80

Анонимен

преди 2 години

Съветски хроникьор ли? Мислех че е българин.

79

Анди

преди 2 години

Още един критик по-малко, още един мислещ - също!

78

А

преди 2 години

Това, което той правеше, е да се надсмива на простотията на другите и да гледа с ирония на себе си. Който разбрал, разбрал. Да почива в мир.

77

IQ 3.14

преди 2 години

много интересно, *** не пита т.нар агент тенев дето е агент на дс що е светски хроникьор, а тропа кокалите на човек, дето още му не са минали 40. като падне вола, всички са ножари, а, ***?

76

Митко Павлов

преди 2 години

До 68.Градинката Кристал е тази въпросна градинка с "посечената глава на Стефан Стамболов".Купи си карта на гр София и почети малко за Стамболов...защо има такъв паметник!;-))))))

75

Блях

преди 2 години

Защо сте толкова озлобели. Та това беше преродената Екатерина велика, но предвид липсата на втора дупка, оставяше след себе си лайнявНи хуювни. Мир на газа му

74

Истина

преди 2 години

Евгени Минчев /ватмана / е поръчал УБИЙСТВОТО НА Денди бог да го прости....Евгени Минчев е убивал и лично негова пиар фирма взе доста милиони от АЕЦ Белене ..

73

Анонимен

преди 2 години

Не се гаврете с паметта на човека.Грозно е.Поне всички го познаваха.А за вас няма да се сети никой.

72

Гадняр

преди 2 години

Какво е светски хроникьор? Плаща ли данъци за доходите си? Държанка на кой богат х.мо.ексуалист беше Денди?

71

полицията е поръчков

преди 2 години

Абе нали го бяха били 12 часа, как и къде писаха че е паднал по стълби? И после се е върнал хахахха.Като се плати добре, започват разни измишлотини.

70

по-скоро 99%

преди 2 години

Е убийатво как ще падне ще се претрепе ще изпадне в безсъзнание и ще се доялече в стаята да продължи с безсъзнанието.

69

Професия СХ

преди 2 години

Професия "светски хроникьор" ли? Ами с две думи това е "светски рекетьор". Нещо като мутрите от 90-те които питаха "Ще застраховаш ли при нас или да ти палим заведението?", но в случая е "Ще ми дадеш ли пари или да те изтапаня по всички жълти вестници какъв си пеepaст?". Сега за Денди не знам дали това е работил. Говоря само за професията, понеже някакъв беше питал долу в коментарите.

68

Анонимен

преди 2 години

Кой го издържаше този човек? Той не работеше, а само обикаляше курортите с един млад музикант. Лека му пръст, но...

67

анонимен

преди 2 години

Лека му пръст! Беше умен, готин и оригинален. Със сигурност ще липсва. Лекарите не му даваха големи шансове да оцелее. В средата на май 2019, на една своя разходка в градинката с посечената глава на Стефан Стамболов го бях видял с някакви прошляци, пиеше вино, говореше си с тях и просто предвидих това, което му се случи. Цели три години оттогава минаха, а още тогава нещата натам са отивали. Жалко. Нека почива в мир! Дано убиецът му не се скрие.

66

Мен

преди 2 години

Какъвто и да е бил Денди - пенди, менди но знам едно - този човек беше хиляди пъти по-интелигентен от всички останали, които се навират в носовете ни години наред.

65

Анонимен

преди 2 години

Нека почива в мир. На мен така и не ми стана ясно каква прави т. нар. светски хроникьор..?

64

Анонимен

преди 2 години

Не съм му бил някакъв почитател, но все пак ми стана тъжно човек да си отиде по такъв жесток начин

63

пенсионер

преди 2 години

Народа е рекъл, за умрелите или хубаво или нищо. И в тази връзка-пас.

62

Исторически парк

преди 2 години

Разгеле.. ей тва да се пребиеш пиян.. :D

61

Анонимен

преди 2 години

Не му бях фен, но това, което се случи с него, е недопустимо и е жалко, че се случва в България. Може да се случи на всеки от нас в това жалко подобие на държава. Само доказва, че сме страна от третия свят. Естествено заключиха, че е самоубийство/инцидент, катко винаги, и случаят се потули. Да почива в мир човекът!