31

Анонимен

преди 2 години

а тая що не си присади коса а ходи като обитателка на Карлуково.Извинете вече и в Карлуково не ги бръснат така

30

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересува!

29

До 38:

преди 2 години

По описанието ти разбирам, че първо не можеш да се биеш, второ - ял си много бой през живота си и трето - имаш психични отклонения.

28

Анонимен

преди 2 години

Епа фейк е тва така шамар ще го изсипе

27

Д-р Исня

преди 2 години

Мнооого нежно го удари. Истинският мъж винаги ще защити жена си. Само един Путин-Маринкин ще се хили на нейн гръб все едно нищо не е станало. Да не изпадам в подобно положение никога, че един мой шамар тогава ще отлепя зеници, маха зъби и разпилява мозък по пода. Но това няма да е въобще причината за семейната тъга!

26

Радослав

преди 2 години

Представям си ужасените физиономии в групи като БЛМ и подобни правозащитни сбирки след като афро американец удари публично друг афро американец заради публична гавра с афро американка. Толкова много неща за които да реват, толкова много пострадали афро американци и нито един бял които да обвинят, имало е доста рев в тези организации, толкова много пари за получаване, ама ще трябва да обвинят афро американец, а това не е политически коректно.

25

Анонимен

преди 2 години

Аз лично съм фен на Крис рок. Брутален е. Едно ще кажа. Добре че не е бял. Уил Смит щеше да надуе латерната долуната

24

Анонимен

преди 2 години

Един интелигентен човек би отишъл на сцената и само с 2-3 изречения и подбрани думи да каже, че водещия прави дeбeлaшки шеги, които нараняват негови близки хора и да поиска извинение. Да не говорим, че и двамата не умеят да се бият.

23

Гери

преди 2 години

До ВасилевВъпросният Смит, който е среден актьор, е длъжен да си контролира нервите. Възможно е смешката да е заложена и в самия сценарий.

22

Мартина

преди 2 години

До До 22Влюбен в измисления актьор Смит?

21

до 30

преди 2 години

Смит е започнал като певец, рапър, после пробива в телевизията и чак тогава се пробва в киното. Всички певци, дето са се пробвали в киното са посредствени и не изкарват дълго, тоя просто е късметлия.

20

До анонимния

преди 2 години

До АнонименТипичен байганьовец с дебилски манталитет. С такива като теб никога няма да стигнем европейците. А ти откъде знаеш, че дучите на комика не са заложени в сценария? Всеки е длъжен да си скържа нервите, особено в офицална обстановка. А Смит е посредствен.

19

Анонимен

преди 2 години

А иначе Путин бил агресор, добре че не ги пускат с пистолети на церемонията че ще се изпозастрелят там.

18

До 22

преди 2 години

Аве ***, малко ли ти беше опъването днес. Егати неадекватното влечуго си

17

Анонимен

преди 2 години

Всички лицемери там, говореха само за Украйна преди старта. И изведнъж показаха, че сеира за тях е на първо място.... Хахахха

16

Анонимен

преди 2 години

Тоя е излязъл да чете надпис никой не му е дал право да си разиграва комедии на чужд гръб и правилно е отнесъл шамара. Не разбирам ако мъж не може да носи шамар като последствие то в какво го превръщат. Има далеч по ярки случаи в които журналисти отнасят крушета когато са нагли. Даже Стоичков беше фраснал един на сватбата на дъщеря си

15

Анонимен

преди 2 години

Никакъв актьор не е този.

14

АнонимеН

преди 2 години

В СВЕТА НА *** СИ Е НЕЩО НОРМАЛНО ТАКОВА ДЪРЖАНИЕ :)

13

българка

преди 2 години

ами ОСКАТИТЕ НЕ СА КАКВИТО БЯХА ;( ХОЛИВУД СЪЩО :( ЖАЛКО, :( НЯМА ВЕЧЕ ИСТИНСКО КИНО ! ДОСТАТЪЧНО Е ДА СИ ОТ БОЯТА ДА СИ ОБЛЕЧЕН КАТО ПАПАГАЛ.. ДА СИ АГРЕСИВЕН ДА СИ ПО *** И ДА СЕ ДЪРЖИШ ПРОСТАШКИ Е ВЕЧЕ СИ ЗВЕЗДА ДА,, МИНА ВРЕМЕТО КОГАТО ОСКАРИТЕ БЯХА ЗНАК ЗА КЛАСОВА ТВОРБА ,ТВОРЧЕСКИ ПРЕСТИЖ И СЕ ВЪЗПРИЕМАШЕ КАТО ЕТАЛОН НА УСПЕХ ЗА ИСТИНСКА РАБОТА В КИНОТО..:(.

12

Анонимен

преди 2 години

За далеч по-малки неща в САЩ те арестуват и ти правят снимка в полицията (нарича се мъгшот), която снимка се пуска в интернет и Гугъл. След като си напишеш името в Гугъл, се появява тази снимка, което значи, че дори да не влезеш в затвора, поне 10 години снимката ти ще виси, всеки ще се подиграва с теб, с твоите родители и семейство, а също така, че никой няма да те вземе на работа. Ако не ми вярвате, ще ви кажа как да намерите линковете на тези снимки по щатове.