78

Анонимен

преди 2 години

Киро направи корупцията нулева и пусна завод за електрички. Да ама не, човечеца е печен лъжец.

77

дейли орман

преди 2 години

по-добре ЕС да обсъди твоята оставка, че загива цяла държава!

76

Анонимен

преди 2 години

Правителството не прави нищо, само са писали нещо в заглавието, на всичко отгоре чак сега се сетиха, че е можело да нправят нещо, но вече е късно, а да от другия месец ще направят така, че да взимате по-малко чисти пари, ами честито!

75

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЗНАЕХМЕ САМО ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ? СЕГА ПУТИН НИ СВАЛИ НА ЗЕМЯТА! ВОЙНИЦИ СА НУЖНИ НА НАС, НА РУСИЯ, НА НАТО, А НЕ ХАКЕРИ С МЕКИ КИТКИ! КИРЧОВЦИТЕ ГИ ВИДЯХМЕ КАКВО МОГАТ?

74

анонимен

преди 2 години

След 12 години напредък и спокойствие следва упадък и разруха , който не знаем колко по 12 г. ще са необходими да се съвземем.

73

Анонимен

преди 2 години

Той си е добре Кирето , сега жена му пуска козунаци по 50 лева , не го мислете

72

КОФТИ

преди 2 години

Т. е. , от кабинета ,... толкова , ами толкова сили имат !

71

Анонимен

преди 2 години

Сега пък Еврокомисията ще занимаваме с безхаберието на Киро и оня мишок на екергетиката.

70

Култура ми Янков

преди 2 години

До там ли стгнахме , Барековци да ни дават акъл ?Има ли качествен ''матриал'' вече в ЕС , нялой задава ли си такива въпроси , защото се вижда от Марс , падението на ЕС ....

69

Анонимен

преди 2 години

Фалшиви обещание ,три месеца не мръднаха пръста ,и президента им го каза

68

прав си 82

преди 2 години

щом има канадско гражданство той не е вече българин - те не са му го дали насила, той го е поискал, значи се е отрекъл от българия.....чий търси тука?

67

Да , ама не !

преди 2 години

"Петков не обича България '' ,... добре че другите примитивни управляващи и политици много ''обичат България , затова сме на всички последни места в ЕС , и всеки 2-ри българин е НЕ-ГРА-МО-ТЕН !Има ли държава в ЕС , с минимални пенсии под 500 евра ?????

66

Е да де !

преди 2 години

Нали / по български/ , все ''друг'' трябва да е виновен , ЕС така каЗАЛ ,... и накрая - умито !

65

Анонимен

преди 2 години

Петков не е българин, той няма как да обича България и да се води от интереса на народа. Факт е, че в парламентарната му група от 62 депуатати на ПП Паромяната 43 са грантаджии от Америка за България, най-опасната и подла организация от кръга Сорос.

64

анонимен

преди 2 години

Искате да научите нещо за К. Петков, което няма да видити по телевизиите, да прочетете във вестниците и да чуете по радиата. Напишете на гугал-"отец Георги Ганчев"-негов чичо отварящ очите на неговите избиратели. Нали самият премиер се доверява на гугал, та защо не и ние.

63

АЛОООО, каМинета !

преди 2 години

Толкова ли сте не-Кадърни , ЕС е доста под предишното си ниво , т. е. , ЛИПСА НА ЛИДЕРИ , ЕС не е това което беше , явно сте на едно ниво , не ви ли е обидно да се сравнявате с такива ''лидери'' ?Какъв акъл , какви 5 стотинки ?

62

Анонимен

преди 2 години

Находищата в България са проучени отдавна , трябва само да започнат да ги използват . Затова е нужна организация , воля и бързо изпълнение , буквално за дни .

61

Айде Кире

преди 2 години

Нали искаш пари да пестиш? Имаме и нефтени, и газови находища в България. Пращай проучвателни екипи да почват проектиране. Или ти плащат да не ги споменаваш въобще...

60

Анонимен

преди 2 години

Заплатите ,Киро ....заплатите......

59

Анонимен

преди 2 години

Защо не бяхме поне малко като гърците , въпреки всички дългове на държавата , доходите на хората са доста над нашите . Да бяхме и като Румъния , тяхната минимална е равна на нашата средна . Може дори да сме като Македония , горе долу нашите заплати , но цените са доста по-ниски . Дори не смея да се сравня с Чехия или Полша