91

пишо

преди 2 години

До мишо А бишо преди се прегръщаше с путин,а завчера каза,че трябва да въоръжаваме украинците....нещо разстройство на психиката ли става или се правим на интересни...

90

Анонимен

преди 2 години

Изборите тропат господа управляващи до края на годината няма кой да ви изтърпи.Влизатели в магазините за да видите цените или си хаправе по столовете на Минс. съвет, народното събрание и президентството ефтинко? Къде е Кортелия Нинова да вици сега цените на олиота, захарта, брашното, сиренето? Нема я и нея като президента.

89

мишо

преди 2 години

никой не може да говори от името на народа Петков ни тласка към война да попитам какво става с нашите моряци ?

88

сещам се

преди 2 години

Абе герп имаха щастието,че нямаше война.Сега ако бяха на власт,щеше да е в пъти по-зле,защото след гепенето вече няма да остава почти нищо.

87

бе не знам

преди 2 години

Знам само,че преди торбата в супера я пълнех за 25-26 лв,а сега 40 не ми стигат!Пък вие си плюйте по Герб,лошо няма!Само дето плюнките не се ядат!

86

Мазо хисти

преди 2 години

Искаме си крадльо,който ни направи на последно място в ес,но ний сме доволни,че има хляб и вода.

85

Анонимен

преди 2 години

До Случаен Корабът на България не потъва равномерно, а ускорително, казано по-просто - много бързо поема вода . С тази маша на Мустафата и с неуките министри на Промяната и БСП-то, с некадърните министри на външните работи, енергетиката, МЕ, МИ сме потънали след 2-3 месеци.Замяната на министри е неуместна, защото има само 4-5 нормални, Другите начело с премиера да ходят да се грижат за тревата и цветята на посолството на Херо.Ноев,Шаламанов,Роско,Инджев и Неинска да ходят да се бият в Украйна.

84

ПАГУБНО ПРАВИТЕЛСТВО

преди 2 години

В настоящата ситуалиция всеки ден на това правителство не е просто вреден, а ПАГУБЕН! Ако не паднат до края на годината, зимата очаквам да бъдат ПОМЕТЕНИ.

83

Анонимен

преди 2 години

Как да не пишем за герб като 12 години крадоха и в европа ни знаят като най-корумпираната държава. За ПП ще пишем като видим те какво ще направят. 100 дни срещу 12 години не е сравнение.

82

Дрън - дрън

преди 2 години

въобще не е стабилен, а доста солидно го подпират отвъд океана.....хихихихи...

81

Аз промяната

преди 2 години

Стига сте писали за тези гербаджии Българи ли сте наистина или платени тролляяцци Друго не знаете Лъжи Манипулации Лъжи платените Българи Българи Българи са всички в тази горка България

80

Анонимен

преди 2 години

Само гербаджии се надяват да не е стабилен, за да се върнат да крадат!

79

Анонимен

преди 2 години

Щом аот Каспийски кораби ракетите фръкат над Кавкас, Черно море и Украинската целина за да треснат бобюхите бъш къде са пратени, като нищо ака Боре много много се заяжда щом заючернико му е мил и драг, сеха вечер да извозва заюците като мигранти от тоьо в оньо ъгъл на дворо му. От тек че да фръкнат че земат да дигнат нашиту ПВО дека ракетите Рабит-Пръцнинг са пратени да отфукат нашите летища

78

Анонимен

преди 2 години

На пазаря хората говорят че съпругомиершата имала някаква сладкарница където посетилите са заразявани с диабет тъй като се ползвала някаква си ГМ шекерияда. ЯД на наколко езика е отрова. По добре сами да си правим сладкишите отколкото да ни заразяват с диабет и то най вероятно трудно лечим диабет.

77

Анонимен

преди 2 години

Саботирайте това правителство!

76

Анонимен

преди 2 години

Как няма да е стабилен, нали е инсталиран от третополовите деггеннеррати от ЕС с подкрепата на тоалетната чиния в Белия Дом.

75

Анонимен

преди 2 години

С тия ракетни установки които Русия разполагат сега в Саудитска Арабия след като имаше атака по обектите им преди седмица, май Москва ще диктува цената на нефта еднолично. Интересно какво ще стане с Европа и ще пожелае ли да се разпадне заедно със САЩ или държавите ще започнат да функционират по отделно за да защитят интересите си.

74

П.К.

преди 2 години

Каквото и да се мъчат да скълапяват тия за "стабилност", народа гледа, слуша, преценява и говори съвсем други прогнози. Цени на всичко, нищо ново нито захванато, нито свършено, всекидневно теглене на дългове от банкомат??? Е, тия стигат...

73

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков - НИЕ СМЕ НАТО, НИЕ СМЕ ЕС!

72

Аз промяната

преди 2 години

ПОДМЯНАТА ЖАДНИ *** ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ ЗА ГРАБЕЖИ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА