10

Натовеца

преди 2 години

Бомби нацитата до край Путин човечеството е с теб!

9

Надя

преди 2 години

Ужас! Време е да падат снаряди и в Москва!

8

Анонимен

преди 2 години

ще си го получат. Няма да останат ненаказани за тези зверства. А такива като тоя дето се пише Ужас, трябва да има затвор ако сме нормална държава.

7

Гиб Мелсън

преди 2 години

Цял снаряд само за 24 часа при това в столицата. Има и ранени. Не мога да повярвам. Такава кървава война света не е виждал. Вече дори има взривен участък от железопътна линия макар и да со го взривили украинците да не могат руснаците да минават по жп линията. Дори и видео сиа си направили как залагат взрива под железопътния мост. Какви смели украинци. Слагат взрива, взривяват моста и записват колко са велики. Поне вече можем да кажем, че войната не подмина и жп линиите.

6

Анонимен

преди 2 години

бог да прости началника на инженерните войски на западния военен окръг полковник Николай Овчаренко и героично загиналите 18 офицери от щаба му. амин

5

Анонимен

преди 2 години

Новината потвърдена ли е? Да не се окаже, че украинските нацисти са предизвикали експлозията, примерно взривил се е снаряд от оръдията, които са разположили до блока и детската градина.

4

Ужас

преди 2 години

Фашистите избиват собственият си народ....

3

Анонимен

преди 2 години

Е те цивилните в Киев са в метрото. Пък ранените военни са нещо нормално при война. Просто не е трябвало да се струпват много военни до жилищния блок. Нали знаят, че гадните руснаци стрелят само по жилищни блокове.

2

Говедо

преди 2 години

Когато оръдията ти са разгърнати в междублоковите пространства, въпрос на късмет е кой етаж ще уцелиш.

1

Анонимен

преди 2 години

Пак ли? Поне два пъти дневно някъде падат снаряди в тази война. Да падлудееш проста!