46

До 49

преди 2 години

Да не забравяме и големите народни певици - Кремена Станчева и Анастасия Костова.

45

Анонимен

преди 2 години

Искам да има бул. Ген. Бойко Борисов.

44

Анонимен

преди 2 години

Наистина по-долуспоменатата тема за Българските народни певци е много наболяла. Не говорим за сегашните, а за старата школа, която прославяше българския фолклор абсолютно във всички възможни страни по Света, във всички континенти. Вълкана Стоянова, Йорданка Илиева, Магда Пушкарова, Олга Борисова, Надка Караджова, Динка Русева, Верка Сидерова, Мита Стойчева, Йовчо Караиванов, Костадин Гугов, Сава Попсавов...имена - гиганти в Българския народен фолклор, тънат в забрава и нищета.

43

Анонимен

преди 2 години

Може ли улица в София да носи моето име, там където си живея, да не преча на останалите?

42

Анонимен

преди 2 години

Общината не спира с простотиите си. Първо ще премахва паметника на съветската армия, след това ще преименува Графа на Свободна Украйна, а сега ръчкат посмъртно Милен Цветков. Алооооо, малоумниции, цяла София тъне в мръсотия, стана ***, да почистите града, а не да ми сменяте имена на улици.

41

Митко Павлов

преди 2 години

Предлагам да се преименува частта от ул.Любен Каравелов между улиците Фритьоф Нансен и Г.С.Раковки и да носи неговото име.

40

Анонимен

преди 2 години

ДБ да построи този улица и да си я кръщава

39

Анонимен

преди 2 години

По-добре разследвайте отново убийството. Истината е по-важна от всеки от нас.

38

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Редно е в София да има улица кръстена на Сюлейман Демирел! Направи много за България !

37

Анонимен

преди 2 години

Улица "Беззаконие" или улица "Свободни убийци". Срам и позор за тази държава.

36

ПРОТИВ

преди 2 години

Да бе, за някакъв си телевизионен комик....да мре в кофите

35

Анонимен

преди 2 години

А на момчетата,които загинаха в Кербала има ли улици - Тия убийци пък какво са заслужили, че да има улици в тяхна чест??? Отишли на 2000 км от България да помагат на САЩ да убиват араби и си получили какво са търсили. Толкова некадърни, че 1 тинейджър с цивилна кола с експлозив отнася 11 гащници. Айде у лево!!!

34

Още липсва

преди 2 години

Уникален журналист беше. Жалко че си замина така без време. Още ме хваща яд, като се сетя. Липсва ми неговия коментар. Много щеше да е интересно да го гледам с оглед на настоящите събития. Почивай в мир!

33

хехе

преди 2 години

еееее журналята вече прекаляват....всеха да се самозабравят и да се мислят за голми величия ........айде чак пък име на улица ...айде и паметник да му вдигнем .....после да го пуснем и в учебниците да го учат ..... все пак това беше просто един добър журналист.... пълно е в България с такива...

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Точно, ако разгледате записите на пешеходците, ще видите, че не Господ ги опази. Беше планирано и добре организирано убийство. Не само тази кола участваше, много от превозните средства, които се намираха на кръстовището, участваха по някакъв начин в сценария.

31

Анонимен

преди 2 години

като ни отърве от присъствието си заврения зет, тия от комустическа ... ще искат крушова градина да носи името на вожда им

30

Анонимен

преди 2 години

Твърдо ПРОТИВ! Има къде, къде по-стойностни и големи българи, на които трябва да кръстят улица, даже и квартал от някакъв си телевизионен водещ, с нищо не допринесъл за България.

29

Анонимен

преди 2 години

Момчето го осъдиха и ще лежи , какво искате повече незнам и доживотна няма да върне Милен , таз сляпа ярост не е на добре да знаете

28

Анонимен

преди 2 години

Твърдо ЗА!!!

27

Анонимен

преди 2 години

А защо в София няма нито една улица, кръстена на именити Народни певци, като - Йорданка Илиева, Вълкана Стоянова, Комня Стоянова, Стайка Гьокова, Магда Пушкарова, и др. ?! Но това са колосите и славеите на Българската народна музика....никой не ги е уважил досега!