38

Анонимен

преди 2 години

Край на играта.

37

Внимание! Тролове!

преди 2 години

Вижте коментари 39, 40, 41. Случайно ли имат еднакъв брой плюсчета? Или може би са написани от един човек, който си ги харесва многократно през различни айпи адреси?

36

Анонимен

преди 2 години

А Британското разузнаване знае ли че кръжат руски ядрени подводници и Пасейдон спи до бреговете на Великобритания.

35

dakotabg

преди 2 години

Забрали дерта на Путин...Ваши дертове, нямате ли си,или не знаете от къде,да започнете

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Не си гледат ЕС интереса," ЕС нямаме интерес да храним и правим по-силна нацистка дръжава с ядрено оръжие. Не знам, къде прочете, че на ЕС му е това интереса. Впрочем, ти не си ли в ЕС, та говориш за ЕС като за "тях"?

33

Анонимен

преди 2 години

ЕС с 500 млн.население и най-висок стандарт като съюз, да се остави в това положение е просто недопустимо. Имат парите, имат хората имат технологиите. Намерете си само ресурсите и си стегнете европейска армия, толкова ли не сложно. Не ти трябва нато, мато.

32

Що тъй

преди 2 години

Когато частната армия на ЦРУ безчинства, убива и изнасилва свои и чужди е демократично. Църна вода звучи гордо

31

Анонимен

преди 2 години

Ако не се криехте ,като мишоци при деца и цивилни познайте ,какво щеше да стане фашисти

30

Анонимен

преди 2 години

До 32 "Статията не споменава, че Вагнер Груп са наемническа организация с нео-нацистки убеждения, избрали са това име заради любимия композитор на А. Х. Лесно се проверява с един бърз гуугъл сърч." Ееееее, ти сега, Кремъл не е спускал такива опорки, не може да се пишат неща, които не са одобрени. А това, че нацистка частна армия влиза в състава на руската червена армия не е никаква изненада: все пак едно време нацистките СС дивизии и Червената армия на СССР са правели общи военни паради!!

29

Анонимен

преди 2 години

Значи вие пращате от цял свят и може , Русия не може ? Да ама друг път , като стане хляба 10 лева как ще се оправяте с нас измъчения български народ не знам

28

Никой

преди 2 години

Тежките загуби са за Украйна като гледам, ако бяха за Русия нямаше да имат възможност да се изтеглят защото трябва да са унищожени. Това е тактика само си сменят позициите за нови удари срещу смешните нацисти които вярват че ще победят.

27

Анонимен

преди 2 години

35, евтини руски суровини и технологии от Германия ставаше чудо и приказ. Путин пределожи преди време, отрязаха го. Не си гледат ЕС интереса, защото са слуги и васали на Хегемона. Никой не ги пита и нямат думата.

26

Анонимен

преди 2 години

Ей сега вече изядоха боя Украинците!! Вагнер не прощават.

25

До 35

преди 2 години

Русия е азиатска държава и няма място в Европа. Все едно Турция в ЕС... Няма нужда.

24

Анонимен

преди 2 години

ЕС да реши откъде ще вземе газ и нефт, че ще я закъса. С тия санкции сам се прецака. Технологиите на ЕС и ресурсите на Русия ставаше най-якия съюз. За съжаление американците не разрешиха, сега си постигнаха целта да скарат Европа и Русия, а можеше да си живеем супер. Русия е много точна, до момента продължава да изпълнява договорите, въпреки санкциите. Евтини суровини и технологии от Германия ставаше чудо и приказ, Путин пределожи преди време, отрязаха го. Не си гледат ЕС интереса.

23

Урко

преди 2 години

Произведения на Вагнер за погребението на дебелите брадати баби кадировки .!.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Za Родину ! ZAРодину! ЦАР ЗА РОДИНУ! ДА ЖИВЕЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЦАРЯТ НА РУСИ И БЪЛГАРИ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАТА ДЕРЖАВА!

21

Анонимен

преди 2 години

Войната е между САЩ и Русия, това на повечето е ясно. Води се на територията на Украйна. Не може се очаква руснаците да победят бързо. Цяло ннато налива оръжия там и колко ли наемници има вече. Нови оръжия и какво ли не. Знаем и че Украйна е голяма. Само за информация, Русия има армия 1.3 млн., а в Украйна едва ли са повече от 100к, другата част, където беше на границата не е влязла цялата, така че Русия ползва 10-15% от армия и оръжие.

20

БСП...ФОРС МАЖОРЕТКА

преди 2 години

ПРАЩАМЕ В УКРАЙНА СЕЛСКАТА ДУХОВА МУЗИКА, ДА ПОМАГА НА ДЖУДЖАН

19

Анонимен

преди 2 години

Британците го били казали! С това приключих. Щом се намесят тия значи е яка пропаганда. А на бас?