296

Анонимен

преди 2 години

Тоя е изперкал. Война се води на границата ни,той щял да ни предаде втори път на Русия. Айде първият път е бил дете, а сега пък е вдетинен. Винаги не може да подкрепяме накаква си чужда страна. В случая Русия е агресор, а руските хора убиват без да им трепне окото и деца и родилки, и стрелят по болници. Това ли да подкрепяме. Ай с .ктир бе.

295

sofeto

преди 2 години

И до днес Австрия(наследник на Авсро-Унгария) е зборище на предатели на ЕС и НАТО. Там се събира всичката агентурна ***. Путинска, сащка, азиатска, и на това се надяват!

294

Българин

преди 2 години

Доста начетен, интелигентен и възпитан човек! А и умен бих казал. Доведоха го в БГ за да го изкарат на сцената и да го ползват, като ново лице, а да си разиграват игрите зад гърба му! Той обаче си взе имотите (дори не съм сигурен, че не са държавни) и си отиде да си живее живота!

293

Историята е жестока

преди 2 години

към хората и народите, да бяха си седяли мирно и кротко в Римската Империя, щяха да имат само един, единствен император, който щеше да е от благороден произход, няма да е от варварски произход - немски, келтски. Но не! Пpocтитe хора не искаха нито империя, нито император! Искаха крадливи средновековни "царчета","кралета", царски и кралски шутове и клоуни. И да са роби! След разпада на Римската империя, и досега, се играе на дребно със средновековни европейски държавички,които не са добър пример!

292

Анонимен

преди 2 години

Този цар от Алиекспрес отдавна е закупен от Русия и разни самогончики още му натискат копчетата..

291

Ангелина

преди 2 години

Въпреки ,че имам доста" резерви " към Сакскобургготски не може да се отрече ,че много от казаното от него има доста мъдрост ,което показва наличие на известна доза нравственост,но самият той не бе добре разбран от обществото с коренно различен манталитет и начин на мислене.Ако обществото в по- голямата си част бе разбрало правилно неговото послание ,когато каза ,че:"Трябва да си сменим чипа"...,сега нещата щяха да са различни и промяната щеше да е настъпила много по- рано!

290

Анонимен

преди 2 години

Никога с ГерманияВинаги против Русия

289

Помиярът

преди 2 години

От Испания е известно че е вербуван от КГБ

288

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Един полуграмотен самозванец, чийто опит се свежда до различни залагания, ще ни дава съвети, след като и тук тотално се издъни. Ако не бе го довлякъл Тренчев тук, и му организира обиколка из България, никога никой нямаше да го знае. Но БКП имаше нужда от параван, зад който да граби спокойно. За това и му дадоха полагаещото му се.

287

Male

преди 2 години

Какъв български цар е този австроунгарец баба му е от Черна гора дъщеря на богаташ нищо бългърско няма в него крадеца айде *** се надупи под Бойко Борисов ти ни го натряска в власта този мафиот Еди остър кол ти трябва е да те небият на него

286

В.

преди 2 години

Той се изказва като монарх, макар да не е. Само където нашият избор се определя освен от географското положение и от произхода, езика и религията. Ама тези неща ние си ги знаем.

285

Изрод

преди 2 години

Мръсния *** да заминава за Москва! За това сме последни в ЕС по всичко!

284

Любен Пандев

преди 2 години

Благодарение на тази глупава догма в главата на баща му, в неговата глава и в главите на днешните путинисти, България беше окупирана, изчегътрана от към интелект до смърт и згуби авторитет, население и себеуважение. Известно е че Царя е на верижка при Путин не може да е очаква да пее друга песен освен Калинка, калинка....моя.

283

До последния

преди 2 години

През съединението Източна Румелия е била пълна с руска полиция, руски инструктори на войската и руски отряди. Ако са искали да спрат файтона щели да го направят.

282

...

преди 2 години

Помни на баща си завета....

281

До 258

преди 2 години

Не си чел, тъппчо! Русия и Великобритания се споразумяват да разпокъсат България още преди Берлинския конгрес. Русия е против Съединението през 1885 и се противопоставя на всеки опит за национално обединение.

280

Русия е вредна!

преди 2 години

Крадлив Дедо си е отведен от страната и после отгледан на запад от нашата ДС под зоркия поглед на Кремъл! Със специален валутен бюджет, подаръци, срещи, тайни и явни мероприятия...За да ни го натресат отново в България да ни оправи с неговите 800 дни! Мултигруп и безбройните мултаци и библиотекари, ДПС, НДСВ, ГЕРБ... и Атака се появи тогава, тъкмо изгониха руски дипломат за шпионаж... Навързани черва и червени ббоокклуци!!!

279

поуки от историята

преди 2 години

Цар Борис на практика е бил срещу Съветския съюз. Не е удържал на думата си и затова и България претърпява национална катастрофа и династията губи трона и короната.Враждебните му действия са:1. Прави антисъветска пропаганда.2. Нахлува в руското посолство и го обискира.3. Оказва всяческа логистична и продоволствена подкрепа за немските войски, като докарва хората ни до бедност и мизерия.4. Престъпно обявява символична война на съюзниците на Москва САЩ и Англия. Няма как да воюваш с двама от3

278

Когато Стоянка

преди 2 години

Мутафова се е раждала, тоя, братята и сестрите му не са съществували.

277

Анонимен

преди 2 години

Хубави думи, но в днешната реалност трудно осъществими.Хайде сега да се скрие и да помисли 800 дни, после пак.България днес има ясно дефинирани приоритети - Евросъюза и НАТО. Русия не ни е приоритет. И да махнат най-накрая този паметник на тяхната армия от центъра на столицата ни, независимо, че е защитен с договор.