20

ТУка ако се приеме

преди 2 години

Ако се приеме такъв закон тука, а и се спазва - 2/3 от медиите затварят начаса!

19

Анонимен

преди 2 години

Там поне има ред тук е пълно със Американски фалшновини и Сами без Помоща на Закон ги отсяваме за жалост .....Началника ( САЩ ) и да Не е прав - Началника ( САЩ ) винаги е прав !

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен15..Abe редовен ли си? или никога не си виждал съветската система отблизо, че корупцията винаги е превишавала и африканските държави. По крадлива, по корумпирана и по престъпна държава лично аз не съм срещал, а съм обиколил доста от света. Проблемът е че когато утре изритат кагебейчето, дали ще могат да адаптират към цивилизования свят, дали ще спазват нормите или и черните ще ги гледат с пренебрежение

17

Янков

преди 2 години

Браво това е Демокрация.

16

Анонимен

преди 2 години

Сега остава Путин да намери и назначи един като Берия и картинката ще стане пълна.

15

Бисмарк цитат

преди 2 години

"Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците."

14

Анонимен

преди 2 години

Абе направо който е несъгласен с Путин да бъде разстрелван на място без съд и присъда! Какво ще си играят на шикалки, ааама-ха! Това дори и Хитлер не го е правил!

13

Във връзка с това

преди 2 години

Предлагам на сайта да ограничи пропагандата и фалшивите новини, които разпространява. Ситуацията рязко се променя, така че е препоръчително да се адаптирате към истината и реалността.

12

Русофилчо

преди 2 години

И тук требе съд и затвор за джурналистите възхваляващи украйна!

11

Диамантено цвете

преди 2 години

Хората, които са твърдели, че аз съм болен и вреден, те нарочно така са твърдели, защото не искат да заживея добре, както никога до сега!Давате ли си реална сметка за какво става въпрос?

10

Анонимен

преди 2 години

За това Русия е силна държава и там няма корупция и крадене, защото истината се гарантира със закон. Слава на Путин и на годеника му Лукашенко

9

Антон

преди 2 години

До Реално погледнато: България до 2021 бе по-назад от Русия по независимост на медиите, но като опреснят за 2022 с последните мерки на Путин, руснаците ще се наредят някъде близо до Китай и Северна Корея. Къде намеси Европа? Словесната каша е нормалното състояние на повечето медии. Ако имаш вместо това забавени и предвидими новини какво казал еди-кой си министър или пригласящ "експерт" - тогава няма да е каша. И ще е пропаганда. Дай му на това да ферментира 20 години и ет ти война.

8

истина ви казвам

преди 2 години

Истинските новини ще се пускат само от канцеларията в Кремъл от Песков.Всичко останало е фалш!Вече Шойго ше казва прогнозата за времето,а Герасимов ще прави хороскопи на Путин.

7

Анонимен

преди 2 години

Айде скоро и забрана за руснаците да ходят на Запад. Екскурзия ще може само в Беларус, с позволение от милицията. Хубави времена за путинистите

6

Анонимен

преди 2 години

В България имаше проект за Закон за фалшивите новини. Лично Радев пусна вето над този закон. Явно много му трябваха фалшиви новини.

5

Защо се крие?

преди 2 години

Кирилл Федоров автора на популярния рускоезичен ютуб-канал по военна тематика е арестван в Рига/Латвия. Европейските власти искат да му лепнат обвинение в държавна измяна заради пророруския оттенък на материалите му.И ДОТАМ със свовобаодата на словово и със фалшивовто подържане на разлличията. Добре дошли във украинизацията на Европа и тоталитаризма! Канала се казава "История Оружия" - гледайте и преценете сами колко е паднала Европа!

4

Hshwhhw

преди 2 години

Северна Корея електрически бугалу

3

Реално погледнато

преди 2 години

Вече Европа не гарантира права и свободи! Върви по пътя на нацизма и забраняване на алтернативните възгледи. Погледнете мейнстрим новините в каква нвкачествена словесна каша са се обърнали. Погледнете коментарите на немислещите зомбита - какъв радикален характер са приели. ЧАКА НИ ГОЛЯМА КАТАСТОФА !- историята го пази като причинно-следствена последователност.

2

Анонимен

преди 2 години

А огромна статуя на Путин пред Кремъл кога?

1

Анонимен

преди 2 години

Скоро и от там ще бягат дипломати с дрезина като от Северна Корея.