223

Анонимен

преди 2 години

Ох, Путин бил подведен! Не бе, вие се подведохте като го подценихте. В най-лошия сценарий от Украйна няма да остане тухла върху тухла и кой ще я възстановява? Американски велики строители? Дано украинците се опомнят, че всичко, което имат го дължат на Русия, а западните им "приятели" просто си седят от страни и се хилят под мустак.

222

Анонимен

преди 2 години

Путин не е подведен... Пpосто e пpocт...

221

До 270

преди 2 години

До АнонименАма логиката ти е уникално ***. Явно и ти си ъгъл 180 градуса, нито една мозъчна гънка в черепната ти кутия. Тогава ако кажа Слава на България по твоята логика, ще ме обвиниш за всички грехове на света ли. Боже, слез да си прибереш тези съчинители на бисери. Да, ще кажаСЛАВА НА БЪЛГАРИЯСЛАВА НА УКРАЙНАСЛАВА НА СВОБОДАТАСЛАВА НА МИРАИ така сега какъв съм????????

220

Анонимен

преди 2 години

Няма оправдание за нахлуване в суверенна страна, за избиване на мирното й население и разрушаване на цели градове, заводи, болници, училища, пътища...

219

Лена Бориславова

преди 2 години

Путяяя бе подведен,но мен простоКиро ме убеди,че трябва да му помогна.С помоща на фенските приоми ще се опитам да възбудя умрелия член на Путяяя с език и дълбоко гърло.За тва ми викат Ленчето-общата!

218

Анонимен

преди 2 години

Путин изпрати в Украйна робите си да "освобождават"... свободни хора... Затова ще загуби и войната и живота си...

217

Анонимен

преди 2 години

Дали мислил,не мислел,дали се е побъркал,чудо на чудесата?То е видно,налага диктатура защото украинците искат да са свободни,не става с хибридна война,затова с реална.Това което се случва не трябваше да се случва.Плаши с ядрено оръжие,а защо?Преди не си е позволявал,оставиха ги да присвои Крим и Донбас незаконно.Този човек трябва да се спре незабавно,не става с дипломация,кой е спрял Хитлер и Сталин с дипломация,какви преговори?Иска наоколо слаби държави за да напада когато иска или да изнудва

216

Анонимен

преди 2 години

Всички хора правят грешки в живота си, но има такива, които са непростими... особено, когато са умишлени и свързани с живота и съдбата на милиони хора. Путин няма оправдание за това, което направи и ще бъде свален от трона си жив или мъртъв... В най-близко време.

215

Ясно е!

преди 2 години

Toлкова много статии днес със заглавия-въпроси, които не са въпроси а внушаващи манипулативно пропаганда. Като че ли ние сме по-глупави от пишещите ги уж-журналисти и ще се им се вържем? Подведения за нахлуването на Путин в Украйна е Зеленски. А пък украинския народ е подведен от самия Зеленски за да продължават разрушенията и жертвите в Украйна. Накрая след като свърши това, самите украинци ще го попитат- защо въобще ручаха жабетата и защо Украйна загуби излаза си до море. И какво е победил

214

Анонимен

преди 2 години

Звучи реалистично такава хипотеза...Дори на най-близките и лоялни до Путин кръгове със сигурност им е писнало от толкова дълго време управление на един самодържец на Русия, който изглежда че ще стои доживот начело на държавата..

213

Анонимен

преди 2 години

Никъде не е сбъркал Путин. Голяма част от Русия го подкрепя и знае кой е виновен за конфликта. Да, не всички го подкрепят, но голяма част. Относно информацията, че Украинците ще се дадат без бой - това просто беше шанс, който им беше даден, за да си спестят разрушенията и жертвите. Избраха по трудния път, сега си плащат. После Зеленски ще отговаря пред народа си. Единственото, което загуби Путин са първите 3-4 дена от войната, докато не смени тактиката. Украинците загубиха много повече.

212

ББ

преди 2 години

До Един от многотои само споделям...същите тези "много военни и политически звена" ще го предадат на международният трибунал като военнопрестъпник...ще си измият ръцете с него...а те го подвеждати манипулират...пресен пример...Югославия и Милошевич!Спрете войната и убийствата на невинни и мирни...това е...безбожно е,седнете и говорете като човешки същества...за векове украйнските деца няма да простят на руските...грях извършихте

211

ББ

преди 2 години

До Един от многотофакта,че тъпчат по границата на Украйна,факта,че в безсилието си обстрелват жилищни комплекси...разбира се,че го излъгаха...излъгаха го да нападне братски Народ...Украйна никога не е била заплаха за Русия...просто искаха да живеят по свой си начин както те искаха...никога не биха навредили на руснаците...предадоха си ядрените...факт...вярно ли Украйна е основният враг на Русия?...излъгаха го...довери се на помещиците с милиардите който им позволи да направят и сега ...резил!

210

ББ

преди 2 години

До От Даласуау колко елементарно...в Далас имат достъп до информация от всякакви източници...и знаят къде е Украйна...ежедневно гледат какво се случва,както целият Сваободен Свят..кого лъжеш псе?ежедневно гледаме как убиват невинни жени и деца руските...с ракети,как армията на Украйна е непокътната и сега ще я превъоражи САЩ и ще ви направят за смях...за позор...важна е...за Свободният Свят е...спечелиха уважението ни със Смелостта си,с любовта си към земята си,русия спечели позор и изолация..

209

Един от многото

преди 2 години

Оляхте се с вашите конспиративни теории, вече даже не е и смешно. Като ги пишете тези неща, влагате ли поне малко мисъл? Подобни операции се подготвят с години и са съгласувани между всички военни и политически звена. Толкова много хора са замесени и всички те да са го лъгали? Освен това явно не сте обърнали внимание на личността Путин. Освен острия си ум, той е и бивш агент и разузнавач. Знае каква информация иска и знае как да я получи.

208

ББ

преди 2 години

До Долу САЩне правиш услуга на руснаците...най добрият руснак е ...мъртвият...това ли искаш да чуеш...Света ни не го е стръх...обаче е несправедливо...руснаците нямат вина...и те са жертви...ще са жертви за векове за съжаление...използвате ги щази агенти и грабещи съветници на путин...търсещи начин да го опозорят...направихте го...и да го убият...семейни разпри...но ни въвлякохте и няма измъкване!!!

207

ММА България

преди 2 години

Всички ММА-ци - минаваме към ПП. Божков ни плати да млатим ГЕРБ-аджиите. Очаквайте инструкции.

206

Мутрата Стъки

преди 2 години

По принцип съм страшен борец за демокрация, но не защитавам обвиняеми в мега-корупция.

205

Тричане на Баце

преди 2 години

Къде е мястото, на което ще е тричането на Баце по Великден?

204

От Далас

преди 2 години

В САЩ рекордна инфлация и рекордно нисък рейтинг на Джо. Хората са притеснени за войната и гоеполитиката, питат се какво става, къде е тази Украйна и защо е толкова важна?