291

Путин капут

преди 2 години

Тоя път Путин си вкара автогол. Украйна е неговата гробница.

290

Анинимен

преди 2 години

Този човек започва много да дразни-събуждаме се с негова реч от посреднощ,и заспиваме със следобедно интервю.Разбирам апелите за помощ-украинците са в ужасна ситуация.Но ми писна от заплахи за 3та световна,за оръжия,за нови санкции срещу Русия.Пич,светът няма желание да фалира,заради лошата политика на Украйна.Отдели малко територии,и без това си ги изгубил преди 8г.Чичо ти Джо ще те утеши с привилегии на запад и комисионна за добре свършената работа.

289

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното в тоя свят е, че под лъскавите опаковки на запада се крие едно голямо ла Y но ! Изкуствен свят с изкуствени хора, с изкуствени усмивки, с изкуствени демократични ценности, с изкуствени пари без покритие... Лицемерието е върховна ценност на егоистичните западни лакеи на дявола. С усмивка те вкарват в затвор, с усмивка убиват диктатори, които дори такива си остават хора.(Хилари Клинтън за Кадафи: We Came, We Saw, He Died). Като видите как се радва въпросната за нечия смърт ще разберете що за хора са !

288

Анонимен

преди 2 години

С или без Украйна, 3та световна ще има

287

Chobaka

преди 2 години

Пълен ***! ***! Нобелов лауреат за мир, търсещ възможност за трета световна.

286

Сокола

преди 2 години

Че дори и Украйна да е в НАТО си мисли че това биха спряли Русия тоя е в пълна заблуда

285

Сина на Байдън

преди 2 години

"3 Април, 2021 г.Синът на Байдън в мемоарите си: Изхарчих всичко, спечелено в Украйна, за алкохол, наркотици и жени"Потрябвали са му нови и е спретнал война,за да изкара пари в дългосрочен план.Ако всички минат на украинско енергоснабдяване доста пари ще имат за наркотици.Сега разбирате ли защо държат на санкциите към Русия?

284

Анонимен

преди 2 години

Хънтър Байдън дърпа конците на всички.Иска всички да се откажат от руската газ,за да спечели неговата компания,която.предлага украински газ.Не е точно САЩ.Тръмп се обявява против корупцията и Хънтър Байдън.Разкрихме кой управлява войната и това е точно Хънтър Байдън.Американците сигурно няма да го одобрят.

283

Ддд

преди 2 години

Психопат!

282

Анонимен

преди 2 години

То и Хитлер е имал еврейска жилка

281

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече е изгубена кауза............сега е ред поляците да изядат шамарите!!!

280

да се знае

преди 2 години

Дори нацистите от немските SS са били потресени от жестокостите на украинските ултранационалисти и бандеровци........това е документирано....сами си правете изводи за какви изро.ди става дума!!!

279

#

преди 2 години

Колкото и да се изхвърля Зеления тъ.пак.......................това е сам един регионален конфликт.............никой не иска Трета световна война!!!

278

Зоро

преди 2 години

Много е болен този шизофреник.Наистина иска световна воина.Наглоста му гранични на подивяла ***.Убеден съм змията Зеленски ще плюе отрова докато някой не му откъсне главата като на кърлеж.Тези изказвания и действия показват че този вече не знае къде се намира,и желае смъртта на човечеството По жесток и от Калигула,и Хитлер.Умирай и не се бави.Умори Украйна и искаш да затриеш целия свят заради твоите болни амбиции.

277

ссс

преди 2 години

Да влизат в НАТО, кой ги спира.. турците първи ще излязат... и остава една Франция преди избори...

276

Брат Вурст

преди 2 години

Зеленко не е глупав. Ако подпише мирен договор с руските условия (Крим, Домбас и Луганск) няма да изкара и 10 минути. Той много добре разбира това и по тази причина много често говори глупости. Оцелява човекът.

275

АСАН

преди 2 години

Позеленси а моа идул!

274

Анонимен

преди 2 години

Да ходи да узрее тоя ***

273

Анонимен

преди 2 години

Евреите навремето взеха и се и ваксинираха почти на 100%. Що лимне ни четоха тук! Сега заради ваксините не налагат и ограничения на Русия.

272

Анонимен

преди 2 години

И що Израел не иска да налага рестрикции на Русия?