13

Анонимен

преди 2 години

Финландците им пуснали гювеч и онези веднага се помислиха з велики.

12

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайде - те в несебър вече изреваха. И усещам как скоро ще почнат и да ги потупват наглеците.

11

Анонимен

преди 2 години

Санкциите ще ударят РФ с цялата си сила някъде след 5 месеца. До тогава Путин може да се прави на велик. Вече всички цени на храни скочиха с пъти и продължават да се вдигат. Минималната заплата в РФ е 12000 рубли (120 долара).

10

Анонимен

преди 2 години

Финландците са тарикати, сега ще ударът кьоровото със свръхпечалби от *** които ще напускат Путиновият рай,и те ще са десетки милиони повече и от украинските

9

Хайде, хайде

преди 2 години

Лека-полека нещата ще си дойдат по местата. За какво бяха тия украински врясъци не разбрах. А да, скоро ще врещим ние като Молдова. Че украинеца бежанец вряска, че не му е кеф БЕЗПЛАТНИЯ апартамент, че нямал джакузи.

8

Анонимен

преди 2 години

Железниците на Великобритания са въвели ограничения срещу Руските железници това някакъв нов виц ли е или онзи чорлавия е празнувал цяла нощ...

7

Оооо 5

преди 2 години

Сигурно Украйна доставя газ. Ха ха ха. А Украйна, като много отворени и страшно, защо не спрат газопровода от Русия. Той минава през тяхна територия. Май не само руснаците черпят пари за война от там, а и Украйна.

6

Мужик

преди 2 години

Хе хе, и влаковете са пълни само в посока към Финландия, в посока към Русия пътува само обслужващия персонал.

5

Анонимен

преди 2 години

Много просто беше - трябваше само да се помогне на Украйна да се справи с руските идйоти. Подле щяхме да имаме газ в изобилие. Колкото до полетите на руснаците - въобще не ме интересува колко обикалят и колко им струва.

4

Аккохолик

преди 2 години

те алкохолици,отиват да пияат там че им по евтино,в Финландия алкохола скъп

3

Анонимен

преди 2 години

Определените варианти за самолетите са определено през Турция, с определено прекачване. И какво стана - пак си летят самолетите - и руските, и на ЕС, ама *** гушат такси. В тоя ред на мисли какво мислите че ще сране с газта? Турция ще го купува в рубли и ще продава на ЕС в евро. Ама пак ще гушат такси. И зарежете азерския газ, и той се оказа 80% руски. Сега всички ще плащаме повече, щом нямаше кой да ипъне юздите на укрите да не си играят на нацисти. А укрите за ЕС буквално да забравят.

2

Анонимен

преди 2 години

Много скоро и други ще почнат да пускат не само влаковете, но и самолетите1

1

Рубашка

преди 2 години

Това е само, за да могат руснаците да си купуват водка "Финландия". Хи-хи-хи.