31

Предлагам

преди 2 години

ЕС и САЩ и НАТО да нападнат Просия да ги денефицират и да им вземат газа и Путин също в газа.

30

СМЕХ....

преди 2 години

Орангутана Лавров бил оптимист ,бе....ха,ха,хаааааааа....."ГРОЗНИК КАТО СМЪРТТА --АМА ...ОПТИМИСТ"!!

29

Путин лъже

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

28

Анонимен

преди 2 години

Троловете русофоби много са се зарадвали нещо. Но Пилците се броят на есен. Щели да съдят хората. Но който вади нож от нож умира. Така да знаете.

27

Русия в изолация

преди 2 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

26

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато, вече месец по-късно не е ясно точно какво искат руснаците. Всеки си прави свободни интерпретации, но реално за какво е тази война - не е ясно. Само Донбас и Крим ли? И Луганск? Още територии по Черно море? Киев? Цяла украйна? Никой не знае. За после не мисе мисли - Молдава, Прибалтйските? България?

25

Анонимен

преди 2 години

И за какво и е на Украйна да влиза във военни съюзи. След като ви опердаши със средно тежко въоръжение и добре обучена пехота. Ракети, танкове, хеликоптери и сама може да си произведе.

24

Рубли-смях...

преди 2 години

Ало, банката ли е, какъв е курсът на рублата днес?За купува или продава?Не, за да се посмея...

23

Бу

преди 2 години

Омекнахме нещо май, а тавариш уррдлива мацуна!?!Вече не сме така ултимативни!Нали ви лъснаха голите седаллища и прехвалената руска армия не става и за *** за зеле.....

22

продажници

преди 2 години

Съд за всеки българин подкрепил фашиския агресор от Русия .

21

Baba

преди 2 години

Родната Русия ще ги пази

20

ДЕДО ИВАН

преди 2 години

Която държава внася оръжие в Украйна като помощ иска войната да продължи, да загиват още и още хора. Затова България не трябва да го прави. Още повече, четова може да предизвика световен конфликт.А който не е ходил в Русия нищо не знае за нея.Щом си позволяват почти всеки ден да ядат хайвер, щом изнасят пшеница и царевица и си торят нивите с риба- май не гладуват.

19

БАНко

преди 2 години

ЗАЩО БЕ , ЗЕЛЕНДОЛСКИ , ЗАЩО ЗАТРИ УКРАЙНА !!!??? СЕГА СИ СЪГЛАСЕН НА ВСИЧКИ УНИЖЕНИЯ !!! НАРОДА НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ УНИЩОЖЕНИТЕ ГРАДОВЕ И ИЗБЯГАЛИТЕ ЖЕНИ И ДЕЦА И ЗАДЪРЖАНИТЕ МЪЖЕ , ЗА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ПОДЛОЖКА НА АМЕРИКА !!!

18

пияница мистик

преди 2 години

Усещам ги как от: "Ще унищожа Украйна, такава държава няма да има", през "Дал съм лична заповед за убийството на Зеленски и семейството му" до "Абе дай да преговаряме, че нещо нещата не станаха както Джуджан си ги мислеше" :)))))

17

Анонимен

преди 2 години

Изпотрепахте сума ти народ, сега за мир говорите. Тиу на агресивните пияндета.

16

Age of empires

преди 2 години

Ей много военни експерти се навъдиха... Та блицкриг, та контраатаки.... До скоро всички разбираха от вируси и ваксини.... сега военен стратег е всеки.. Поне да Age of empires , StarCraft или WarCraft да бяха разцъквали на младини... (който е разцъквал знае за какво иде реч..). Ясно се вижда че рашките си бяха решили да си вземат най-източната част като свържат монолитно Крим,Мариупул,Донецк и Луганск с контрол на Азовско и Черно море, а другите атаки само стратегически да няма прегрупиране...

15

Анонимен

преди 2 години

Руснаците вече никой не ги взима на сериозно отностно какво говорят или обещават!

14

Анонимен

преди 2 години

Имам познати в Ростов на Дон. Треперя че скоро и на тях ще им се наложи да преживеят каквото се случва в украинските градове. Чат пат вече им се случвало да падат ракети и при тях.

13

до 11

преди 2 години

То въоръжени сили на Руската федерация не остнанаха ве. Щом вкараха бронираните влакове от 1та световна война, дето се ползват за кино декори в Украйна, смятай до къде са изпаднали. То скоро и Руска федерация няма да има, както е тръгнало.

12

Георги

преди 2 години

Оптимизмът е ясен,до край,до дупка и до последната нацистка единица,с надписи,тату,ишироко отворени ...очи!Целта е ясна ,до рая и без душата в рая!Там място за нацисти,все още няма,няма и да има!