307

Анонимен

преди 2 години

И каква е разликата?! Пак си плащат в Евро... тъпотии. Като ти платят в Евро, Вова , ти пак си купувай рубли от банката. Кой ти пречи и сега?!

306

Горките

преди 2 години

Горките газови руски мечти. Горките руски каторжници, и тъпите им руски роби тук. Няма да ядете руска газ. Жалко за вас, гладни ще останете. И къде мили роби ще си продадете рублите. Кой иска рубли? Кой ще плаща с пари които нищо не струват. А сега се сетих, ще ви плащат със газа руски. Е яш си го.

305

Анонимен

преди 2 години

Петър: "Или ще плащаме в евра, или изобщо няма да плащаме. Точка по въпроса."---------------- ------------- ------------ Убре Петре! Кажи си тежката дума! Успя да уплашиш и разтрепериш Путин.

304

Анонимен

преди 2 години

В Мариупол и тази нощ продължава зачистката на улици и мазета от нацистки плъхове, последвана от дезинфекция.

303

Анонимен

преди 2 години

"Русия не може да си произвежда собствените лекарства. Русия не може да си произвежда компютри или високи технологии."---------- за първото има Индия, за второто - Китай. Да ти напомням ли, че санкции на Русия налагат държави, които съставляват около 1/6 от света. Останалите 5/6 - не, и продължават да си търгуват и имат нормални взаимоотношения с Русия. Така че това, дето ни зомбират как Света бил против Русия, е дъвка за първосигналници.

302

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 319 "Като получиш опорка, не е зле да я провериш." Проверил съм я. Странно, че блоговете на Зангиев, Лайфинраша, НикиПрошин, Бакликов и много други показват изстрелващите се нагоре цени и оредяващите стоки по рафтовете. И това е в ЦЕНТРАЛНИТЕ магазини на Москва и Санкт Петербург. Какво става по малките ми разказват познати, живеещи на 80 километра от Москва. :)))

301

Теди

преди 2 години

ДЕМОНА НИКОЛИНА ГОРИ В АДА СЕГА

300

Анонимен

преди 2 години

"За русофилчетата, които имат някакви илюзии какво се случва в Русия в следствие на санкциите, пишете в Тубата Русия супермаркети и гледате как руски блогъри обикалят и показват тоталното опразване и брутално поскъпване с всеки изминал ден"......----...... Ами хубаво, написах в тубата Русия супермаркети и.. каква изненадаа! - нищо от описаното не видях. Имаше всякакви видеа в супермаркети (пълни) в Русия и някакъв клип с бой за олио в БГ. Та така... Като получиш опорка, не е зле да я провериш.

299

Ей тъпаци

преди 2 години

Кви договори? Какъв съд? Аз имам стока и не ми дреме кво съм подписал. Вие ми блокирате парите, пък аз да спазвам некви хартии. От утре в рубли! Кат не ви изнася, дедо Бидон да ви кара газ. Дреме ми!

298

Анонимен

преди 2 години

"Никаква газ от Русия няма да купуваме повече. Който има пари, той диктува правилата.".............. Завалийчето. Този лаф може да минава в кръчмата, когато се разправяш със сервитьора, ама в случая с газта не върви. Който има пари може да диктува правилата само при условие, че има голям избор от еднакви по характеристики и цени стоки от много продавачи. В "нашия" случай това НЕ Е така. А тъкмо наопаки. Но първосигналните промити мозъци ще го схванат по трудния начин.

297

Маг Минчо

преди 2 години

Член 353 от Углавния кодекс на Руската Федерация, (предизвикване на АГРЕСИВНА ВОЙНА) - От 7 до 20 г.ЗАТВОР!!! Затова сме свидетели на "специална военна операция" - за чисто съдебно досие :-))

296

Анонимен

преди 2 години

Изолацията на емигрантските държави ще даде еманципация и възможност за самобитно развитие на националните държави. В противен случай всичко става мармалад с емигранти, каквото се случва в развитите икономически европейски държави. На мен това емигрантско мазило не ми харесва. Не ми харесва и факта, че моята държава и нация са осъдена на претопяване в емигрантски донор. Явно на руснаците подобна съдба също не им харесва.

295

Нуклеарен спомен

преди 2 години

До Herr MullerАко не се усещате по какъв тънък лед ходиме в момента утре няма да има значение кой колко юзини с атомни ракетки има. Тъпите западняци начело с американския фенек вместо да наливат масло в огъня по добре да помислят как да се излезе от тази каша.

294

Анонимен

преди 2 години

САЩ не са измислена държава, а държава на емигранти. Тези хора имат рожден комплекс, че са напуснали прародината си, всеячески искат да притежават тази прародина и го правят като си присвояват целия свят. Емигрантска държава означава полицейски диктат, иначе няма как да се удържа редът и постоянен приток на печалби, иначе няма как да се удържат емигрантите.

293

Филантроп

преди 2 години

До само да вметна --- Товаришч Путин се усмихва, но отвътре плаче, защото осъзнава безпомощността на държавата и на хората в нея. Революцията хлопа на вратата му и държи спринцовка с цианид и Наган за всеки случай.

292

Анонимен

преди 2 години

САЩ е големият злуден които вуюва от 40 гд с истока и никой нищо не казва обраха на арабите петрола тази измислена и фалшива даржава

291

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е евреин. Направили са специален филм от 51 серии "Слуга на народа"-същото е името на партията му, филм от 51 серии излъчвани от 2015г до 2019г до избирането му за реален президент, филм, в който Зеленски играе роля на честен човек, който става президент на Украйна. И украинците влизат във филма! Това е промиване на мозъците на цяла нация!

290

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да предаде президента защото несъ курвенско племе

289

Анонимен

преди 2 години

Дае жив и здрав владимир путин и руската армия слава за Русия

288

Анонимен

преди 2 години

Путин директно го заби до макарите