17

Анонимен

преди 2 години

Рублите на Севда са за плащане на Пеевските Путински медии.

16

Анонимен

преди 2 години

До Бе щом 16 А преди това може ли да си представим, че в която и да е друга държава от немилиционерските, би могло да се случи кое да е събитие от долуизброените, без да предизвика грандиозен скандал:- главният прокурор си чати с пи ар севи бойко на заседание на правната комисия в НС- установява се, че известен "бизнесмен" е ощетил държавата с 556 млн., той признава, че за целта е платил подкуп на финансовия министър и прокуратурата НЕ разследва това- публикуват се записи, на които главният

15

чудо

преди 2 години

Рашков прояви тотална правна некомпетентност. Политическа репресия е трима задържани за 24 часа в килия без да са разпитани. Ако направят анализ на кръвта на Рашков, сигурно ще установят 3 промила кръв в алкохола който е изпил.

14

Анонимен

преди 2 години

Менко, ти колко пари изкарваш за да браниш мaвията, я си кажи??

13

Менков

преди 2 години

Стига, спри се! Дебелоглавата комунистическа стена е невменяема непоклатима! Не чуват, не виждат не уважават нищо различно от тяхното мнение и интерес. Замитат под килима истинските проблеми, които чакат бързи решения. Отлагат ги във времето, защото са неспособни да ги решат. А и трябва да разпишат за Македония! А има и още за крадене! Търпение! Ще се наиграят!

12

Бе щом

преди 2 години

Кирчо вика вътрешния министър и нарежда този и този да се арестува, без съдебна заповед за обиск и арест, работата отива на зле. И да си представим че си назначат и прокурори , пък и съдии, както искат, ще се върне милиционерската държава. Той Баце си е за разследване, обаче като гледам Кире Декларация и Рашко тая работа не е по интелекта с тия аматьорски изпълнения, стил 09.09.44г.

11

ИСТИНА Е

преди 2 години

Воко няма да отърве затвора защото смята разбра, че е крадец голям.

10

Анонимен

преди 2 години

Никаква не я свърши Менко! Трябваше да изкараш Смрадливия от кауша а не да философстваш. Ся Менко ше го менкат и няма да има ,,,, хонорарчееее.... :))

9

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 9 Добре, менко :)

8

Анонимен

преди 2 години

Не съм юрист. Според мен причината за ареста от МВР, без да уведомят прокуратурата, е в негодността на прокуратурата. Тази прокуратура се държи, като адвокат на герб. На нея не може да се разчита. Тя много пъти показа, че не желае да разследва бб. Беше питана и от ЕП и продължава да не прави нищо по много случаи, включително разследването на испанската прокуратура, което ще превеждат сигурно с години.

7

анонимен

преди 2 години

хайде сега да млъкнат всички разбирачи по темата , получихте ли компетентен и адекватен отговор ? не се напъвайте повече с анализи , по ясно от това изказване не може да направите

6

Анонимен

преди 2 години

Менков, пусни си Гуглето и ще видиш сума ти доказателства. Ако не можеш да се справиш, отиди при Киро да те научи :)

5

фуфау

преди 2 години

интересен избор на сако за такава важна тема

4

Анонимен

преди 2 години

Хм да се разбира ли, че ако НЕ бяха го задържали неотложно сега тиквата щеше да си е в ареста.

3

Ая

преди 2 години

този аграр защо не каже как пере парите на буци през офшорките.Ако не беха го арестували буци щеше да си пие кафето с черепа. Сега поне има малко медийна пушилка и баце нема току така да офейка

2

Анонимен

преди 2 години

Е как липсват, всеки панелен разбирач го смята за неотложно

1

за мен

преди 2 години

Не липсват. Даже ги има в излишък и баце си е за ЦСЗ.