52

Ник

преди 2 години

Както Турция иска да влезе и са започнали преговори както и при Украйна, РСМ, защо не вкарат и други държави в ЕС - Либия, Сирия, Мароко. Даже нека влязат цялата Северна Африка, за да не дойде влияние от друго място...

51

Анонимен

преди 2 години

55 при толкова турци в Германия, май Германия ке падне! Сещате ли се какво ще стане ако приемат Албания, която е мюсюлманска държава, а Турция не я искат точно заради това, ЕС бил съюз на християните. Ок. А Албания с каква религия е? А Македония направо ще взриви немските турчета, защото макетата се дънят по всички преговорни глави, а Турция отговаря на двойно повече от тях. Не защитавам Турция, но поведението на немците и долно.

50

NNN

преди 2 години

Ееее защо ми триете коментара за тоя германски ....

49

Текущите Европейци

преди 2 години

не Стигат да се Бием с Путин до Последният Европеец - трябват ни още!

48

420

преди 2 години

До АнонименТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ

47

Анонимен

преди 2 години

Три пъти съюзници с германия три национални катастрофи очертава се третата

46

Да ама не

преди 2 години

Вето на предложение за ускорено пресъединяване на Северная македония и Албания! Когато затворят всички предсъединителни глави и държавите са им напълно готови за да са част от ЕС тогава може да се мисли за пресъединяване на някой!

45

Анонимен

преди 2 години

Чакайте малко сега. Ако причината да приемеш в ЕС е това че някой е член на НАТО, и то без да отговаря на условията за прием в ЕС, не е ли редно първо да приемат Турция!? Не съм за това, но някак неадекватно ми си струва държава която им пази дъто от години да я отсвирват, а да бутат други, дето нарушават какво ли не.

44

Анонимен

преди 2 години

Ааааааааа хаххаахахахах *** фашистки татари

43

Питам

преди 2 години

А ние кога в ШЕНГЕН?! Или за някой може дори и да се намират в война,да са пропити с корупция и където оръжието се продава в интернет а за други от 2007 годиня трябва да са под мониторинг и всяка година да им се казва вие не сте готови за шенген,пазете границата с Турция не обръщайте внимание на недружелюбната реторика на Северна Македония... Стига с тези двойни стандарти господа "демократи"! Тези ВАШИ двойни стандарти разпалиха този конфликт в Уктрайна на границата с България!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Това сега защо? От кога ЕС е напълно зависима от НАТО? Германия да обясни защо ЕС се обвързва с НАТО? ЕС е организация на Европейски държави. Тия география учили ли са? С това си поведение Германия само доказва, че ЕС е робска структура, която е параван на американците. Никой в ЕС не е реално свободен да води европейска политика. Тогава за какво е тоя ЕС? Да ни затваря бизнесите, да ни поставя условия за живота ни и да ни изнудва да 42 пола и колко да са големи краставички в буркана? Отврат!

41

Пазарна икономика

преди 2 години

Единственият начин и Сев.Македония и Албания да нямат газ от 01.04.2022 г. - е да ги приемат в ЕС ))) Самият ЕС, во главе с Германия, е в стрес от това как ще плаща за руската газ от 01.04.22 г. (не е Първоаприлска шега!) с рубли! Преди месец, когато ЕС яростно въвеждаше санкции с/у Русия - курса на долара скочи 86 до 146 рубли/долар, а сега - както наближават плащания в рубли - пак отиде към-то 85-90 рубли за долар. Ама пазарна икономика, бре! Нищо ново )))

40

Док

преди 2 години

На какво отгоре бре, швепстер? Малко ли мюслемии имате у германско, че за още се натискате?

39

българина

преди 2 години

че какво обшо имат двете с този конфликт? искам един аргумент от Козяк? ако те влязат Ние излизаме веднага и пускаме ЮП и Белене. германците стават все по нагли под напора на краварите. това няма да свърши добре....

38

Путин

преди 2 години

имате още 2 дена да си Осигурите - Рубли! Играта Свръшва скоро!!

37

Анонимен

преди 2 години

А защо?

36

Taню

преди 2 години

Понякога подобни призиви са си чист популизъм, но в случая имаме много нестабилна политическа обстановка при макетата. Ето го един пендеровски, колко лесно ги говори на ангро. Лошото е, че там много независими медии няма. Затова някои лидери в ЕС се притесняват, че тази странна държавица ще започне да се люшка към соц господарите си от по- на Север... Другата проблемна не е Албания, където отдавна нещата си се случват според техните си разбирания, а БиХ с фанатици и кремълски *** като додик.

35

Анонимен

преди 2 години

ЕС нарушава собствените си правила. Време е България да поиска да си възстанови загробените реактори в Козлодуй! Да се приеме бандитска, бандеровска Украйна е недалновидност, с лоши последици за съюза. Украйна не е в съюза, защото е корумпирана световна перачница на мръсни пари, държава, която нарушава човешките права и свободи. Кое от това се е променило днес? Сега зорът ще бъде да се натикат обратно разселените фашисти в Украйна.А за Македония -нямам думи. ЕС е позор!

34

Трябват Нови

преди 2 години

Р0бе, ама Ба лъ ците бързо свършват!

33

Анонимен

преди 2 години

Само коминтернското недоносче липсва в този съюз.