79

Анонимен

преди 2 години

Японците да ги бомбят сега чебурашките.

78

До анализатор

преди 2 години

Всъщност пияни войници наистина вършат безобразия на японска земя, но тава са американските войници, които 76г след края на ВСВ все още са окупирали Япония. А пропо също така и Германия. Никакъв шанс за японците и германците да се видят свободни и със собствена външна политика. А япончетата тръгнали да се пенявят за няколко безлюдни острова, които преди ПСВ са били руски.

77

Напомняне

преди 2 години

Предаването на Курилските острови на СССР е едно от условията за участието на Червената армия във войната на САЩ срещу Япония, договорено между Рузвелт, Чърчил и Сталин на Кримската конференция през февруари 1945 г. През 1956 г. Хрушчов предлага на Япония да получи два от южните Курилски острови в замяна на сключването на мирен договор със СССР. Тогава САЩ информират Япония, че ако приеме предложението, те ще откъснат остров Окинава от Япония. Най-големата база на САЩ в Япония е на Окинава.

76

Анонимен

преди 2 години

Kaк да не се пояснява къде точно на Курилските острови се провеждат ученията? Казано е абсолютно точно и ясно: Русия провежда военни учения на Курилските острови.

75

кво да кажеш

преди 2 години

Руснаците масово напускат Сибир!Пълно е с изоставени градове и села!Тяхната власт не знае какво да прави!И,естествено,измислиха ГЕНИАЛНО решение-да възстановят Гулаг!Е,нямало да е същото,ама подобно!Влезте в руски сайтове да разберете за какво става дума!

74

Анонимен

преди 2 години

Да бе , виж как се сетих, япончетата да ги започнат от изток вече се видя че са гола вода .

73

Хаксамурай

преди 2 години

Скоро джапанките ще бъдат шляпани !

72

Накрая

преди 2 години

*** ще бъдат натикани в Сибиря,да си пуцат и пият самагон на воля!

71

Анонимен

преди 2 години

Е, те няма да ви чакат да го използвате.

70

Анонимен

преди 2 години

Русия отвори ли втори фронт, Китай моментално ще си вземе територии от Русия.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия провежда учения в заграбеи територии.

68

Анонимен

преди 2 години

Да няма пак Хирушима.

67

Анонимен

преди 2 години

Путин иска да отвори втори фронт. Ми помогнете му, кютека в Украйна явно не му стига.

66

Анонимен

преди 2 години

Провеждането на учения от русия където ида е еопасно , знаем какво означаваше това за Украйна. Но плашенето на Япония може да им излезе още по скъпо!!!

65

Левтер

преди 2 години

Чисти смешници, територия 1/6 от света,БВП колкото Холандия, какви маневри какви 7 лева..?

64

Анонимен

преди 2 години

Япония има армия от роботи.Те са най напред в роботиката и просто ще разгромят Русия за кратко време.Под роботи имам предвид не само дронове но и роботизирани танкове.

63

Пдерасти руски

преди 2 години

Сега и от Япония ли им се яде бой?Руско Японската война забравиха ли как свърши?

62

До 67

преди 2 години

Ами ако беше чел малко, щеше да разбереш, че Япония има армия, но под името отбранителни сили, както и че закупи компания, която прави роботи, но ги доразви тези роботи и ги направи хуманоиди. Четете малко бе, хора. Да не мислите, че някой иска да дава човешки жертви в една война? И знаеш ли колко струва един войник? Отглеждат го до 18 годишна възраст, храниш го, влагаш в него, а после трябва да го дадеш жертва. Та това е същество, което има чувства, трябва да се храни, да пие вода, да спи.

61

Анонимен

преди 2 години

До Хахаха Какви бойни роботи са ти в главата ве. Японците след Хирошима са по ниски от тревата.

60

Брадата

преди 2 години

Японците имат забрана за армия от ВСВ, какви самураи , каква баба Мара ви гони не знам. Русия й трябва да плювне върху тях и ги е превзела.