в Говори сега от днес. Киро пак е бързал да действа, вместо да мисли първо, че да има с какво да се похвали.

38

Анонимен

преди 2 години

На тези не им вярвам и на една дума. Цялата тази тайнственост и секретни разговори и договорености, участието на американското посолство, може да означава само едно - българите за пореден път ще са преца-кани. Вероятно ще поемат ангажименти от страна на българската държава, според които ще плащаме много и дълго, за да са щастливи "инвеститорите" на хранилката. Защо един инвеститор не идва по нормалния начин да инвестира парите си, както би го направил всеки друг гражданин, а чрез правителството?

37

Анонимен

преди 2 години

Кирчо пише толкова неграмотно в Гугъл, че и търсачката му се смее с глас.

36

az

преди 2 години

До Анонимен Нямате данни?! Къде ги загубихте? Може пък някой съвестен човек да ги намери и да ви ги върне. Представени са ви при посещение в САЩ?! По какъв повод сте ходили в САЩ?! Не знам да е имало официална визита в Белия дом! Кой ви ги представи в САЩ? Предишния собственик на фирмата ли?!

35

Анонимен

преди 2 години

Това момиче е работила главно като преводачка на час. Няма успехи с друга работа и била уволнена, защото не се справя.

34

Анонимен

преди 2 години

На снимката тапет над статията *** е точно копие на Людмила Живкова. :D Да се смееш ли-да плачеш ли?

33

Анонимен

преди 2 години

въпреки че ми изтриха коментара, поздравявам фотографа за професионализма при направената перфектна снимка, с която се обеждава за наличието на нещо

32

Надблюдател

преди 2 години

Значи, подписвали договор за близо един милиард долара, но не били поемали никакви "ангажименти", и всъщност дори ...тепърва ще проучват фирмата с която са подписвали? Тия изобщо имат ли представа колко са се ос*"рАли ? И излиза и ни бръщолеви някакви нелепости! И пак повтарям, става въпрос за 1 милиард долара български пари! Радев да си прибере "невнятните" далавераджии и да поукроти машинките на Мадуро!

31

И тази

преди 2 години

...се врътка ,изключително "волативно"! Ами не трябваше ли до проучите преди да подписвате? И след като не сте поемали никакви ангажименти, защо изобщо сте се подписвали! На Радев пара/зитите съвсем изтрещяха!

30

Анонимен

преди 2 години

Незнанието на киролените оправдава ли ги? Щото незнанието на законите очевидно ги оправдава!

29

Анонимен

преди 2 години

като не знаеш, питай гугъла!

28

Естета

преди 2 години

Гугълке,онзи ден беше без мустачки! Сега пак се появи с тях на бяло хубаво нежно личице!? Стегни се! Не се излагай...