180

Рублозона

преди 2 години

Путин: Еврозоната става Рублозона!;))) А-хахахахахахааа... Кой сега е номер 1? ;))) За рублозоната нема чакалня, г-да европейци, сичките ва земам на кило чак до атлантика;))) Дърпате са, не дръпате, пак при чичко Путин, ша кацнете, ку искате "цивилизейшън" и аса фръцкате и а са пръцкате;)))

179

Ех тези експерти

преди 2 години

В България всеки от всичко разбира. То не беше от вируси, от производство на РНК ваксини и последствията от тях, от военни тактики, от доставки на газ и спирането им. Сигурно ако Мъск изпрати хора на Марс пак ще има някои да му намерят кусури и да дават акъл.

178

Бобо

преди 2 години

Освен к. Костадинов и митрофанова, никой друг незнае как изглеждат рублите.

177

Анонимен

преди 2 години

Путин: Кой не ми плати в рубли? ЕС: Аз. Путин: Време е да ми платиш в долари в блокираните ми сметки.

176

Анонимен

преди 2 години

До Значи, айде путаранковци, спрете си газа. Много ще се радвам, тъкмо ще отрежете последната клонка на която седите. Руплата после рязко ще се вдигне на 1000 за долар. То не че и сега на черно не гони рекорди. Нали цар Пуутаран забрани на крепостните да го купуват. Ама така е, в Америка няма робство от 200г., а в Блатото робството просперира, ще го има още векове след като положат пууткина в мавзолея до ленина.

175

Руски джихад

преди 2 години

Руският талибански режим разчита на силните ислямски войски от Чечения, Дагестан, Сирия. Талибанът джихадист Путин призовава всеки истински негов брат джихадист да влезе веднага в рая, като убие малко християни в Украйна. Талибанска Русия води Свещена война срещи Запада и неговите ценности.

174

Топливо-АД

преди 2 години

Че се греат на пелети тогава, като отказват да плащат у рубли

173

Анонимен

преди 2 години

като влезеш в наказателния списък на Путин и не само сърби .. каквото повикало

172

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, аз разбрах какво си мислиш, че ще стане. Аз питам ако не стане това, което си мислиш, с какво ще се оправдаваш?

171

Има два варианта

преди 2 години

Ще стане ясно дали Путин няма да получи рубли, или Путин няма да спре газа. Талибанът Путин ще стане за резил, като не спре газа и не получи рубли.

170

Анонимен

преди 2 години

така е Путин компенсира за парите дето му обраха от евро съюза

169

Анонимен

преди 2 години

Руска армия няма. Путинската армия е Чеченска армия, Сирийска армия, Дагестанска армия. Путинската армия е главно Ислямска армия от ислямисти, които искат да убиват християни и водят Джихад.

168

Анонимен

преди 2 години

Само си хабим времето то ще стане ястнно на 31 март ще видим какво ще стане дали рубли, долари, или евро.

167

Анонимен

преди 2 години

Ислямската армия на Путин пак убива християни. Ислямската армия на Путин иска пари и да убива християнски народ, за да има всичко необходимо да отиде в рая.

166

Анонимен

преди 2 години

Путин е голям джихадист. Той и Кадиров водят свещена война срещу Запада и неговите ценности. Путин води руските талибани и е въвел талибански режим в Талибанска Русия.

165

Доларън вече е

преди 2 години

86 рубли. Ако върви така, може да се върне към нивата отпреди Крим. 35 р за долар. Което хич не е добре за износителите.

164

Анонимен

преди 2 години

Ми добре. Няма рубли - няма газ. Просто и ясно. Всеки да се оправя сам. Газта ни е само отопление, обаче. Това го знаят реалните производители. У нас издъхна 5-ти бло на АЕЦ-а, междувременно. Тез неща говорят много на всеки с мозък, вместо празнина между ушите.

163

Любопитен

преди 2 години

Путинофилите имат ли резервен вариант когато се окаже, че плащанията си продължават както е по договор и газта си тече както е по договор, или още чакат инструкции?

162

Анонимен

преди 2 години

Руснаците си мислят, че могат да диктуват правилата ама нема стане. Каквото си подписал, това ще бъде. Като не искаш няма да купуваме газ, не е болка за умиране. Просто ще спре разтежа за няколко месеца и после пак нагоре. Основният проблем обаче е, че руснаците не могат да се разделят с парите за газ от ЕС. Няма къде да ги компенсират. Тръбата за Китай е малка, износа към Индия и Пакистан е нищожен. Това е редовното показване на мускули, ала не срещу когото трябва.

161

Почти

преди 2 години

400 млрд долара запорирани и готови да бъдат откраднати всеки момент, а вие искате към тях да добавите и доларите, с които ще плащате за газ. Може с евро и долари, но ги носите в Москва. Ваша си работа как ще ги прехвърляте.