88

Анонимен

преди 2 години

До 19 апартамента НЯМА КАКВО ДА ОТГОВАРЯ. НАП ИМАТ ГРИЖАТА И ТЕ ГО НАПРАВИХА.ВСИЧКО Е ЗАКОННО ТЪЙ КАТО В НАП КАДРУВАТ ДОСТА КАДРИ НА ГЕРБ. ЕДВА ЛИ БИХА СИ ЗАТВОРИЛИ ОЧИТЕ СПЕЦИАЛНО ЗА РАШКОВ. НЯМАТЕ ЛИ СИ РАБОТА ТА ВСЕ СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ С НЯКОЙ КОЙТО НЕ ЧЛЕНУВА В ГЕРБА

87

Крайно време е

преди 2 години

Прашков да върне онея чували с 60 милиона, за които повтаряше неппрекъснато в продължение на половин година.Чашков , кажи къде си ги скрил.

86

Анонимен

преди 2 години

Поредните лъжи най - вероятно , на които доказателствата никога няма да видим. Още чакам доказателствата за подслушванията , които щеше да ги даде до края на деня. Няма такива лъжци, няма. То бива бива , ама това е вече съвсем черепово.

85

Ангелина

преди 2 години

До Милицйонерите под номер 98Да една голяма част от тях особено назначените по времето на ГЕРБ трябва да бъдат "прочистени" от структурата на МВР и по този начин ще бъде създадени добри условия за борбата срещу престъпността и гарантиране изпълнението на функциите на Правовата държава.Бойко Рашков го знае това прекрасно и ще направи всичко необходимо по законов път да се освободи от престъпниците вътре в МВР,но за съжаление този процес не е лесен и ще бъде по -бавен .Пътят е правилен!

84

Ssss

преди 2 години

По -противно същество не съм виждал,бих му пръснал тиквата с удоволствие.

83

Анонимен

преди 2 години

До ГандиБезсрамнико, не петни името на Ганди, лек фашист,,,

82

До другарката от сел

преди 2 години

Ангелинке ,другарят Рашков не е господин а ти случайно да си от наемателките на един от 19 имота на другаря

81

Ангелина

преди 2 години

Господин Рашков Вие сте достатъчно умен и прозорлив ,за да знаете защо тези 25 досъдебни производства и преписки срещу ОПГ не се предвижват?! Именно този контигент от престъпници - от най- низшите твари ,до най- големите рецидивисти се използват за мръсни поръчки и извършването на престъпни действия от всякакъв характер срещу неудобните определени от ВЛАСТТА на ГЕРБ ,която продължава да управлява безпощадно особено в малките градове където всички са във взависимости по между си.....

80

Анонимен

преди 2 години

хващайте ги тия руски ***, които спамят тук и по всички медии-те са от руската шпионска диаспора

79

Анонимен

преди 2 години

По- голямо трупче от Бойко Рашков Дамаджаната няма. Няма и да има.

78

До Ганди

преди 2 години

Еми то алкохола не прощава на никога

77

Ганди

преди 2 години

Ще трябва да му сменим името от Рашков дамаджаната на Рашков цирозата,много жълтичък ми изглежда

76

До 86

преди 2 години

В грешка си пич,не са 19 ,а 24 вече

75

Анонимен

преди 2 години

Чашков, Чашков, а що така избирателно преследваш само хора от ГЕРБ, а? Сънуваш ли Боко вечер?

74

19 апартамента

преди 2 години

Рашков вече една година не е отговорил на резонния въпрос как е възможно един следовател на държавна работа да събере пари за 19 апартамента и 850 000 лв на влог?

73

Въпрос

преди 2 години

И сега като го няма този невиждан грабеж на ГЕРб държавата защо буксува, защо всяка седмица вземате заеми?

72

Анонимен

преди 2 години

А ще извади ли МВР на светло случаят Петков, когато настоящият български премиер беше нарушил Кинституцията, излъгал в клетвената си декларация, за което има решение на Конституционния съд?

71

Анонимен

преди 2 години

МВР да не вади списъци ами да иде и да арестува Гешев и целият Висш Съдебен Съвет щото всички са яки корумпета!!Поне 70% в прокуратурата, следствието и съда са КОРУМПЕТА!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Докато не разчистим тези мухлясали старци по върховете на властта, бял ден няма да видим Та тия още по соца вече са били някакви директори А по-младите пък са техни деца.

69

Читател

преди 2 години

Моля увеличете охрана на Рашков защото тия са много подли.