73

Иван

преди 16 години

Истинските певци ги изхвърлиха от конкурса! Деница е добра,дори много добра!

72

Мария

преди 16 години

Браво Деница много приятна певица!От мъжете певец там беше Стоян и вътреки ,яч не спечелиха наградата,хората които разбират от музика им се възхищават.Не спираите и двамата!

71

преди 16 години

Супер ми е противна, но пее долу-горе правилно.

70

az

преди 16 години

Само като я покажат как се хили, мазно и инфантилно ми се обръщат червата. Супер гнусна е тая и като вид и като човек.

69

w

преди 16 години

Оставете това че е дебела, то е очевидно. ЛОшото у нея е в погледа й, в злобата която струи отвсякъде, завист, страшно лицемерие. Още помня как реагира когато изгониха Ана. Долно същество е това, и 50 кила да отслабне, няма файда, все ще си остане махленка.

68

Весела Димитрова

преди 16 години

АЗ лично не харесвам предавания като мюзик айдъл.Достатъчно простотии има ,че да седна да гледам точно тази,но чат пат ми се е случвало и от както те видях разбрах че си страшна певица.Вкрая на сметка това май не е конкурс за красота ...или .Мисля че беше стахотна .Пожелавам много успехи.

67

Vladors

преди 16 години

Феновете на Дени са два вида - жени *** и разни гейши (нищо екзотично - мъже ***). Държа да отбележа:1.Тя очевидно е свиня2. Нора е дръглив кон3. Тома е миризлив метъл4. Ясен е мухлио, разбрах, че изобщо участва 2 дни преди финалаНакратко - Music idola е направо супер :)

66

аз

преди 16 години

Явно тези , които харесват Деница са по 100 кг.!Даже и секси я намират някои пищещи тук!Я си сложете очилата и я вижте по-добре!Пиги е по-красива от нея!

65

Теа

преди 16 години

Деничка, не ги чети и слушай тия простаци. Българската музика има нужда от някой, който се различава от барби. Чалга певиците са наложили своя модел, ти бъди различна. А на българските сульовци дето са свикнали да гледат музика, искам да им кажа, че музиката е за слушане. Аз лично, се радвах да разбера, че може да не си с перфектни мерки и пак да си щастлив и лъчезарен. България има своята Арета Франклин.

64

преди 16 години

Множеството на тука възхищаващите се може ясно да се раздели на 2 групи - дебели пубери и дебели тетки. И двете групи обикновено недочуват.

63

силует

преди 16 години

Вие, дами и господа, вече грухтите с мозъка си!

62

Виви

преди 16 години

53, с теб съм. Само искам да вмъкна, че 90/60/90 въобще не са перфектните мерки. Не много големи гърди, супер малко кръстче и голямо дупе - звучи ли добре? И аз пак питам - вие "Мюзик айдъл" като микс от конкурс за красота и Биг Брадър ли го възприемате? Не че не го удариха на второто, но въобще не е такава идеята на цялата работа. Няма да изреждам най-великите певци с най-невероятните гласови, които обикновено са грозновати. Разбира се, с чар, но си е така - не са с перфектни тела и/или не са красиви. Уитни да не би да е красавица?А и момичето полага усилия, или поне така показват. Не стават за 2 седмици тези неща. Ако свали 20 килограма за 1 месец, ще заприлича на бабичка и ще има здравословни проблеми.

61

Hari

преди 16 години

Тук е абсолютен маймунярник! Българските форуми са много разочароващи. Колко сме опростяли и банални - не ми се говори.Нация от ***. Уж грамотни, уж натискат клавиши - а излизат текстове като едно време по градските клозети.Българи, за какво живеем ???

60

преди 16 години

бих казала, че има нещо много злобно в погледа, не всички дебели са добродушни..........

59

преди 16 години

Greshish 59 - funki e po-ohranen - daje shte zagruhti vseki moment.

58

преди 16 години

Chestito na svinkiata na Music Idol - Denica - tia triabva da se ugoi oshte!

57

преди 16 години

Ei 55 stava vapros za music idol koi ta pita ko gledash .. typak

56

Eli

преди 16 години

Ei Nomer 49... Denica e mnogo talantliwa i ima kakwo da pokaje, za razlika ot tebe.. nqma nujda da pokazwash selskata si prostotiq tyka.. "deiba maika i" .... Shto twoita ne ti li ... Smeshen ..

55

преди 16 години

Стига вече с тази тъпня - Мюзик Айдъл!"Пей с мен " - по Нова телевизия е много по-хубаво и в него участват много по-добри изпълнители!Моите любимци оттам са - Ивайло Гюров и Яница Петрова

54

Tsetsa islandia

преди 16 години

Vsi4ki mladi za hubavi