16

Анонимен

преди 2 години

Еврофондовете се разграбиха от комунистите,на високо ниво и до обикновенният човек не стига нищо само празни приказки и обещания.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа две думи тои не е за говорене ама,вчера идва тази лаура кьовеши и казва,че корупцията е нещо нормално и я има нявсякъде,дава лош сигнал на хората,че е нормално да си корумпиран,корупцията е за корупционерите,тези които корумпират нормалните хора това е радикализация,ния българите не сме ***,корупцията трябва да спре по високите етажи,тези неща може да ходи да си ги разправя в квартала в румъния,корупцията претопява обикновенните хора и парите не стигат до тях.

14

Анонимен

преди 2 години

До Малко е ... *** да му правиш компания...

13

Малко е

преди 2 години

дано Зеленски е на Публична Екзекуция, че Целият Свят да може да гледаме!

12

Анонимен

преди 2 години

Това държава ли е тои там няма държава,тоталитарен режим диктатура.

11

ПоНаХу

преди 2 години

вече толкова е озверял, че сигурно ще го осъди и за дефицита на стоки и за погребението на рублата! Давай Вова, не си сам - нашите копейки са с теб! Води ги лично другарката мутрофанова.

10

И няма НОВИАНА ??

преди 2 години

Кирилл Федоров автора на популярния рускоезичен ютуб-канал по военна тематика е арестван в Рига/Латвия. Европейските власти искат да му лепнат обвинение в държавна измяна заради пророруския оттенък на материалите му.И ДОТАМ със свовобаодата на словово и със фалшивовто подържане на разлличията. Добре дошли във украинизацията на Европа и тоталитаризма! Канала се казава "История Оружия" - гледайте и преценете сами колко е паднала Европа! - А тоя платения крадец Навални не се спряхте месеци наред!!

9

Анонимен

преди 2 години

Когато питин умре, ще го пуснат.

8

Хахаха

преди 2 години

Експресно и с две четения в рамките на едно пленарно заседание - долната камара на руския парламент одобри допълнение към нов закон, с което за критикуване на руския посланик Елеонора Митрофанова и призиви да бъде изгонена от страната например български гражданин може да бъде осъден на затвор до 10 години.Щом е така, то следва да скъсаме дипломатическите отношения с мордор ...Сега журналистите трябва да скъсат с този въпрос пРезидента, просто Киро, Корнелия, Янев и останалите ***

7

Анонимен

преди 2 години

Освенче е критик на путин това го разбрахме и опозиционер,какви са повдигнатите обвинения срещу него,и знаеме също,че е бил отровен ако са верни сведенията поне тои така казва,знаем,че беше в лондон и изведнъж си отиде в родината и тези го задържаха.

6

правилно!

преди 2 години

Това че го пишат"опозиционер" на Путин не значи че не е измамник! Справедлива присъда, следващ етап... Сибир!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Аз бих му дал доживотен затвор на наХални!!

4

Анонимен

преди 2 години

якооооо, браво на Русия така се прави с предателите. Само у нас те се разкарват на свобода, Доган, Цацата, Бойко Тиквата, и една камара други.

3

Анонимен

преди 2 години

Сега ако го пратят в Сибир, край с него :)) Досега го къткаха край Масква, обаче е друго в Сибир, изоставено от бога място :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Навални е една *** на запада. Не ме интересува. Дет има 1 приказка - да бе мирно стояло, не би чудо видяло.

1

Анонимен

преди 2 години

Да е за урок на всички които обичат доларите :)