40

Анонимен

преди 2 години

Русия е като Топлофикация-София. Не можеш да се откажеш от нея. Цялата кооперация е на Топлофикация-София.

39

Анонимен

преди 2 години

Вчера са убили 11-годишно момиченце - гимнастичка.Ракета е ударила дома им в Мариопул.Сигурно и там са се крили фашисти ли бяха, нацисти ли...Нашите *** дали знаят,че ако съберем българските футболни агитки,оттам ще изкочат повече "фашисти" отколкото в Украйна.А след като украинските националисти тормозели българското малцинство,защо същото това малцинство изгони Копейкин?Вчера пък попаднах на нова опорка - украинците се биели героично, защото са руснаци, Руснаците така се биели винаги.

38

Анонимен

преди 2 години

И ние се надяваме на трезво мислене от Русия...

37

Анонимен

преди 2 години

Значи - живеем всички в една кооперация. Един от съкооператорите нахлува у свой съсед, започва брутално да го бие, под предтекст, че въпросният съсед бил тормозел член на семейството си. Нахлулият смята да ликвидира съседа, да присвои имота му и той вече да се грижи за семейството му. Нахлулият също така не е съгласен с факта, че въпросният съсед напоследък си общува добре с другите съседи.По логиката на Песков всички съкооператори трябва най-малко да си траят и да се правят,че нищо не е станало

36

съд

преди 2 години

А твойте долари в швейцарските банки дали са в истерия бе мишок?Изпитваш ли душевен оргазъм че стана и ти милиардер в рубли?Само че с тия рубли освен да си напазариш нещо от Али експрес друго не виждам.

35

...

преди 2 години

Винаги с ЕС и никога с Русия!

34

до 40

преди 2 години

Руският бедняк не вярва на САЩ и ЕС. Те говорят лъжи, докато Русия си танцува по главите на простия русофил бачкатор от Люлин. Не му каза за Чернобил 1986-та, лъга как било учение това на границата с Украйна, лъга как изтегля силите. Русофилът се помпаше в гърдите как нямало Русия да нападне Украйна, как вярва на Путин и подобни. Та, никой няма да повярва на САЩ. Но, да- Русия стана за тотален смях в Украйна и нищо друго не остава, освен ядреното копче.

33

Анонимен

преди 2 години

До 1 Намек към Митрофанова да стяга чемоданите.

32

Анонимен

преди 2 години

Таваришч Песков, къде скрихне министъра на войната Шойгу и началник щаба Герасимов? Американците заподозряха Путин че ги е прибрал някъде и ги обработва психически, защото са отказали да натиснат ядреното копче. По процедура тримата с Путин или поне двама от тях трябва съвместно да дадат началото на ядрена атака.

31

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, тия голташки наглеци руски как имат очи да говорят?! Изобщо Русия не ме интересува и от месец насам тя не е част от цивилизования свят. Край с нея.

30

Анонимен

преди 2 години

Интересно, а какво сте очаквали да се случи, когато започвате пълномащабна война в центъра на Европа

29

Анонимен

преди 2 години

Че то в тази психопатия на Русия няма нищо изненадващо. Сталин и Хитлер са си дружки в началото на войната. Да не говорим, че жертвите от режима на Сталин са доста повече от тези на Хитлер. И докато германците се опомниха, мнозинството руснаци така и не помръднаха напред ментално.

28

резултатът

преди 2 години

от войната ще е :Украйна се връща в границите си до 2014 г , на Русия ще бъдат снети всички санкци , но преди това ТЯ ще неутрализира всичките си атомни бомби и ще отиде в Белия дом да помоли за прошка .

27

Анонимен

преди 2 години

Сами си го докарахте. Не може в третото десетилетие на 21 век да се налага мислене 19 век. Достатъчно. Путлреовска Русия - на бунището на историята.

26

Неу кумуняги реванш

преди 2 години

Какво се идентифицираш със народа диктатор нео комунист реваншист ,който трепе опозицията и мачка и тормози народа си ,тези окървавени хора ще бъдат съдени във Хага !

25

...

преди 2 години

Значи сега само не разбирам какво точно са очаквали руснаците!? Знаят отдавна, че не са голяма световна сила! Само са голяма! Подозирали са, че ще има санкции! Ако не са то това говори за тяхната "умност" само! И сега обача какво си мислят!? Ясно е, че ще станат ресурсите на Китай! Но само това! Китай не може да разчита на руския пазар! Много е малък! така, че не знам какво са си мислили преди да започнат войната! Да беха голема световна сила да ама това беше преди 30-40г така, сега не е!

24

Запада го няма

преди 2 години

Кой е тоя Запад и за какво се бори? Колко още ще ги чакате и търпите - изривайте го тоя Запад прогнил.

23

Анонимен

преди 2 години

Уау каква изненада, западът е анти настроен към страната, която нападна съседа си и изгони 3,5 млн. души от страната, разруши сумати градове и уби кой знае колко народ.

22

Запада е в Истерия

преди 2 години

За да има какво да тролят тук Евроатлантиците, длъжен съм на напиша: "Запада е в Историята" или "Запада е в Кома"

21

Алекс

преди 2 години

Нещо не разбрахме кои са съюзниците на Русия в Европа.Единствено Сърбия е слуга на Путин.Орбан категорично е против руското нахлуване в Украйна.