263

sofeto

преди 2 години

Само дето путлера не смее да се изцепи колко му струва загубите човешки, материални, коити ежечастно търпи в Украйна, нали крепостниците плащат а това е без значение за психопата!

262

Анонимен

преди 2 години

До антоним 330.ми излез някаде бе брат. Може и да прогледнеш и да видиш че няма как да не те интересува и с позиция ясно!!! -можеш да заставаш само ако си някой. А и кой те брсне за нещо-Европа, НАТО или може би Русия. Ххх

261

Анонимен

преди 2 години

Ще бягам.Писна ми от плоскомислието ти.Все едни и същи коментари правиш на всички теми и се пробваш да подвеждаш хората да мислят по друг начин.Все ти чета глупостите за путинофилите,а ти си просто един путкофоб.Някакъв малък *** и чак пяна ти капе от устата.Ще дава наклон на мисленето някакво наркотизирано лапе.Нали си наркоман и си защитаваш идола си Зеленски.

260

Европеец

преди 2 години

До антоним 320.Бегай ти. Друго не оснава

259

Анонимен

преди 2 години

Извън България не мисля да ходя и не съм ходил никога.Верно нямам пари.Едвам сметките си плащам.Затова тея глупости да сме минавали на други по-скъпи източници на газ не ми харесват.Тука някакви лапета,които ни са работили,ни сметки са плащали,ни са гладували ще ми дават наклон!Не ме интересува защо Русия и Украйна се бият.Явно има защо.По-важно ми е нас да не закачат и да не ни се отразява!Ясно?!

258

Европеец

преди 2 години

А лаборатории естествено че ще имат ти какво очакваш. Русия да не би да няма такива. А и за това как рус са спасили света не ми говори моля те че видяхме всички как продължава да спасява Украйна от нацисти.

257

Ало Ало

преди 2 години

До 319.що за мириса ли ти

256

Анонимен

преди 2 години

1 рубла ще стане 1000 $ ил и 960 евра.

255

Европеец

преди 2 години

До антоним 315.Ти за моите сметки Рашко не мисли. Помисли за своите че си с на гол гз чифте пищови и за това ходиш да работиш по Европа та. Ми ходи в Русия та. Там размитат и те чакат. И в рубли плащат. Не чакай а използвай докато е промото

254

Анонимен

преди 2 години

Ами в ЕС ще трябва да търсят рубли. А Русия къде да продава за долари, ако иска. Трябваше да купувате овреме рубли, уважаеми панелни атлантици:)))

253

Анонимен

преди 2 години

На този човек мозъка му е спрял в детските години на приятели и врагове дали акълът му не си мисли че играе компютърна игра?

252

Анонимен

преди 2 години

За какво му е да плаща дълговете?Ще национализира предприятията и ще засили вътрешното производство.Външните инвенститори се изнесоха така или иначе.Китай може да вземе някои предприятия и с нея да си правят само търговия.

251

Анонимен

преди 2 години

Този ще закопае Русия по-бързо от всички санкции. Дори и войната не може да прични толкова много щети на Русия, колкото Путин може.

250

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаш рубли няма гас. САЩ няма да могат да печатат $ хартия/

249

Българин

преди 2 години

Путлерасите са изпаднали в радостна истерия от шахматните ходове на "гениалния психопат"! Не забравяйте обаче, че през България преминава газопровода за Сърбия и Унгария. Б, лгария веднага ще поиска да и се заплаща в левове а курса лев/рубла ще определя сама. Също така ще вдигне и цената на транзита!

248

Анонимен

преди 2 години

Хаха. Този направо счупи тъпометъра. Току що затвори може би единствения останал начин на Русия да се сдобие с валута, защото плащанията към външния и дълг са във валута, а не в рубли. По-глупаво решение не съм чувал от Путин, откакто обяви че ще напада Украйна.

247

Ало Ало

преди 2 години

Тук нощен ястреб. Путин каза че когато 1 рубла стане 2 долара всички БГ агенти лоялни на режима в Москва ще могат да обменят левове те си без комисион. Декларация за произхода на средствата нямало да е нужна.

246

Булгаргаззз0

преди 2 години

А с тоалетна хартия може ли че е по мека!

245

Анонимен

преди 2 години

Туй на трансфера не се отразява щото банката извършваща превода отчита курса за деня при обмяна валутите и преводната сума се фиксира в двете финансови единици на отговарящите съответстващи една на друга суми по курса на деня и както преди всяка от двете страни ще има на сметка в банка сума от отсрещната страна на сделката в тяхна валута,ако на някоя от страните не им харесва курса международен на валутите с претенции за неправилно изчисление ще трябва да се обръща към бюрото за регулирането им.

244

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Русия щяха още болести да плъзнат от био лабораториите в Украйна.Украйна ли ще ми плаща сметките?