38

Не на Бандера

преди 2 години

Ще приема 10 сирийци на лична издръжка но злобни нацисти от Украйна никога!!! Що не покажете как ги приемат във Германия Бандеровците!!

37

123

преди 2 години

И още нещо. Гледам ги "горките" украинки. Нагримирани, фризирани, ухилени, маникюри...... пълни kYрв***ляци ..., абе дюшеш им дойде, че могат да щъкат....

36

Анонимен

преди 2 години

Ми кво да направим, и ние сме бедни. Освен да им събираме капачки?

35

123

преди 2 години

Не ми пука! И без това издържам с данъците си всички накачулили се на клона ***, сега и тези! Кога ще се повишат заплатите в БГ - никога!!!! Много маймуни трябва да хрантутим! Ето сега предстои пролетната ученическа ваканция. Смятам да посетя хотел в БГ, на пълна издръжка от страна на хотела за двама възрасти и дете за 120 лева на ден! Кой ще ми препоръчате????

34

Анонимен

преди 2 години

Как пък всички ги влече към морските курорти. Що не идат в Родопските села на спокойствие, па да им дадат по една мотика и да си изкарват хляба.

33

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите да ги хранят. БГ народ ли да плаща освен престоя в хотела и храната?!

32

Анонимен

преди 2 години

Тия досега украинци дето видях всичките са с маазни големи и скъпи джипове,сори,ама аз се чувствам нищожен пред тях финансово,а трябва да ги издържам.Амчи да си продадат джипа и ще имат пари за две години поне,а съм сигурен,че имат и парички в западни банки.Естествено не всички са такива,но тези които аз видях са.Карат си тука безплатна почивка,дорде свърши войната.

31

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите още не са получили парите обещани от Кирчо. Трябва да си вадят от джоба в името на бъдещи ползи обещани от мошеник... Кирчо ги прецака. Единственият начин да не са много на загуба е да изгонят бежанците. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

30

Момо

преди 2 години

40лв на човек на ден.Майка с 2 деца = 120лв на ден60лв е нормална двойна стая + походно легло.Остават 60лв за храна на 3-*** човека.Според мен са повече от достатъчно.Къде е проблема? Не остава за новия модел джип ли?

29

Хуйтелиер

преди 2 години

Ох бабачкооо 40 кинта на калпак:Ефтин хамбурски салам за 2 кинта ит смлени кокали кожа кучешко месо и *** +2 и пидисе кинта за фашшиф хляб от фуражна монсанто царевица и фалшиво кисело мляко от натриев сталактат, останалите за бенз вав Мерца и даже не плащам на чучарка, една Олеся си хванах синеока руса тясна, ох ох ох!Поръчвам сръбска скара от истинско месо, първо хапва карначето, а после керстачето,

28

Анонимен

преди 2 години

По-добре хотелите да станат собственост на вече обитаващите ги украинци, а собствениците няма да получат нищо за да покажат, че не са русофили.

27

Анонимен

преди 2 години

Гонете ги докато можете, че после край, губите си къщите и хотелите. Да ги настаняват при афганите в центровете, има си място.

26

Анонимен

преди 2 години

Неда си ги отглеждат, мислеха си, че ще прекарат данъкоплатеца, получиха си заслуженото.

25

123

преди 2 години

Да си ги изхранват хотелиерите, щом се натискат да ги приемат! Не им ли стигат 1200 лева на човек за месец??? Много скъпи тези български хотели бе! С колко е принудено да се издържа - мизерства на месец едно българско семейство в собствената си държава???? И чак да му остане за удоволствието да живее поне един месец в хотел на all inclusive?????!!!!! Питам и отговор не искам!!!! Така, че - разпределение по бежанските центрове или кой от къде е!!!!

24

А българските

преди 2 години

А българските бездомници кога ще настаните и напоите, лицемери???

23

Анонимен

преди 2 години

Най ме дразнят тези, които правят помен с чужда пита за да си подхранват крехкото его.

22

Мунчо

преди 2 години

Да не съм ги карал аз да ги приемат.

21

Анонимен

преди 2 години

Да ги върнат всички на Румъния нали те така ни връщат бежанците, които идват от Турция.

20

хубава работа

преди 2 години

Вместо руски и украински туристи да харчат пари у нас, ние плащаме за изхранване на бежанци. Но да живее евроатлантизмът. Откачена работа, да се самоубиеш за да угодиш на САЩ. Германците като вземат да гладуват ще настане важен момент.

19

Анонимен

преди 2 години

Мястото им е в бежански центрове не по хотели.