31

НИЕ

преди 2 години

Да му мислят Урсула, Борел, Макрон - какво ще обясняват? Путин е виновен! Дали?

30

Анонимен

преди 2 години

Живко, службите те наблюдават, не си сам. Никога не си сам.

29

РеалистЪ

преди 2 години

Преди месец предсказах, че 1 рубла ще стане 1 евро, но си смених мнението защото скоро просто евро няма да има ... Парите винаги са били средство за обмян на стока. Колкото и долари или евра да напечаташ, ако нямаш стоки които да обменяш ... Просто на тези котио работят и произвеждат им писна да хранят дебелите мързеливи демократични дирници.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно - всички гладни ще емигрират в Европа.

27

11

преди 2 години

Ами ние, естстествено.

26

кои са най-губещи?

преди 2 години

НИЕ!!!

25

До Анонимен 35

преди 2 години

Например в Рубли? Така добре ли е? Изперкахте...

24

Новият световен ред

преди 2 години

не можа да бъде наложен от янките за две години чрез вируси и ваксини, но сега ще пробват с още две години война и глад, та накрая който оцелее да няма сили за друго освен да им козирува и да си мълчи

23

Fallschirmspringer

преди 2 години

Виждал съм такива огромни площи на изток от Волга ,че съпроваждашият ни руснак, а най-интересно другият беше украинец ,които не се биеха ,а бяха приятели ,ни казваха следното:Сутрин комбайна тръгва в единият край,а привечер е в другият край,където също има лагер за почивка.

22

Анонимен

преди 2 години

Който държи храната, чистата вода, петрола и оръжията..........той ще командва парада!!Доларите ще станат една шума..............сега е моментът, който има долари да ги вложи в нещо полезно!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Ще ставате шумкари за да си имате будали-ятаци! Ей така Янко е станал български цар! Успя да углупи българина напълно и сега пипе се намира само с купони! :)))))

20

Fallschirmspringer

преди 2 години

Русия произвежда годишно от 72 милиона тона до 77 милион тона пшеница,отделно оше към 3-4 милион тона ръж ,от която се прави чуден хляб и препечен с масло и черен хайвер е перфектно,водката отделно

19

БАНко

преди 2 години

ЗЕМЯТА НА ЦЯЛАТА НИДЕРЛАНДИЯ ДА Е СЕМЕНА , ЩЕ Е МАЛКО , ЗАЩОТО РУСИЯ Е БЕЗКРАЙНА !!!

18

анонимен келеш

преди 2 години

Абе пишете си тук Русофилчета,но нали виждате сега как всички бягат от Русия като от ЧУМА:)Никой не иска с Путин,никой.Умират хората,живота си дават,но не искат вече Руски комунизъм:)Нагледно пред цял Свят се вижда как бягат хората от Русия:)Ние Българите избягахме навреме:)

17

Анонимен

преди 2 години

Русия един от най-големите производители на зърно си купува семена от Холандия и Германия.... И ако спрат да и продават ....ФАЙЛ

16

Барба Ганиос

преди 2 години

и от ПроДоволствената и от УДоволствената Криза е Най-Губещ!

15

БАНко

преди 2 години

РУСИЯ СПРЯ ИЗНОСА НА ТОРОВЕ В ОТГОВОР НА САНКЦИИТЕ И В БЪЛГАРИЯ СЕГА Е 150 % ПО СКЪПО !!! ИСКАМЕ ОЩЕ САНКЦИИ , ЗА ДА УМРЕМ ОТ ГЛАД !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Брюкселските джендерасти, дето взимат решенията със сигурност нищо няма да усетят с по 40 хилки заплати..... Българите които там живеят - също! Ще го усетят най вече балканджиите на Йово умекналия! :)))))))))

13

Анонимен

преди 2 години

Не знам за другите страни, само дано нашата да не изнесе зърното, но според мен ще го направи. Дано да греша.

12

10987

преди 2 години

Ами момчета и момичета европейци, засяхме нивите вместо със слънчоглед със слънчеви панели, какво ревем сега? Тръгнете из Добруджа да видите за какво иде реч - чернозем, засят не със слънчоглед, а със слънчеви панели :) Между другото, началото на осемдесетте поляците гладуваха и нали по-възрастните се сещат как стана работата - с картофи ;) И да, честно казано предпочитам ястия с картофи, вместо гол хляб :) Ревем, че нямаме ток. Чета, днес, Теслите много закъсали в Украйна ;)