9

Анонимен

преди 2 години

Този уж беше либертарианец, а днес има идея за създаване на най-големия европейски картел за купуване на петрол и газ. Човекът не е никакъв либертарианец, не говори против конфискациите на руски пари, злато, яхти, дворци, не защитава богатите, частната собственост за него вече не е неприкосновена. Какъв либертарианец е? Менте. Най-точно е "*** и русофоб".

8

Гениална идея!

преди 2 години

Съвместни покупки на газ. Испания ще купува газ от Белгия, Белгия от Германия, Германия от България, България от Франция, а Франция от Испания. И така Путин ще фалира.

7

"Института"

преди 2 години

пазарна икономика е толкова "институт" колкото е всяко друго НПО на хранилка при шорош, АзБ и Ко. Абе случайно забравихте ли, че сме живели по соца и сме се наслушали на "партийната" линия от в. "Работническо дело". Не ни минават.

6

Анонимен

преди 2 години

Идеята за общи покупки на газ на пръв поглед е добра - пазарната логика е договорите с големи обеми да са на по-добри цени и с по-голяма стабилност. Важният въпрос е с кого Еесовската Зона иска и може да сключи договори с големи обеми и на по-добри цени? Кой е той?

5

Анонимен

преди 2 години

Да, ОК, няма да се разедни ЕС, всички ще страдаме по равно, т.е. ние - колкото немците и французите, въпреки че имаме шанс (покрай Сърбия и Унгария) да не страдаме чак толкова.... Ама такива умнижи като тоз - не мое го чатнат това! Трябва да крещим в унисон с ЕС и тва е!

4

За човек

преди 2 години

Завършил в Ленинград, Станчев демонстрира удивително неразбиране на руската политическа душевност.

3

уфььь...

преди 2 години

Пак бълнувания на "експерт" по всичко...!

2

ха-ха-хи...

преди 2 години

Пълни глупости!!!Ако Русия не пожелае да продава евтино...???? Защо не накарат САЩ да им продава евтино газта-нали са ортаци в НАТО-МАТО-НАСРАТО...?????Путин много ясно им го каза:НАСТЪПВА НОВ РЕД...на който не му изнася да духа супата!!!Искахте пазарна икономика...те ви пазарна икономика!!!Суровини само срещу заплащане по пазарен механизъм!!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Пич и ти не си в час. Щото имаме такива "експерти" затова сме най-бедните в ЕС...