27

Анонимен

преди 2 години

Има и досъдебно срещу Дамаджанов, скоро ще се изясни как и защо се сдобил с 19 имота

26

реалист

преди 2 години

Гледах итервюто с Дамаджаната. Нещо много нервен ми се видя и много неестествено потропваше с крак, а може би не си е взел сутрешната дажба!

25

Диана

преди 2 години

До Диана *** си ти, златенце..Погледни се в огледалото - има ли някаква мисъл в тази бедна главица или всичко влиза през едното й ухо и излиза през другото, синхронизирайки се с ритъма на БСП, разбира се /толкова е музикален този БСПарски език, така искри от тъ.пиз.ми...просто неустоим!/

24

Анонимен

преди 2 години

Както Рашков пази Киро- ашколсун! Бате май чак толкова не са го пазили...

23

Диана

преди 2 години

До Анонимен26 Съгласна съм с теб, че е решил да копае до дъно, само че то само с копане нищо не става..Нужен е и малко мозък - Бойко не по-малко от него искаше да изкорени корупцията и вкара на топло доста бели якички и тъмни ножове, но срещу законите не може да се изправи..Този тъ.па.нар сам си слага таралеж в гащите защото всички тези закони са направени така, че да защитават такива крадци и мошеници като него..Ще видим какъв цирк го чака..

22

Анонимен

преди 2 години

Рашков е номер 1. Най-накрая един, който да се изправи срещу цялата прогнила система. Бойко наля милиони, сложи свой прокурор, който му вика "Шефе", а вие очаквате да свърши работа или да се изправи срещу него. Не знам, за рези, които все пишат и говорят против Рашков, но човека има смелост и е решен да завърши всичко до край - без Гешев, с осъдени за курупция лица.

21

Анонимен

преди 2 години

А от къде този пияндурник се е сдобил с 19 недвижими имота+ 12 кензефа? Нали е държавен служител? От къде е взел тези средства? Кога прокуратурата ще го разследва? Ми той си е крадец от където и да го погледнеш!

20

Анонимен

преди 2 години

Когато се напие започва да арестува наред, става недосегаем и всемогъщ. Кой е тоя Гешев - Мешев . Само Путин е над него. Така до като изтрезнее стават досъдебни производства. обвинения, арести. Най-надежден свидетел- Божков, Петков и др. актьори ( извинявам се на истинските актьори, нямат нищо общо с тази клика).

19

dakotabg

преди 2 години

Америка са освободители,а раша са агресори...Рашко-същата работа!

18

Диана

преди 2 години

До GOGO Бойко има дядо царски генерал и не знам да е потомствен комунист, а по-скоро е потомствен пожарникар, доколкото БКПто е позволила на баща му да бъде пожарникар и той е искал да прилича на баща си, явно..За да стане пожарникар обаче е трябвало да стана член на БКП! - не може то така хората да стават разни пожарникари, а БКПто нищо, значи..БКП винаги трябва да е най-отпред, както стриктно спазват този завет днешните му "наследници" - БСП! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

17

Аз промяната

преди 2 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОГРОМНА ЛУСТРАЦИЯ ИЗЧИСТВАНЕ ПРОЧИСТВАНЕ НА БКП НА КОМУНИСТИТЕ ДО80 ГОД НАЗАД НО НЕЗНАМ КОЙ МОЖЕ ДА СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА В СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОД

16

Анонимен

преди 2 години

Писна ми особенно от този пияница! Тези от ходене по студия и даване на интрвюта друга работа върше ли? Главен прокурор, че главен прокурор! Ако си сложат и главен прокурор тогава е възможно да прибират всеки, който им скимне и да му изфабрикуват доказателства! Бях на протестите преди две години срущу Гешев, но от днешна гледна точка, разбирам мъдростта на бащите на коституцията, че са я направили точно така...

15

Анонимен

преди 2 години

Рашков има комплекс понеже е неосъществен главен прокурор и освен това с брътвежите си обижда всеки един нормален човек.

14

Анонимен

преди 2 години

този или е луд ,или пиян

13

Диана

преди 2 години

Значи, нямало съмнение, че това дело било досъдебно производство срещу Василев, за което ръководителката на спецпрокуратурата не знаела и което било престъпление защото в папката не се съдържали никакви данни за престъпление..Хубаво, ама БСПарско, значи..Първо Рашков да се уточни това е ли досъдебно производство или не е и после да го коментира, значи..То бива, бива про.ст.ащи.на, ама такава като неговата я няма никъде!Сигурно задкулисието иска по-голяма активност и няма как,трябва да слушка

12

sofeto

преди 2 години

Само човек да се информира за родните места на управлявалите и управляващите БГтериторията в момента, веднага става ясно за селящината в която се къпем до днес!

11

реалист

преди 2 години

този няма ли да се скрие и да престане да става смешен, ръси само обвинения без доказателства откакто е на този пост, довиждане Рашков, не ставаш бе човек

10

Анонимен

преди 2 години

Рашков кога отново че има арест за Борисов )

9

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков iдi нахоi!

8

честно

преди 2 години

Милиционер от БКП никога не лъже.