37

Анонимен

преди 2 години

39 забрави да се напишеш и лондондския ник. Лъжите ти будят присмех. Ти беше на опашка за олио, не руснаците. Хората спечелиха в крайна и сега се чудите как да клепате

36

Анонимен

преди 2 години

Олеле, по-зле са от турците, когато Ердоган им беше спрял социалните мрежи....Русия се връща в средновековието.

35

Анонимен

преди 2 години

Марксисткото учение за държавата се основава на контрол над комунистическият владетел над обекта - НАРОДА. Гражданите са пионка на марксическото учение, но казва по-късно Енгелс - "Без народ, няма държава, комунизъм да е, но с НАРОДА!" Нашите обаче взеха та се отдалечиха от народа (1944 - 1989) и бяхме ние на земята, те на луната, само ни мачкаха. Слушат Маркс и Ленин, а Енгелс, който всъщност правилно го е казал - Не го слушаха. .....И СЕГАШНИТЕ са така - отдалечени от НАРОДА

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен42По добри са, по удобни и не зависят от какво е сънувал някой като зукърбърг снощи.======================Зависят от това какво е сънувал боК путин. Северна Корея.

33

Анонимен

преди 2 години

Русия има собствени, е целият рускоезичен свят и бившите съветски републики ги ползват. По добри са, по удобни и не зависят от какво е сънувал някой като зукърбърг снощи.

32

Анонимен

преди 2 години

А така, само руски национални медии, всеки трябва да има портрет на вожда у дома. Както е в нормалните страни, Северна Корея например.

31

Лорд Яни

преди 2 години

До к.коцев: Боже колко мъка има по тоя свят, Божеее....

30

Зозо

преди 2 години

Точно така. Всеки истински русофил да се облича във ватенка, обут с гумени ботуши или гумени г а л о ш и. На главата ушaнkа задължително :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 2 години

Съсипахте ги тези руснаци.. спряхте им колата (аспартам), максдоналд (канцероген), h&m ( рециклирани парцали), епъл (безумно скъп телефон), суифт (ужасно скъпи преводи) и т.н ;))))

28

K.Коцев

преди 2 години

Тия изпозабраниха де що има медия и информационни агентства,коитъо казват истината за войната в Украйна ?! Защо ли така се страхуват от ИСТИНАТА ,а излъчват само онова,което е в тяхна угода ?! А руската поропаганда работи на много високи обороти и е с тенденция да конкурира Гьобелсовата от ВСВ като непрекъснато бълва лъжливи и измамни фейк-нови ни:))) Е,има доста хора,които се " връзват " на това...

27

До Германец

преди 2 години

Алоо, неграмотният, Маркс откъде е родом - ГЕРМАНИЯ! Германия преди беше комунистическа държава.

26

Татул

преди 2 години

До професионанист: Да не излезе накрая, че фейсбука го ползват предимно чеки дж ии и *** де расти? Това дава нова перспектива на забраната в Русия... Путин е един много известен елджибити противник...

25

М

преди 2 години

Голяма загуба е да консумираш подобието на храна макдоналдс и кола,да знаеш .. :D Бастунчо

24

Германец

преди 2 години

"Искам всички наши русофили да спрат да ползват Фейсбук" -- Също така, ако имат достоинство трябва да спрат да ползват продуктите на западните фирми напуснали Раша. От ядене и пиене (кола, макдоналдс), през дрехи (Н&М, Декатлон), мебели (Икея) та до техника (Самсунг, Епъл). Имате ли достоинство, пyтинoпитeци? Питам и отговор не искам :)

23

Митьо Пеераса

преди 2 години

Аз фейсбук го ползвам, само, за да разглеждам нашата гей -страница, да я рекламирам и да набираме нови членове

22

Брадата

преди 2 години

Че кой нормален мъж изполва гейсбук и инстаграм ?

21

Татул

преди 2 години

До професионалист: а на бас, че получаваш спам за уголемяване на п ен и са...

20

Цонко

преди 2 години

Евала на джуджака! Сега ще ги мачка наред! Който не крещи: За Путину, за Родину! ще бъде обявен за враг на народа и вкарван в ГУЛАГ.

19

Професионанист

преди 2 години

До Татул----------дефинирай какво означава "ползваш фейсбук"------------------ Ползвам го да гледам снимките на едни госпожици. Вършат работа.

18

Зозо

преди 2 години

Брао! Тел на границата и разстрел на място..... Как ще бяга някой от путиновия рай? Ще бяга ли - предател :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Седи тук, рупай гречка и неизкормена дребна риба :))))))))))))))))))))))