47

Анонимен

преди 2 години

Путин май ще се окаже американски агент, в крайна сметка.

46

Симо Хаюка

преди 2 години

Елате ватенки,ще си спомните 1940г.Много наторихте финските поля.

45

Анонимен

преди 2 години

Путин: Честито на Финландия. Приета е...............Финландия: В НАТО ли ни приеха? Путин: В Руската федерация. Идваме да празнуваме.

44

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на Русия, също има и Полша, Беларус, Литва, Латвия,Естония, Молдова. Това са вековни територии, принадлежащи на Руската Империя от векове! ----////----- Това са пълни глупости. Всичките са били държави много преди да има Руска империя.

43

Анонимен

преди 2 години

Путин ще ги накара да произвеждат граждански продукти. Работа чака руснаците. Работа в заводите в Сибир. Работа в лагерите в Сибир.

42

До ха-ха

преди 2 години

Мда,Русия не може да произведе един граждански продукт и има икономика базирана на *** добив на ресурси, но имала оръжия. За всеки руснак по една бомба.Щото друго не произвеждат. Гражданите на малката Финландия са в пъти по-богати от потребителите на препарати за вана.Защото във Финландия има реално производство и икономика. А не Нигерия с ракети.Забавното е че много се кефите на Русия но все от далеч.Почивате в Гърция работите и прщате децата да учат на запад. Но и руснаците правят същото

41

Инпетратор Иван

преди 2 години

Какви наследства на Империи бълнувате в 2022г? По подобна логика, ние сме били част от Византийската, със столица сегашен Истанбул. Значи гърчулята трябва да вземат Истанбул, но пък Византия преди това е била част от Римската империя, значи принадлежи на сегашните италианци. Тя САЩ трябва да върне земята на индианците по тая логика..и т.н

40

Анонимен

преди 2 години

Финландците първо трябва да излязат от Руската федерация, в която вече са приети на тайно заседание на Думата и Съвета за сигурност на Путин. От там трудно пускат да се излезе. Трябва да воюват за свободата си.

39

Анонимен

преди 2 години

Финладците вече са приети за федерати в Руската федерация, но още не го знаят. Путин ще направи обръщение към финландския народ и финландската армия "Да свали нацистите и наркоманите. С Военните по-лесно ще се разберем." Утре Путин ще им съобщи благата вест. А приетите в Руската федерация не се обсъждат повече.

38

ха-ха

преди 2 години

До До 36А ти колко фински "кинжала" знаеш? Или "Спутник"?

37

Анонимен

преди 2 години

Путин се е съгласил да приеме в Руската федерация Финландия. Хочеш, не хочеш, терпи мая финландская красавица. Финладния прави грешката на Украйна. Първо влизаш в НАТО, после мъдруваш по СНН дали е трябвало, или не е трябвало да влизаш в НАТО.

36

ууу

преди 2 години

Дойчето пак подкокоросва. Както постъпиха с Украйна, така мое и Финландия да пожертват. На някои миризмата на мърршша е приятна.

35

Анонимен

преди 2 години

Как искат да влязат в НАТО? По трудия, или по лесния начин? Лесният начин е до 1-2 дни да влязат в НАТО. Трудният начин е да влязат само половината в НАТО след война с Русия.

34

Анонимен

преди 2 години

Русия приема веднага всички в Руската империя. НАТО само лъже държавиците и ги дава на Русия.

33

До 36

преди 2 години

Какъв алианс с Индия бълнуваш? Индия и Китай са основните врагове в Азия. Китай подкрепя Пакистан, с който Индия периодично воюва от създаването си. А Индия и Китай имат и териториални спорове в Хималаите. Още краткия им конфликт през 1962. Преди две години пак се биха из чукарите. Но внимателно с тояги. Но за изхвърлените в пропастта индийски войници няма значение. Нокиа, Коне, Нокиан , Wärtsilä, ПатрияТова само 5 световни фински компании които са лидери в своите сфери.Колко руски подобни знаеш

32

Анонимен

преди 2 години

До 2-3 дни трябва да влязат в НАТО. Иначе влизат в Съветския съюз. Ядреното джудже ще ги заплаши и край с НАТО.

31

(-_-)

преди 2 години

Е, щом дойче влее казва..

30

Анонимен

преди 2 години

Тия сами си просят тоягата. Очертава се алианс Русия-Китай-Индия, който съставлява 2/3 от световното население и 80 % от световната продукция. ФАЩ и ЕС имат едни дрънки, така че Финландия много да внимава, че освен няколкостотин лоса нищо няма за прехрана.

29

Анонимен

преди 2 години

Финландците мога да ги посъветвам само едно - когато нещо не е счупено, не го поправяй.

28

Адмирации

преди 2 години

Финландия е държава, благодарение на Русия! Благодарение на Русия, също има и Полша, Беларус, Литва, Латвия,Естония, Молдова. Това са вековни територии, принадлежащи на Руската Империя от векове! Подобно на Коми, Осетия, Чечня, Кабардино-Балкария, Татарстан и т.н. народи, част от Русия!