5

Анонимен

преди 2 години

В IT сферата, фората масово си напускат работните места февруари март и после почват работа август септември. Доказана класика за 10 години половината ми познати са сменили по 5-6 фирми. Не вдигат заплатите докато не напуснем половината. Златното кечение - 2 години максимум и следващата фирма, а ако е за джобни 5 месеца рабона, напускане по взаимно съгласие, без предизвестие и 7 месеца почивка.

4

инженер

преди 2 години

от години съм безработен (официално) щот не ми се работи за 1000-1500 лв но на частни поръчки си докарвам по 2-3000 евра данъци няма пей сърце държавата да си смени политиката

3

Анонимен

преди 2 години

Мързи ни на кокал повечето. Имам много съседи дето по цял ден пушат трева, цъкат игри, а бяфа бизнесмени единия продуцираше музика, другия има цех за мебели, ама повечето като станат на 30 и им омръзва. В квартала е пълно с пичаги дето бачкат по 3-4 месеца и напускат, имат по 20 сменени работни места. Верно семейства не създават, ама то в тоя облъчен 21ви век е ненужно. Познавам стотици хора на по 30 дето не си мърдат пръста и само Тиндърстват - цяла София сме се изплякали едни други.

2

Анонимен

преди 2 години

А бея къде са фалшивия бизнес в България ,които обещаха 200 000 свободни места за украйнците ,а тук не могат да назначат и 50000 )

1

Анонимен

преди 2 години

Сложете още ТРИ пъти по тилкова безработни от началото на 2022 и ще получите реалната бройка !!