21

бай Ставри

преди 2 години

От кое желязо? Ако е от онова, мекото, от което сгради в турско рухват изневиделица - не го щеме.

20

Анонимен

преди 2 години

До 1984Истината е, че хиените от някои западни държави да си заграбили части от Балканите и земите на славяните, затова България е орязана и смалена и граничеща със себе си(с бившите си територии)! А Турция не ни е нападала, защото нашите *** влизат в съюз с немците и турците и затова губим Македония и излаза си на Средиземно море, а тутрците не ни връщат Одринска Тракия, ако българите бяха застанали на страната на Антатата и Русия, сега България щеше да е голяма и в старите си граници!

19

българин

преди 2 години

До: 1984 (номер 22) Нещо повече - Турция ни е била съюзник в Първата Световна Война!

18

Анонимен

преди 2 години

До КИРЧОКато гледам настроенията на хората , колко го "харесват" Киро и Лорер , имам усещането, че няма да видят власт на следващите избори.

17

1984

преди 2 години

До Анонимен 1. Турция, за разлика от Русия, след освобождението никога не е нападала България. Русия винаги е работила във вреда на България, още преди освобождението и след това: в Санстефанския договор не пише България, при Берлинския орязва територии, при Съединението натиска Султана да ни нападне, през съюзническата война поощрява Сърбия да ни нападне; 1944 г. ни окупира, открадна документи, злато и други ценности, 45 години ограбва България и с ДС убива и вкарва в лагери по-будните българи

16

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на БСП и на следващите избори им пожелавам, да са с двойно повече депутати в парламента! През управлението на БСП и ДПС, страната беше най-спокойна, просперираща.

15

Нинова показа

преди 2 години

Нали затова искаше Форсмажор. Строителите сега луди пари дават на Курито - нема железо ....

14

ИЗВОД:

преди 2 години

"Обсъдени бяха и възможностите за сътрудничество в българските индустриални зони, които в момента се развиват с бързи темпове и представляват интерес за чуждите инвеститори." Мда. Не само Бойко Борисов може да открива заводи.

13

бай Ламби

преди 2 години

Абе Импексова само на мене ли ми изглежда нещо бая вталена бре?Бреййй ка съй засукала с туй турско синьо ансамбълче....ммммм...да откършиш от нея...вай,вай,вайййй

12

партийно питане

преди 2 години

муш дали и е направил муш ?

11

Анонимен

преди 2 години

На пръв прочит си казах - браво. После се сетих за масата фирми, свързани с БСП, които имат проблем в момента с недостига на стомана и желязо - другарката Импексова трябва да се погрижи за касичката на партията и за благоденствието на биснесмените, близки до партията й.

10

КИРЧО

преди 2 години

РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МНОЗИНСТВО, ТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА МЕН ЩОТО СЪМ ЗАПАДЕН ПРОДАЖНИК. САМО 20% ОТ НАРОДА ГЛАСУВА ЗА МЕН. ТОЕСТ КАТО КРИМИНАЛИЗИРАМ РУСОФИЛИЯТА ЩЕ ПРЕМАХНА 80% ОТ НЕУДОБНИТЕ (КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА ЗА МЕН)

9

Кънчо

преди 2 години

" Нинова договаря СПЕШНО" - голяма лапачка се задава другарЕ. Нинова не успя да прокара форсмажора, ама сега със спешност ще догаваря внос на метали ? Кое налага тази спешност ? може би голямата промишленост в Бг разстежа на икономиката ни във времена на криза..голям смях.

8

П.К.

преди 2 години

Тази изпустяла крушовенка разбира ли нещо от СТОМАНА и "желязо"? Да обясни на нас, простите граждани, що е СТОМАНА и що е "желязо". Чакаме публичен отговор.

7

Анонимен

преди 2 години

Като гледам коментарите все повече се убеждавам, че на хората проблема не им е Русия, а образованието. Каквото говорят за Русия, такова говорят, и за Турция, и за братята от махалите, и за македонците, а така както българин съска срещу българин друг не може. Жалко, мислех, че съм роден в България, а се оказах в Аборигенистан.

6

arsenalfc

преди 2 години

Шопистан, пак плаче. Добре, че е Великата Турция, за да доставя всичко в тази умряла република!

5

Анонимен

преди 2 години

Ние купуваме от турски търговци, а турските търговци пазаруват от руските производители. Газ ще внасяме от Азербайджан, а на тях им го разработват руснаци и така... Руснаците ни построиха и заводи, и ни обучиха инженерите в Москва, а ги подарихме на Е.С. за скрап. Въздуха бил мръсен, ама в София пред всеки вход имаше по 3 овошни дръвчета. Сега няма заводи, няма овошки, заменихме ги с автомобили в калта, кока кола и отровите на бритиш американ тобако.

4

Anonimen

преди 2 години

Желязото, което турските *** го окрадоха от къщите, под прикритието на г,е ш,ф,т,у,р,а,т,а и ББ , и го изнесоха в Турция. Сега приятелката на ББ ще го внесе от там. Гнусна работа.

3

Стоманата

преди 2 години

А тя турската не е ли от Русия - колко *** има по тая Българията ....

2

Анонимен

преди 2 години

Нинова разби БСП както ментора й Костов СДС и ги превърна в 4% тна партия