23

То се вижда

преди 2 години

...с просто око, че всичкото руски трррол защитава Гешев!!! Така че всичко е ясно. Даже и за Калеко Алеко.

22

Един там

преди 2 години

Банда престъпници ще решават дали да махнат друг престъпник..Познайте какво ще стане...

21

стоян

преди 2 години

Каскета Гешев и ВСС са чадъра на мафията в България.Факта че в България няма НИТО ЕДИН вкаран в затвора политик или олигарх говори всичко.НИТО ЕДИН.Това го няма и в най-забутаната африканска държава.Гешевата прикриватура е за разстрел.

20

До 21

преди 2 години

Не знам дали си прав, но знам, че ББ беше този, който НЕ направи 12 години конектора с Гърция, но за сметка на това за 1 госина направи РУСКИЯ ПАТОК. А Гешев е залепен за Борисов и му вика -" шефе"! Та не знам кой е комсомолец и от кога ?

19

Хм

преди 2 години

Толкова много им пречи явно!Ама нищо сега като си сложат техен човек и ще кажат че са направиле реформа в съдебната система!

18

Гошо...Тъпото

преди 2 години

И *** в Амазония разбраха,че Каскет Гешеф е...гнила круша. Само нашите ...висши магистрати се...чудят как да го...закрепят,да не тупне от...дървото.

17

Калеко Алеко

преди 2 години

В момента Гешев е единствената преграда пред Хунтата на Черепа и фигуранта и единственият демократичен механизъм в уж правовата ни държава, който засега връзва ръцете на самозабравили се комунистически милиционери и харвардски комсомолци ... !!!

16

Срржант

преди 2 години

Напън до последно.

15

Мен

преди 2 години

Този "главен" прокурор всеки път като му слушам изявление на живо си личи от птичи поглед, че човека се затруднява изключително много да намира думи, с които да си построи изречението. Говора му е пропит с изрази, целящи осмиване на опонентите му, които всъщност искат съвсем човешки неща. Само заради неистовото му желание да унижава опонентите си, трябва незабавно и необратимо да му бъде отнета ролята на главен прокурор, в която е поставен от ВСС и да се намери достоен човек, не като тоя пън.

14

Днес вън

преди 2 години

Утре директно при бай Ставри заедно с шефа!

13

Анонимен

преди 2 години

Предлагам първо да се разформирова ВСС

12

Mopcku_

преди 2 години

Току що видях по телевизията тоя наглецц Гешев, който нарича Борисов Шефе да се жашва пред журналисти и ум не ми побира как може това мудо още да е на длъжност главен прокурор. Дано днес веднъж за винаги го разкарат и възстановят правото в България.

11

Анонимен

преди 2 години

И какво? Пак ли няма да го махнат?

10

k.k

преди 2 години

Вън за Къскета.

9

Бай Ментор

преди 2 години

Наистина ли вярвате че ще разбиете тази мафиотска държава?Няма да стане !Трябват крути мерки , както Путин чисти от неонацисти Украйна!В тоя ВСС са се окопали партийно обвързани мутри во главе с възпитаника на Симеоново Гешев!

8

man

преди 2 години

Махамето на Гешефф е хранилка за масите. На всички останали е ясно, че това е просто подмяна с по-удобна фигура.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "с какво си маже темето бе" мисля че тва е естествената му мас, която си произвежда и с която му е пълна главата

6

Анонимен

преди 2 години

Този мога само с маска за електрожен да го гледам , с какво си маже темето бе ?

5

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че тия продажници от ВСС, няма да махнат Гешев.

4

Анонимен

преди 2 години

Новите са леко вдлъбнати, не само конституцията не познават и не зачитат законите ами нямат и 5 лева за консултация с компетентен адвокат за елементарни казуси.