26

преди 15 години

Не се вълнувайте.На мястото на ЦСКА ще играе Милан

25

преди 15 години

Сега ще дойде Тампере да го опере..

24

Евгени Георгиев

преди 15 години

вече е записан за 3-ти кръг в Шампионската лига...

23

преди 15 години

Videnov falira cyala BG, a vie se tyuhkate 4e Tomov faliral CSKA! Produlzhavaite da glasuvate za 4ervenite nekadurnici -- te shte falirat i drugi neshta, ne se bezpokoite.

22

преди 15 години

Батков също така призна ,че нямат морално право да участват в ШЛ, защото шампиона на България не е Левски но ако УЕФА ги заплаши със санкции то сините ще трябва да играят в ШЛ. Аз обаче си мисля ,че морала отдавна не е черта на Батков-ага. Това се видя преди последния мач между ЦСКА и Левски- Батков изгони Мъри и Сираков и привика Овчата глава ,за да уреди мача с ЦСКА.. От такива като Батков и Томов ни е прокопсал футбола.. Двата гранда са с най-големи постижения в Европа спрямо другите клубове и мисля ,че държавата трябва да следи под лупа ръководствата им.. Няма по-тъпо нещо за фена от това да гледа наредено най-великото дерби.. Квато ни е държавата ,такъв ни е и футбола.. Единия бушон на *** Митал а другия бушон на Еврейския престъпник Чорни ,кво да говорим повече..

21

Xopxe

преди 15 години

ZARADI TAKIVA BOKLUCI KATO A. TOMOV NQMA BULGARSKI FUTBOL !

20

cska

преди 15 години

Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че ако УЕФА изхвърли ЦСКА от евротурнирите, "сините" ще бъдат принудени да вземат тяхното място в Шампионската лига, защото иначе могат да бъдат сериозни наказани. MAMKA VI LEVSKARSKI 4ENGETA

19

fuck off c*ska

преди 15 години

Давам 1000 евро за билет за мача ЛЕВСКИ(Елин Пелин)-цска !!! хахаха

18

преди 15 години

По-скоро си мисля че Митал скрои шапка на ЦСКА. Както той така и Томов доказаха че са абсолютно некомпетентни в управлението на бизнес, бил той с метали или с футболен отбор. Томов винаги носи провали навсякъде където се появи - и в политиката и в бизнеса и във футбола. Митал е абсолютен профан и разчита единствено на името си, което между другото е изградено от брат му. При тези обстоятелства е съвсем логично това което се случва, а предупредителни знаци за него имаше още през зимата когато играчите излязоха на тренировка с обърнати джобове...

17

преди 15 години

Без думи..

16

фен на Томов

преди 15 години

абе да го духат ! само Глиган(Белене) и ЛЕВСКИ(Елин Пелин) ХаХаХа

15

Ко

преди 15 години

Незнам от кога парите от кредит са приход :) В такъв случай би трябвало да се обложат с 20 % ДДС и съответно да си платят данък печалба,... как може да го каже по телевизията това,.. изпълнителен директор !!!

14

преди 15 години

Въпреки, че не съм склонен да вярвам с световната конспирация, ако това е вярно, то значи - Батков е голямо копелнце, което обаче знае как да си опича нещата и не му липсва интелект; в ЦСКА работят най-големите будали и неандерталци - особено Ал.Томов!! И още нещо - и да им беше казал в Четвъртък, нямаше как да преведат парите поради една елементарна причина - те ги нямат!!

13

ЛС

преди 15 години

Искрено ги съжалявам феновете на ЦСКА , че заради такива некадърници в ръководството им като Ал. Томов , отборът им трябва да се принизява с Отборчета от В група , като Глиган - Белене , и др подобни ...

12

DOLU SHOPITE

преди 15 години

i.b.al sam gi v g.aza i cska i levski za shopski otbor nikoga nqma da sam , nai korumpiranite otbori ko da o4akva chovek shopska mu rabota DOLU SHOPITEEEEEEEEE SMART ZA ZAPADNA BALGARIA HAHAHAHAHA

11

преди 15 години

ха ха ако гледахте повече новини и четяхте повечко преса щеше да ви стане ясно какво става.. Първо само преди 10 дена половината отбори от А-група бяха отрязани и не получиха лицензи в това число Левски и ЦСКА обаче от БФС изпращат тайно писмо до Левски ,за да ги предупредят ,че ако преведът 180 000лв. и разсрочат задълженията си ще отърват кожата.. Батков и Боби Михайлов се разбират такова писмо да не се изпраща до ЦСКА. за да са в неведение до последно и един ден преди крайния срок в Събота Батков изпраща тайно писмо до УЕФА и пред медиите излезе с изявление ,че от УЕФА ще вземат лиценза на ЦСКА В Неделя той знае ,че банките не работят ав Понеделник срока е изтичал и за това още в Събота почва да тръби и да вдига шум.. Обаче по това време в БФС не е постъпвало такова искане от УЕФА и ЦСКА мислят ,че това е пореден блъф на Батков и не го приемат сериозно още повече ,че от УЕФА не са пращали такова писмо до БФС.. Едва вчера на 03.06. пристигна писмото от УЕФА и единствените ,които са имали представа за това са били от Левски.. И това се доказа от изявленията на Батков 3 дни преди офицялното писмо- само и единствено те са знаели за съществуването му но е крито от ЦСКА ,за да се окажат пред свършен факт ,както се видя след потвърждението от БФС на писмото ЦСКА си е изплатил всичко и днес в БиТиВи бе представен документа от ЦСКА ,че няма задължения всичко е платено вчера след обяд но срока е изтекъл вече с 2 дни и УЕФА едва ли ще прости това закъснение.. С две думи Левски и БФС скроиха шапка на ЦСКА.. Това си е истината..

10

преди 15 години

Abe, toia e goliam ***! Ama si misli, che i drugite sa kato nego i niakoi shte se hvane na porednite mu lazhi!!! Ama mai veche i sam ne si viarva! No sled tolkova lazhi, tova mu e stanalo neshto kato navik, ta zatova se e opital otnovo, tokuviz nomerat minal! Da, ama ne! Veche tolkova se olia, che niama na kade poveche! Na negovo misto shtiah da se pokria v misha dupka ot sram, ama to bezsramniat si ostava bezsramen! Zasluzhava edin iak boi ot fenovete na CSKA, pak posle shte go vidim kakvi shte gi govori!

9

as

преди 15 години

Левскар съм и ходех на всичките мачове на "Левски-Спартак". Но съм ходил и на мачове на ЦСКА. Беше удоволствие да гледаш поколението Ивков и другите, имаше спорт. Уважавах отборът на ЦСКА след '90 те заради борбеният дух, за разлика от този на левскарите, които бяха разглезени от *** в ръководствата, но пак си оставам левскар. Вече няма футбол, има само пари, статисти и комплексирани *** в агитките. Футболистите нямат желание за спортна победа. Трябва да Бият, а ако видят, че не става псуват - какво да очакваме от агитката.

8

преди 15 години

От името на една стабилна група левскари, изразявам възмущението си, относно ситуацията в ЦСКА и пожелавам на малкото останали почитатели на БГ футбола, ЦСКА да не изпадне в "В" група, а да продължи да бъде вечният ни конкурент, и малкото интрига в това ужасно първенство да бъде запазена! Както и пожелаваме на вечният съперник ново и по-добро ръководство, с по-добри мениджъри, а тези *** повече да не се занимават с футбол в България!!

7

преди 15 години

Какво очаквате от един неуспял политик , моше , вижда че е последна спирка вече , и гледа да отмъкне каквото може като за последно ! Едва ли някои ще го вземе насериозно вече за каквото и да е !