25

До Охооо

преди 2 години

Ще се получи още една Мелиса Дьонгел.

24

Анонимен

преди 2 години

Какво сте забрали дерта на руснаците и парите им, що не гледате собствените си, нашия хал? Много загрижени за чуждия джоб, а нашия издънен от нескончаеми кражби и далавери на ***'илните ни политици никой не поглежда!

23

Анонимен

преди 2 години

АААХ ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕДНИИИИ! ЩЕ ИЗНАСЯТ ТЕ КАПИТАЛИ ОТ ВЕЛИКАЯ РУС!! ЩОТ ТАКА БЕ, РУБЛЯШКИ? МАЙ И ТЕ НЕ СИ ВЯРВАТ КОЛКО Е ВЕЛИКА РУС, А?

22

Не на войната

преди 2 години

Но защооо? Нали е толкова хубаво в Путинова Русия? Мечтата ми беше да заживея във Воронеж или Мурманск край

21

Щото имат денги бе..

преди 2 години

Защото рашките не са голтаци и имат пари за да си купят ентия имот по света бе умньо. Не са като нашите крадливи ***, които с мил'ьон, два се имат за паралии. Ти що гледаш в чуждото канче, а не в собствената си паница?

20

Анонимен

преди 2 години

ОТЧАЯНИТЕ ОЛИГАРСИ НЯМАТ МНОГО ХОДОВЕ. Е, МОЖЕ ДА ИНВЕСТИРАТ В КНДР ИЛИ КУБА, НАЛИ РОБИТЕ НА ПУТИН ТУК ОБЯСНЯВАТ КОЛКО Е ХУБАВО ТАМ...

19

Анонимен

преди 2 години

ТО Е МНОГО СИГУРНО В ТУРЦИЯ С ТОЯ САТРАП И ТАЙ УДАВЕНА ЛИРА...

18

АЛОУ,

преди 2 години

ТВА 7 ИМОТА В 15 МЛН ИСТАНБУЛ ЯВНО Е ГОЛЯМА ТЕНДЕНЦИЯ, А?

17

Анонимен

преди 2 години

Що така бе....Нали беше много хубаво в Русия?

16

Охооооо

преди 2 години

Турците, както обичат белите славянски г.зове на рускините, чудо ще стане...

15

Путин е евреин

преди 2 години

Ще остане без руски паспорт

14

Анонимен

преди 2 години

С нас не знам,но с хората от ммаалата са братя.По лесно им е да се преместят на друго място отколкото да поправят средата,която са създали и живеят.След време пак....

13

Пич

преди 2 години

Хайде сега пък в Турция. Нали уж техните политици твърдяха, че ще ни изкупят Черноморието на безценица? Ама нещо плановете се объркаха, а?

12

Анонимен

преди 2 години

Султанът хитър- сега той държи преговорите и мира с руснаците и запада гледа с надежда и не смеят да му искат санкции, даже и ритуални такива. Русия е със санкции, но и Турция я изтърваха...

11

Анонимен

преди 2 години

украинците са много добре облечени.носят в себе си валута.красиви жени по МОЛове и фризьорници.не приличат на страдащи,а варненските пенсионери по центъра като клошари изглеждат..Кириле стига с тези бежанци има и българи работили по 40г.гладни и наистина бедни в сравнение с тях.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Както на Лорел не му пише в паспорта,че е евреин,така и на тези "руснаци" не им пише ,че са от Диаспората на Лорел. Предстои смяна на паспортите и лишаване от такива всички лица,които не са етнически Руснаци. Същото,след влизането на Руската Освободителна Армия в България,трябва да се направи и в Родината ни.

9

Говорящ Руски

преди 2 години

Времената бяха такива преди години,че Аз случайно съм учил в руско училище една година и разбирам и говоря Руски език! Сега мисля,че имам възможност да поправя грешката си и да се изнеса със семейството от тази оказала се през идните години смърдяща *** ЕС ! От БГ не се изнесох ,но от ЕС сега се изнасям!

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Днес немските компании в България не могат да притежават земя или офиси в градовете ни нищо че сме в ес. Но руснаците могат да изкупуват апартаменти в Турция. Тази "новина" е вярна колкото вицовете на Шкумбата буквално.

7

Анонимен

преди 2 години

Рускиня показваше в ютуб апартамент на първа линия до морето в Турция, с голяма тераса с изглед към морето, на вторият етаж за 25000 евро... То сигурно ще си го купят някои за да почиват там когато поискат. Сезонът в Турция е много дълъг.

6

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Това е чиста 100% лъжа. Недвижимото имущество в една страна е обект на специални регулации и не може да се обменя и търгува свободно. Европейските компании у нас могат да притежават офиси, земя все още защото това не е разрешено от родното ни законодателство. Руснаци не могат да изкупуват апартаментите в Турция никога, както и българите а мераклии имаше. Даже апартаментите уж собственост на руснаци у нас формално не са тяхна собственост.