13

Анонимен

преди 2 години

Рашков, дай доказателства! Спри с навдигането на дамаджаната!

12

бай Ламби

преди 2 години

Ами Раше ти кът гушнеш дамаджаната и не знаеш ни на кои ора си момче , ни на кой свят си а за планетата да не говорим.Тъй че никой не ти е виновен мой чиляк за дезориентираното ти състояние.

11

Харвардски Тарикат

преди 2 години

Гешев ги прави криви тея от подмяната. Киро и Василев дето си измами съдружниците. Откраднаха надеждите на протеста. Лорер назначи и жена си и братовчедите си.Киро ни вкарва в явна война. 40 процента инфлация за 100 дни измама

10

Радой

преди 2 години

Рашков излязъл от тоалетна номер 12 и отишъл на брега на реката. По реката плава едно л.айно. Л.айното се провиква : "Здравей ,колега !" Рашков сърдито отговаря: "Какъв колега си ми ти?" . А л.айното укорително: " Е как,бе, нали и двамата сме отвътрепните органи."

9

Анонимен

преди 2 години

Дамаджанко, гушни си другия милиционер-*** Решетников, вземете си под мишница де-що харвардче видите и се ометете с 200 оттук! От година вече сте ни на главата, хайде да ни оставите да си поемем дъх, че сила не ни остана дори да ви пребием!

8

анонимна

преди 2 години

И слава Богу,че ние живеем в по-различна държава от тази на милиционера Рашков.И не искаме този алкохолизиран комунист да управлява МВР.

7

Анонимен

преди 2 години

Все едно правешкия шмекер да възкръсне и уреди шумкарите на БКП хранилката! А българските будали ще им плащат кусурите дорде поумнеят!

6

Анонимен

преди 2 години

Рашков не е чел конституцията, факт. За Киро да не говорим.

5

Ами да,

преди 2 години

Тапа не е в тази държава, след първата ракия и вече е на луната

4

Анонимен

преди 2 години

Анджък, Рашков! Ти се светна. Не работите в различни държави, а в различни инстанции и нямате право да си смесвате пълномощията. Ти работиш в изпълнителната власт, т.е. изпълняваш и съблюдаваш изпълнението на наличните закони чдокато не са измислени други) и не съдиш, нито обвинавяш, защото това е задача на съдебната власт, не на твоята. Не очаквай нейното съдействие, докато не събереш неоспорими доказателства, а само по теленна заповед на Йорданова, която се държи като теле в железница.

3

Дамаджан

преди 2 години

Министър Дамаджан много е подпухнал. Рашков, ти си на друга планета, изобщо не си в час със дневния ряд на народа.и ако обичаш не говори от името на народа, ти, с 12 клозета не си час от народа.

2

Анонимен

преди 2 години

Леле шо стана ! Тиквуна че иде в панделата !

1

GOGO

преди 2 години

Гешев,взимайси къскета и заедно с мутрафон при бай ставри,той ви чака отгавна.